Canım doğum şeklini nasıl düşünüyorsun? 3.5 normal doğum için ideal bir kilo aslında. 4 üzeri zor diye biliyorumKizlar nst sifir sanci dr.haftaya geldiginde dogumu konusuruz dedi.Benim sipa 3300 gr olmus dogana kadar 3.5 olur ben nasil cikaricam diye dusunmeye basladim :)
Benim genele alerjim varben spinal sezeryan istiyorum inş iyi geçer hissetmem
Ben de hala karar veremedim.normal mi sezaryen miKızlar son kararlarınız nedir? Genel sezeryanmı spinal yada epidural mi olacaksınız? Ben hala karar veremedi m spinal yada genel
Zaten kilolu basladiydim kuzum ben 71le hamis kaldim 20 kilo alsam 91 nedir kizzzNe guzel 7 kilo benim gibi 20 kilo alsan napicaksin
Kenardan kurtardim galiba daha gelen giden yok acilmamda yok ama 40i bitireceğim için haftaya gel yatirim dedi pazartesi günü yatacağım ve inşallah doğuracamGenetik olabiliyormuş canım geçen Dr dedi ben ikisininde 42haftada artık gün kalmadığı için doğurdum bundada aynı olcak galiba
Gidiyorum kuzumbeni tek birakmana gonlum razi olmaz :)
Ay canım napalım belki bir anda suyumuz geliverirEksilere dusuyorsa eksilerde olabilir cnm :) 0 sanci maalesef simdilik dumduz cizgi :)
Utanma bacımSorma bacım valla utanıyorum gaz olunca
Evet yerimAynısı bende dün o hareketleri bana yaptı şekilci kız çok sonra eşim gördü nazı bizee
Bende merak ediyorum bunuKızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
He o zaman olmazzzzZaten kilolu basladiydim kuzum ben 71le hamis kaldim 20 kilo alsam 91 nedir kizzz
Kenardan kurtardim galiba daha gelen giden yok acilmamda yok ama 40i bitireceğim için haftaya gel yatirim dedi pazartesi günü yatacağım ve inşallah doğuracam
Gidiyorum kuzumpazartesi yatacagim inşallah o zamana kadar gelmezse tabi
Ben adanada yaşıyorum bacım en sonunda konum atacam sana dayanamayıpBen adanaya kosa kosa arkama bakmadan gidiyorumda her defasinda rotayi bulamiyorum :)
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsun
Çok sağolun inş beni çok rahatsız etmez loğusalıktaOyyyy canim benim kiyamam sana yaaatek dua hakkim olsa,onu da bole kv icin harcicak kadar dolmussun demek. Allah yardimcimiz olsun ya ne diyim❤
Bugün bende de öyleydi hic sanci gözükmüyor nstde delirecektim agrim var benim dedim doktora yeter daha dayanamıyorum dedimKizlar nst sifir sanci dr.haftaya geldiginde dogumu konusuruz dedi.Benim sipa 3300 gr olmus dogana kadar 3.5 olur ben nasil cikaricam diye dusunmeye basladim :)
Biz cok rahatiz heraldeBende Cok dikkat ederim oyle seylere Cok cekınırım. Allahtan normalde oyle bir sorunum yok suan ıcınde yok oyle bısey olsun valla ayrı yatarım utancımdangecen gun bile horladın aşkım dedi Cok kotu utandım normalde yok cunku
Valla hamişlikte herşey mübahmışyapcak bısey yok
Bende oyle diyorum uzulmesin diye ama yok anacim bu beni sevmiyor diyor hemen
spinal yapcam benKızlar son kararlarınız nedir? Genel sezeryanmı spinal yada epidural mi olacaksınız? Ben hala karar veremedi m spinal yada genel
Ben adanaya kosa kosa arkama bakmadan gidiyorumda her defasinda rotayi bulamiyorum :)
Ben adanada yaşıyorum bacım en sonunda konum atacam sana dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?