2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

İşte gel bide bunu bana anlat adamın hıcbısey dedıgı yok ben takıyorum o Cok normal karsılıyor herseyi ama ben rahat olmak Lazı m evet ama yeni evliyız ondan olabılırmı dıcem zannetmiyorum kendimi bılıyorum cunku

Anneme anlatırken benimkide ordan katılıyor kara tren gıbı anne diye guluyordu

Bizde cok rahatiz her turlu yani hic birseyden utanmayiz birbirimizden gerek de yok insaniz cunku bu bana hatta samimiyet gibi geliyor

Çok sağolun inş beni çok rahatsız etmez loğusalıkta
Takmamaya çalış cnm bebeğini düşün sütun azalmasın hemen herkes aynı sorunlarla uğraşıyor benim önceki bebegimde dikisim açılmıştı kv yan gelip yatiyor ben etrafta koşmaktan ki şimdiki aklım olsa inadına yatar hiç kalkmazdım varsın evi pislik götürsün o yüzden Allah yüzüme baktı bu sefer diyorum

Bende bugün 4 de nst ye giricem kızlar dua edin kızımın kalp atışları düzgün olsun. Kordon dolanmasından dolayı sıklaştı kontrollerim biliyosunuz.

Allah yardımcınız olsun canim. bebısın hareketleri nasıl?

Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Bana hastane suyun gelirse çok oyalanmadan aşırı acele etmeden eşyalarını al gel dediler 1 saat 2saatden bir şey olmaz ama enfeksiyon riski var o yüzden sancı beklenmez. Bir sonraki kontrolde doktora sorabilirsin.

Ayyyyy Allah ta seni güldürsün. Sesli güldüm Ya seni çok merak ediyorum. Kesin minnoş sevimli hanım hanımcıksın da bizi kandırıyorsun sen

Sizi minnoslar sizi 2 sene sonra konusalim bu konuyu . Biz esimle 6 sene sevgiliydik .daha yeni xamanlarimiz 8 9 aylik falaniz kisin bulustuk ama ne soguk ankara ayazi bilenlere slm olsun . Neyse bulustuk bi garip bakiyo yuzume ama biseyde demiyo . Neyse iste iki fiki fiki eve gittim ayna karsiinda ustumu cikariyorum anam bi baktim burnumda sumuk var o kdar uzulmustumki nasil farketmedim heralde bizim kabuk ogun kirildi bilemiyorum

Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Kuzum su geldiyse hemen gitmen gerek doktorum öyle dedi bana sancin varsa dus almak biraz sanci çekmek daha iyi ama su yada kanama varsa aninda hastaneye gitmeni öneriyor doktorlar da ebelerde

Hadi hayırlısı canım darısı başımıza

Kizlar bir arkadşım manüel süt sağma pompası verdi hic kullanmamış ben de daha önce kullanmadım emzirdim acaba manuel kullanıp da memnun olan var mı
Yengem manuel kullandı hep işe giderken de her sabah manuelle sağıp gidiyordu çok memnundu.
bence hiç kullanılmamış bununla idare et baktın sütü iyi sağmıyo göğsü boşaltmıyo ya da pompaya hiç ihtiyacın yok duruma göre karar verirsin canım. Bence iyi olmuş hem hastane çantasına da koyarsın
Bende bugün 4 de nst ye giricem kızlar dua edin kızımın kalp atışları düzgün olsun. Kordon dolanmasından dolayı sıklaştı kontrollerim biliyosunuz.
İnş bebeğinin kordonu çözmüş olur güzel haberlerle dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…