2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar selam,

30. haftada bebeğimin gelişimi 2 hafta öndeydi, kilosu 1600 çıkmıştı. Doktorum tatlıyı azalt demişti. Azalttım. 33. haftada bebeğim normal kilosuna dönmüştü 2050 gram gelmişti. Bugün artık 35+5 olduk, doktorum 2300 gram ölçtü kilosunu. Çok az kilo almış 2 hafta geri çıktı. Çok üzüldüm, haftaya tekrar çağırdı. Yine kilo almamışsa perinatolojiye yönlendiricem dedi. İnşallah kilo alır, moralim çok bozuldu

Benim kafadan
Dus aldigini solemislerdi arkadaslarim sulari geldikten hemen sonra. Etrafi toplamaktan kastın ne bilmiyorum da, gece yatarken ev derli toplu benim her ihtimale karsi. Gunduz de ben yalnizim ya zaten, hic dagitmiom
Canım detay temizlik gecen ay yapılmıştı zaten. Benim dağınıklığım salonda ve mutfakta oluyor. Sürekli toplama halinde olmalıyım. Bebisin gelince anlayacaksın beni inşallah canım ☺ Ben koltuklara ve halılara örtü kullanıyorum çünkü sürekli birşeyler döküyoruz Ama hepsi şuan darmadağın savaş alanı gibi. Neyse kalkıp başlayayım bir yerden ya Allah diyip ☺

Beni hic rahat deilim nst den cok korkuyorum sanci cikiyo yatircaklar die aklim cikiyo . Yarin kontrol var
Geçen hangi arkadaşın ağrısı falan yokken suyu gelmişti gece doğuma gitmişti onu duyduğumdan beri ya öyle olursa diye aklım gidiyor sezeryan olucam ya belli haftası günü de bu hafta belli olur gibi.Bir de öncesi suyum gelsin sancı falan istemiyorum ya bir yandan da ikinci doğumun ilkin de de hiçbiri yoktu iki tane doğurdun sancısız susuz nasıl doğurdun diye üzülürüm diye korkuyorum.

Kendini de strese sokma ya. Amaan kaliversin nolcak. Zaten dogumdan sonra eve gelen ekstra ya annen ya kv olcak. Baska yabanci da olmaz. Eger cok dert edersen, esini sen hasta edeyken eve yollarsin bi ara, azcik derleyip toplar o da. Kasma kendini. Cocouklu evde normal ole seyler

Kızlar son kararlarınız nedir? Genel sezeryanmı spinal yada epidural mi olacaksınız? Ben hala karar veremedi m spinal yada genel
Anestezi ve doğum doktoruma bıraktım canım kontrol edecekler ona göre ne derlerse o.Genel oldum daha önce şimdi diğerini deneyeyim kusur kalmayım diyorum ama doktorlar derse genel senin için daha iyi mecbur öyle olucaz.

Birkaç aydır tiroid harici almıyorum birşey midem o zamandan bozuldu.Doktoruna bir danış bazılarını içmesen olabilir belki.
Ama ilaci kendi kafana gore kullanmazlik ederek, ya yanlis yapiyorsan ?
Duzenli olculuyor mu bari tiroidin ?
Bende ilk kez 2.tirimester de cikti, en dusuk doz ilac kulaniyorum. Ama hamileikte yukselen tiroid baya sakincaliymis bebek icin de, endiselenmistim ben ,ondan deidm.

Bu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
Ben kullanmaya başladım bakalım bilgi veririm. Kuzenim 1 hafta falan tutuyoruz anca doluyor atıyoruz dedi.

Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Benim ilk bebeğimde sabah 8de ameliyatagircektim, sabah namazında suyum geldi ben telaş yapmadım annem çok korktu, yarıdan duş aldım, giyindim ev halkı namazını kıldı öyle gittik hastaneye. Ama sonradan okuduğum yazılarda kiminin suyu geldiği gibi bebeğin geldiği, kiminin ise sudan 8saat sonra doğumu gercekleşmiş. Anlayacağın evi boşver suyun geldimi hastaneye koş :)

Tiroidi kullanıyorum sadece 50mg onun harici vitamin kan ilacı kullanamıyorum.Tiroid kullanmasam olur mu canım zekayı etkiliyor bebekte.Her ay ölçtürüyorum 50 mg yetiyor günde.

Hahaha bızede boyle Bı facia lazım desene

Tiroidi kullanıyorum sadece 50mg onun harici vitamin kan ilacı kullanamıyorum.Tiroid kullanmasam olur mu canım zekayı etkiliyor bebekte.Her ay ölçtürüyorum 50 mg yetiyor günde.
Ok canim. Bende yazdigini nedense, tiroid ilaci disindakileri kullaniyorum sadece der gibi anlamisim panik oldum.
Iyi yapiyorsun. Sifa olsun

Hayirlisi canım benim

Benim bu ay onu da yukseltti endokrin 150 mg alıyorum 5 gun 2 gunde 100 luk

Sezeryan düşünüyor musun kuzum Ya ben daha karar veremedim benimde bebek iri doktor öyle diyor. Hemoroid de var sezeryan mı olsam napsam yaaa
Haftaya konusuruz dedi kesip atti dr.cnm :) ama 40 i gecirmicem gelmezse sezeryan belki suni sanci cok kararsisim acikcasi.benimkininde kilosu az olmayacak ama bakalim haftaya kesinlesir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…