2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar nst sifir sanci dr.haftaya geldiginde dogumu konusuruz dedi.Benim sipa 3300 gr olmus dogana kadar 3.5 olur ben nasil cikaricam diye dusunmeye basladim :)
Canım doğum şeklini nasıl düşünüyorsun? 3.5 normal doğum için ideal bir kilo aslında. 4 üzeri zor diye biliyorum

Benim genele alerjim var ben spinal sezeryan istiyorum inş iyi geçer hissetmem

Felç riski var diyorlar ondan korkuyorum birde o an panik yaparsan kalp atısları arttıgı İcin genele cevırebılıyorlarmıs bu yuzden hala karar veremedim

Ne guzel 7 kilo benim gibi 20 kilo alsan napicaksin
Zaten kilolu basladiydim kuzum ben 71le hamis kaldim 20 kilo alsam 91 nedir kizzz

Genetik olabiliyormuş canım geçen Dr dedi ben ikisininde 42haftada artık gün kalmadığı için doğurdum bundada aynı olcak galiba
Kenardan kurtardim galiba daha gelen giden yok acilmamda yok ama 40i bitireceğim için haftaya gel yatirim dedi pazartesi günü yatacağım ve inşallah doğuracam
beni tek birakmana gonlum razi olmaz :)
Gidiyorum kuzum pazartesi yatacagim inşallah o zamana kadar gelmezse tabi

He o zaman olmazzzz

Kizlar nst sifir sanci dr.haftaya geldiginde dogumu konusuruz dedi.Benim sipa 3300 gr olmus dogana kadar 3.5 olur ben nasil cikaricam diye dusunmeye basladim :)
Bugün bende de öyleydi hic sanci gözükmüyor nstde delirecektim agrim var benim dedim doktora yeter daha dayanamıyorum dedim

Biz cok rahatiz heralde . Gecen ben esimden once yatmistim uykuya daliyorum hissediyorum agzim 2 karis acik boyle bayilir gibi uykuya dalarsinya hani tatli bi baski var gozlerimde icim geciyo ama biliyorum horluyorum ama engel olamiyorum esim diyoki hayatim hayatim sissss bende tum okuzlugumle hiiiii diyorum horluyosun don istersen dedi tamam dedim dondum ama horlamam kesildimi bilmiyorum sabah kalktigimizda taklidimi yapiyodu . O horlarsa hic acimam vururum gum yastigini cekerim . Omur paylasiyoruz sonucta her turlu seye maruz kalabiliriz karsilikli

Bende oyle diyorum uzulmesin diye ama yok anacim bu beni sevmiyor diyor hemen
Ayni benimde oyle kafamda sunu yapcam bunu yapcam diyorum yarisini anca yapiyorum
Cizsin canim uzuldugun seye bak beze cifi sık sil bak hicbiseycik kalmicak

Kizlar bir arkadşım manüel süt sağma pompası verdi hic kullanmamış ben de daha önce kullanmadım emzirdim acaba manuel kullanıp da memnun olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…