- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yaa kiyamam hic oyle dusunme hayirlisi nasilsa oyle olsunGeçen hangi arkadaşın ağrısı falan yokken suyu gelmişti gece doğuma gitmişti onu duyduğumdan beri ya öyle olursa diye aklım gidiyor sezeryan olucam ya belli haftası günü de bu hafta belli olur gibi.Bir de öncesi suyum gelsin sancı falan istemiyorum ya bir yandan da ikinci doğumun ilkin de de hiçbiri yoktu iki tane doğurdun sancısız susuz nasıl doğurdun diye üzülürüm diye korkuyorum.
4 uzeri zorluyor evet cnm dr 3300 diyince ben ay nasil yapicam normal dedim ne guzel iste bisey olmaz dedi bana :) 4 e kadar normal yapiyorlar.icimden dr a tabii sen cikarmican dedim :)Canım doğum şeklini nasıl düşünüyorsun? 3.5 normal doğum için ideal bir kilo aslında. 4 üzeri zor diye biliyorum
Doğru diyorsun valla kuzumKız boşver ne kadar boğazımızı tutarsak kârYedik içtik şükür, faydası varsa yeter
Haftaya yalnizmi birakicaksin beni olmadi :)Zaten kilolu basladiydim kuzum ben 71le hamis kaldim 20 kilo alsam 91 nedir kizzz
Kenardan kurtardim galiba daha gelen giden yok acilmamda yok ama 40i bitireceğim için haftaya gel yatirim dedi pazartesi günü yatacağım ve inşallah doğuracam
Gidiyorum kuzumpazartesi yatacagim inşallah o zamana kadar gelmezse tabi
Sen bu gece ottur borozani
Su geldiginde mekonyumlu yani su kirli kakali degilse dusunu alip gidebilirsin sorun olmaz ama cok gec kalma cnm.eger su gelince kirliyse hic beklemeKızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Ouyy masallah kac yasinda .benim cimcimede oyle ama hic onu dusundugum yok hani daginikligi halasi babannesi toplar beneneBenim 2.doğum olacak inşallah. Bi tane cimcimem var evi öyle dağıtıyor ki maşallahOnun için sordum. Biraz zamana ihtiyacım olabilir eğer suyum gelirse . Ama mümkün olduğunca hızlı hastaneye gitmekte yarar var. Haklısın canım. Bugün de bi tembellik var üzerimde. Etrafı toplamam çamaşır yıkamam yemek yapmam lazım. Ama çok tembel hissediyorum :/
Tek bez olsa bile normalde kokuyor sen söylersin artık kullanınca.Ben kullanmaya başladım bakalım bilgi veririm. Kuzenim 1 hafta falan tutuyoruz anca doluyor atıyoruz dedi.
Bi de yanilma payi var doktorun olcumunun. Genelde daha az cikiyor olculenden, ama istisnalari da var. 3300 yerine 3500 u gecmis de olabilir yani su an bebegin4 uzeri zorluyor evet cnm dr 3300 diyince ben ay nasil yapicam normal dedim ne guzel iste bisey olmaz dedi bana :) 4 e kadar normal yapiyorlar.icimden dr a tabii sen cikarmican dedim :)
Ben olsam hazir karatrende gelmis biner giderdimYok bacım ben almimHata kaza bıseyler olmadan doğuram inşallah olan oldu zaten karatrenle
Bende artik dedim dayanamiyorum diye :)Bugün bende de öyleydi hic sanci gözükmüyor nstde delirecektim agrim var benim dedim doktora yeter daha dayanamıyorum dedim
Yapmayın oyle kızlar gerekirse 40 gun yatın yiyin için. Aslında dogumdan sonra gebelik bitmiyor Bı 40 gun daha devamTakmamaya çalış cnm bebeğini düşün sütun azalmasın hemen herkes aynı sorunlarla uğraşıyor benim önceki bebegimde dikisim açılmıştı kv yan gelip yatiyor ben etrafta koşmaktan ki şimdiki aklım olsa inadına yatar hiç kalkmazdım varsın evi pislik götürsün o yüzden Allah yüzüme baktı bu sefer diyorum
Yok du cnm :)Cnm senin erken dogum riskin vardi demi kucukken.
Bizide haberdar edersin kuzum m etme iyi gecicek hissediyorum :)Bende bugün 4 de nst ye giricem kızlar dua edin kızımın kalp atışları düzgün olsun. Kordon dolanmasından dolayı sıklaştı kontrollerim biliyosunuz.
Bugün kontrolüm vardı.36+3 günlüğüz. Kilosu 2783 gram. Bir hafta geriden geliyor. Güya şekerim var. Sağlıklı olsun da gerisi çok da önemli değil. Bazı tahliller istedi. Haftaya çarşamba yaptır gel, anestezi uzmanıyla da görüştüreyim dedi. Kızımda omuz ağrım çok oldu dedim. Belden uyuşturmada olabiliyor, istersen genel yapalım ama önermiyorum dedi. Bakalım haftaya anestezi uzmanı ne diyecek. Doğum için de 6 marta gün verdi. 39+0 oluyorum o gün.
Suyum geldiginde dusa girmistim.Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Eskiden pasta börek yiyip duruyorlarmış herhalde.Tabi şeker yükseliyordur eskiden hamileyken şekere mi dikkat ediliyordu.Ben hatırlıyorum günlerde toplanırdı millet ben çocukken hamilelere onu ye iki canlısın diye yediriyordu herkes.Şimdi bile var ya eskisi kadar değil daha bilinçli herkes.Bugün sabah bi doktor programında kilolu bi bayanın yeme sorunlarını konuşuyorlardı. Maşallah bayan 6 kilo doğduğunu söyledi. 3 aylık ta 6 kilo oluyor orta kiloda bi bebekMaşallah nazar olmasın tabi ama. Biz de 3-3.5 a tontiş gözüyle bakıyoruz Eskiden çokmuş sanki tombul bebek doğumu. Ne yiyip içiyorlarmış bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?