- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cnm senin erken dogum riskin vardi demi kucukkenKizlar nst sifir sanci dr.haftaya geldiginde dogumu konusuruz dedi.Benim sipa 3300 gr olmus dogana kadar 3.5 olur ben nasil cikaricam diye dusunmeye basladim :)
Hadi hayirlisiyla canim nasil anliyorsun?Kuzum nasılsın ya eve çıktınızmı nekadar doğdu bebiş bende arkandan geliyorum gibi de
Biz cok rahatiz heralde. Gecen ben esimden once yatmistim uykuya daliyorum hissediyorum agzim 2 karis acik boyle bayilir gibi uykuya dalarsinya hani tatli bi baski var gozlerimde icim geciyo ama biliyorum horluyorum ama engel olamiyorum esim diyoki hayatim hayatim sissss bende tum okuzlugumle hiiiii diyorum horluyosun don istersen dedi tamam dedim dondum ama horlamam kesildimi bilmiyorum sabah kalktigimizda taklidimi yapiyodu . O horlarsa hic acimam vururum gum yastigini cekerim . Omur paylasiyoruz sonucta her turlu seye maruz kalabiliriz karsilikli
Biz cok rahatiz heralde. Gecen ben esimden once yatmistim uykuya daliyorum hissediyorum agzim 2 karis acik boyle bayilir gibi uykuya dalarsinya hani tatli bi baski var gozlerimde icim geciyo ama biliyorum horluyorum ama engel olamiyorum esim diyoki hayatim hayatim sissss bende tum okuzlugumle hiiiii diyorum horluyosun don istersen dedi tamam dedim dondum ama horlamam kesildimi bilmiyorum sabah kalktigimizda taklidimi yapiyodu . O horlarsa hic acimam vururum gum yastigini cekerim . Omur paylasiyoruz sonucta her turlu seye maruz kalabiliriz karsilikli
Ben 63tum 83 oldum isteOlmaz tabi kapilardan giremezdim
Bizde cok rahatiz her turlu yani hic birseyden utanmayiz birbirimizden gerek de yok insaniz cunku bu bana hatta samimiyet gibi geliyorBiz cok rahatiz heralde. Gecen ben esimden once yatmistim uykuya daliyorum hissediyorum agzim 2 karis acik boyle bayilir gibi uykuya dalarsinya hani tatli bi baski var gozlerimde icim geciyo ama biliyorum horluyorum ama engel olamiyorum esim diyoki hayatim hayatim sissss bende tum okuzlugumle hiiiii diyorum horluyosun don istersen dedi tamam dedim dondum ama horlamam kesildimi bilmiyorum sabah kalktigimizda taklidimi yapiyodu . O horlarsa hic acimam vururum gum yastigini cekerim . Omur paylasiyoruz sonucta her turlu seye maruz kalabiliriz karsilikli
Takmamaya çalış cnm bebeğini düşün sütun azalmasın hemen herkes aynı sorunlarla uğraşıyor benim önceki bebegimde dikisim açılmıştı kv yan gelip yatiyor ben etrafta koşmaktan ki şimdiki aklım olsa inadına yatar hiç kalkmazdım varsın evi pislik götürsün o yüzden Allah yüzüme baktı bu sefer diyorumÇok sağolun inş beni çok rahatsız etmez loğusalıkta
Bende bugün 4 de nst ye giricem kızlar dua edin kızımın kalp atışları düzgün olsun. Kordon dolanmasından dolayı sıklaştı kontrollerim biliyosunuz.
Bana hastane suyun gelirse çok oyalanmadan aşırı acele etmeden eşyalarını al gel dediler 1 saat 2saatden bir şey olmaz ama enfeksiyon riski var o yüzden sancı beklenmez. Bir sonraki kontrolde doktora sorabilirsin.Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Ayyyyy Allah ta seni güldürsün. Sesli güldümBiz cok rahatiz heralde. Gecen ben esimden once yatmistim uykuya daliyorum hissediyorum agzim 2 karis acik boyle bayilir gibi uykuya dalarsinya hani tatli bi baski var gozlerimde icim geciyo ama biliyorum horluyorum ama engel olamiyorum esim diyoki hayatim hayatim sissss bende tum okuzlugumle hiiiii diyorum horluyosun don istersen dedi tamam dedim dondum ama horlamam kesildimi bilmiyorum sabah kalktigimizda taklidimi yapiyodu . O horlarsa hic acimam vururum gum yastigini cekerim . Omur paylasiyoruz sonucta her turlu seye maruz kalabiliriz karsilikli
Oyy Rabbim sag saglim kavustursun kuzumKizlar yatisim yapılıyor. Rahim incelmis bu sekilde bekletemeyiz dedi. Bugun dogum olacak
Sizi minnoslar siziİşte gel bide bunu bana anlatadamın hıcbısey dedıgı yok ben takıyorum o Cok normal karsılıyor herseyi ama ben rahat olmak Lazı m evet ama yeni evliyız ondan olabılırmı dıcem zannetmiyorum kendimi bılıyorum cunku
80i gördüm istifarlar geri geldi 78e düştüm kaldim.öyle 1 haftada da almam herhalde tekrardanBen 63tum 83 oldum iste
Kuzum su geldiyse hemen gitmen gerek doktorum öyle dedi bana sancin varsa dus almak biraz sanci çekmek daha iyi ama su yada kanama varsa aninda hastaneye gitmeni öneriyor doktorlar da ebelerdeKızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Ayyyyy Allah ta seni güldürsün. Sesli güldümYa seni çok merak ediyorum. Kesin minnoş sevimli hanım hanımcıksın da bizi kandırıyorsun sen
Hadi hayırlısı canım darısı başımızaZaten kilolu basladiydim kuzum ben 71le hamis kaldim 20 kilo alsam 91 nedir kizzz
Kenardan kurtardim galiba daha gelen giden yok acilmamda yok ama 40i bitireceğim için haftaya gel yatirim dedi pazartesi günü yatacağım ve inşallah doğuracam
Gidiyorum kuzumpazartesi yatacagim inşallah o zamana kadar gelmezse tabi
Yengem manuel kullandı hep işe giderken de her sabah manuelle sağıp gidiyordu çok memnundu.Kizlar bir arkadşım manüel süt sağma pompası verdi hic kullanmamış ben de daha önce kullanmadım emzirdim acaba manuel kullanıp da memnun olan var mı
İnş bebeğinin kordonu çözmüş olurBende bugün 4 de nst ye giricem kızlar dua edin kızımın kalp atışları düzgün olsun. Kordon dolanmasından dolayı sıklaştı kontrollerim biliyosunuz.
Daha guzrl bi benzetme olamazdiAnneme anlatırken benimkide ordan katılıyor kara tren gıbı anne diye guluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?