2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım dikişlerin nasıl açıldı ya tekrar dikildi mi yoksa kendi kendine iyileşmesi mi beklendi?

Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Ilk dogumsa biraz daha fazla vaktin var canim. Benim ilk dogumda suyum gelmisti hazirlanmam ve hast gitmem 1 saat surdu acilmam falan yoktu .kalan suda orda geldi. Yani suan icin beni tembihkiyor dr ve ebeler 2.dogum hizli ilerler su gelirse hic vakit kaybetme die hatta aile hek ebesi ambulans cagir dedide o kdarini yapmam ucunda deilya bebek . Bir belirti olsa evde beklemem ben cnm korkarim riske atmak istemem. Kac tane gebeye denk geldim evde beklemis beklemis aciklik kontrolu yaparlarken bir anda dogurdular .

Benim 2.doğum olacak inşallah. Bi tane cimcimem var evi öyle dağıtıyor ki maşallah Onun için sordum. Biraz zamana ihtiyacım olabilir eğer suyum gelirse . Ama mümkün olduğunca hızlı hastaneye gitmekte yarar var. Haklısın canım. Bugün de bi tembellik var üzerimde. Etrafı toplamam çamaşır yıkamam yemek yapmam lazım. Ama çok tembel hissediyorum :/

80i gördüm istifarlar geri geldi 78e düştüm kaldim.öyle 1 haftada da almam herhalde tekrardan
Bence almazsın canım. Doğumdan sonra da direk ilk kilona dönersin hemen ☺ Boyun kaç peki? Ben de 67 ile başladım. Şu an 75-76 sanırım. Daha fazla almak istemiyorum ama benim iştahım çok açıldı

Benim de arada sol kasığıma yataktayken giriyor o ağrı yoğun adet sancısı gibi beş dakika dolmadan geçiyor.Bikaç kere oldu da neyin nesi anlamadım.Benim sağ tüpüm yok acaba o yüzden mi sadece sola giriyor gidince soracam doktora.

Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Benim iki doğumda su gelerek başladı. İlkinde gece 12de geldi. Sabah 8 gibi sancım başladı. İkincide gece 11 de geldi sancı gece 2 buçukta sancı başladı. O arada rahat oluyorsun

Ben de sabaha kadar sağ sol idare ediyorum bazen de uyanıyorum sırt üstü yatmışım.Doğumdan sonra da on gün veriyorum kendime İnşallah rahat yatıcam sonra

maşallah canım:) normal mi istiyorsun, sezeryansa zaten 5 kilo olsa da farketmiyo
Bugün sabah bi doktor programında kilolu bi bayanın yeme sorunlarını konuşuyorlardı. Maşallah bayan 6 kilo doğduğunu söyledi. 3 aylık ta 6 kilo oluyor orta kiloda bi bebek Maşallah nazar olmasın tabi ama. Biz de 3-3.5 a tontiş gözüyle bakıyoruz Eskiden çokmuş sanki tombul bebek doğumu. Ne yiyip içiyorlarmış bilmiyorum ki

Benim iki doğumda su gelerek başladı. İlkinde gece 12de geldi. Sabah 8 gibi sancım başladı. İkincide gece 11 de geldi sancı gece 2 buçukta sancı başladı. O arada rahat oluyorsun
Ama baya vakit farkı olmuş canım. Demek ki 2.daha hızlı ilerliyor hakikaten

Bence almazsın canım. Doğumdan sonra da direk ilk kilona dönersin hemen ☺ Boyun kaç peki? Ben de 67 ile başladım. Şu an 75-76 sanırım. Daha fazla almak istemiyorum ama benim iştahım çok açıldı
168 boyum canım cok iyi sende almamissin cok bende istah son 2 haftadir kapandı hamile dediğin güzel güzel yer dimi bende tam.tersi zorla yemek.yiyorum

Benim kafadan
Dus aldigini solemislerdi arkadaslarim sulari geldikten hemen sonra. Etrafi toplamaktan kastın ne bilmiyorum da, gece yatarken ev derli toplu benim her ihtimale karsi. Gunduz de ben yalnizim ya zaten, hic dagitmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…