2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsun

Oyyyy canim benim kiyamam sana yaaa tek dua hakkim olsa,onu da bole kv icin harcicak kadar dolmussun demek. Allah yardimcimiz olsun ya ne diyim❤

Yaa bende de gaz oluyor bu aralar. Çok sık gaz sorunum olmaz aslında. Ama korkuyorum uyurken kaçırırsam diye. Eşimden utanıyorum
hic kendimi sikamam yatagi titretiyorum valla uykusunda bile hissedip cik cik cik cekiyo uyku arasi . Gaz geldi die yataktan kalkana kdar ohioo sal gitsin o senin kocan iyi gun kotu gune gazda dahil

Yaa bende de gaz oluyor bu aralar. Çok sık gaz sorunum olmaz aslında. Ama korkuyorum uyurken kaçırırsam diye. Eşimden utanıyorum

Bende Cok dikkat ederim oyle seylere Cok cekınırım. Allahtan normalde oyle bir sorunum yok suan ıcınde yok oyle bısey olsun valla ayrı yatarım utancımdangecen gun bile horladın aşkım dedi Cok kotu utandım normalde yok cunku

Valla hamişlikte herşey mübahmışyapcak bısey yok

Kuzum nasılsın ya eve çıktınızmı nekadar doğdu bebiş bende arkandan geliyorum gibi de
Çıktık şükür canım iyiyz hamdolsun yanı ben agrılıyım yatıyorum ama şükür bebekte yanımda yarın kontrolumuz var bakalım doktor ne diyecek. Sende durumlar nasıl suann canım

Kızlar ilaçlardan dolayı midem de agrı olmaya basladı napmam lazım

Evet hamilelik tatlılaştırıyor bu durumları ☺

Kizlar nst sifir sanci dr.haftaya geldiginde dogumu konusuruz dedi.Benim sipa 3300 gr olmus dogana kadar 3.5 olur ben nasil cikaricam diye dusunmeye basladim :)
Sezeryan düşünüyor musun kuzum Ya ben daha karar veremedim benimde bebek iri doktor öyle diyor. Hemoroid de var sezeryan mı olsam napsam yaaa

Kızlar son kararlarınız nedir? Genel sezeryanmı spinal yada epidural mi olacaksınız? Ben hala karar veremedi m spinal yada genel

Çıktık şükür canım iyiyz hamdolsun yanı ben agrılıyım yatıyorum ama şükür bebekte yanımda yarın kontrolumuz var bakalım doktor ne diyecek. Sende durumlar nasıl suann canım
Benimde kasılmalarım oluyor akşam çıkacak gibiydi şimdi suyum geliyor diye zıpladım hep.. Çok şükür çıkmışınız yavaştan sütün gelir sarılıkta geçici biliyorsun Rabbim şifa versin sezeryan oldun dimi genelmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…