- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsunAllahıımmm darısı başımaKeşke hiç gelmese iki ay öncesinden aradı ne zaman gelip ne kadar kalacağını konuşmak için doğumda allahtan bir şey iste bir duan olsun dediler tek duam kv m yuvamda sıkıntı olmasın artık beni rahatsız etmesin beni üzmesin diye edicem
Ben de senin gibiyim cnm onun yanimda yapmasını da istemem ben de yapamam utanirimYaa bende de gaz oluyor bu aralar. Çok sık gaz sorunum olmaz aslında. Ama korkuyorum uyurken kaçırırsam diye. Eşimden utanıyorum
Oyyyy canim benim kiyamam sana yaaaAllahıımmm darısı başımaKeşke hiç gelmese iki ay öncesinden aradı ne zaman gelip ne kadar kalacağını konuşmak için doğumda allahtan bir şey iste bir duan olsun dediler tek duam kv m yuvamda sıkıntı olmasın artık beni rahatsız etmesin beni üzmesin diye edicem
Ay bende çok saçma rüyalar gördüm gecenin bir yarısı çocuk parkındaymışım hangi salıncağa binecek olsam çocuğun biri koşup biniyor.Eşim acilen yurt dışına bir arap ülkesine gitmiş ne işin var orda ben doğurucam diyorum arıyorum ulaşamıyorum.Her saat başı kalktım durdum
Yaa bende de gaz oluyor bu aralar. Çok sık gaz sorunum olmaz aslında. Ama korkuyorum uyurken kaçırırsam diye. Eşimden utanıyorum
Bende baya rahat gidiyorum :)Bende öğleden sonra gircem kız 38+2gelmez bunlar dahaaaa ben diyorum artık kontrole baya rahat gidiyorum
Beni hic rahat deilim nst den cok korkuyorum sanci cikiyo yatircaklar die aklim cikiyoBende baya rahat gidiyorum :)
Yaa bende de gaz oluyor bu aralar. Çok sık gaz sorunum olmaz aslında. Ama korkuyorum uyurken kaçırırsam diye. Eşimden utanıyorum
Çıktık şükür canım iyiyz hamdolsunKuzum nasılsın ya eve çıktınızmı nekadar doğdu bebiş bende arkandan geliyorum gibi de
Uyandırmak okadar zorkı minik oldugu icinde extra zorAllah yardımcın olsun canımSarılıktan korkma karnı güzel doyarsa hızlı atlatırsınız Allah in izniyle ☺
Evet canım biraz da yapısal bir durum. Çekiniyoruz yapacak birşey yok ☺ Allah'tan çok nadir gaz sorunum oluyor. Yoksa çok zorlanırdımBen de senin gibiyim cnm onun yanimda yapmasını da istemem ben de yapamam utanirim
Evet hamilelik tatlılaştırıyor bu durumları ☺Bende Cok dikkat ederim oyle seylere Cok cekınırım. Allahtan normalde oyle bir sorunum yok suan ıcınde yok oyle bısey olsun valla ayrı yatarım utancımdangecen gun bile horladın aşkım dedi Cok kotu utandım normalde yok cunku
Valla hamişlikte herşey mübahmışyapcak bısey yok
Sezeryan düşünüyor musun kuzum Ya ben daha karar veremedim benimde bebek iri doktor öyle diyor. Hemoroid de var sezeryan mı olsam napsam yaaaKizlar nst sifir sanci dr.haftaya geldiginde dogumu konusuruz dedi.Benim sipa 3300 gr olmus dogana kadar 3.5 olur ben nasil cikaricam diye dusunmeye basladim :)
Yaaaa kuzucukUyandırmak okadar zorkı minik oldugu icinde extra zorbeslemeye uğraşıyorum sıksık
Benimde kasılmalarım oluyor akşam çıkacak gibiydi şimdi suyum geliyor diye zıpladım hep.. Çok şükür çıkmışınız yavaştan sütün gelir sarılıkta geçici biliyorsun Rabbim şifa versin sezeryan oldun dimi genelmiÇıktık şükür canım iyiyz hamdolsunyanı ben agrılıyım yatıyorum ama şükür bebekte yanımda yarın kontrolumuz var bakalım doktor ne diyecek. Sende durumlar nasıl suann canım
Benim genele alerjim varKızlar son kararlarınız nedir? Genel sezeryanmı spinal yada epidural mi olacaksınız? Ben hala karar veremedi m spinal yada genel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?