2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa kiyamam hic oyle dusunme hayirlisi nasilsa oyle olsun

Canım doğum şeklini nasıl düşünüyorsun? 3.5 normal doğum için ideal bir kilo aslında. 4 üzeri zor diye biliyorum
4 uzeri zorluyor evet cnm dr 3300 diyince ben ay nasil yapicam normal dedim ne guzel iste bisey olmaz dedi bana :) 4 e kadar normal yapiyorlar.icimden dr a tabii sen cikarmican dedim :)

Haftaya yalnizmi birakicaksin beni olmadi :)

Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Su geldiginde mekonyumlu yani su kirli kakali degilse dusunu alip gidebilirsin sorun olmaz ama cok gec kalma cnm.eger su gelince kirliyse hic bekleme

Ouyy masallah kac yasinda .benim cimcimede oyle ama hic onu dusundugum yok hani daginikligi halasi babannesi toplar benene . Yaa cnm benimde yemek yktu bi gayret kalktim yaptim . Aksamda pilav yapicam sadece . Dogum gunu enerji geliyomus

4 uzeri zorluyor evet cnm dr 3300 diyince ben ay nasil yapicam normal dedim ne guzel iste bisey olmaz dedi bana :) 4 e kadar normal yapiyorlar.icimden dr a tabii sen cikarmican dedim :)
Bi de yanilma payi var doktorun olcumunun. Genelde daha az cikiyor olculenden, ama istisnalari da var. 3300 yerine 3500 u gecmis de olabilir yani su an bebegin

Bugün kontrolüm vardı.36+3 günlüğüz. Kilosu 2783 gram. Bir hafta geriden geliyor. Güya şekerim var. Sağlıklı olsun da gerisi çok da önemli değil. Bazı tahliller istedi. Haftaya çarşamba yaptır gel, anestezi uzmanıyla da görüştüreyim dedi. Kızımda omuz ağrım çok oldu dedim. Belden uyuşturmada olabiliyor, istersen genel yapalım ama önermiyorum dedi. Bakalım haftaya anestezi uzmanı ne diyecek. Doğum için de 6 marta gün verdi. 39+0 oluyorum o gün.

Yapmayın oyle kızlar gerekirse 40 gun yatın yiyin için. Aslında dogumdan sonra gebelik bitmiyor Bı 40 gun daha devam hatta daha uzun sure yatmaya devam dermisim

Hayirlisi olsun canim benimde muhtemelen 6 mart Gunumuz aynı bende bu gıdısımde anestesizt ile gprusup su durumu artık netlıge kavsturmak istiyorum. Doktorum ben ameliyatı yapıyorum anestezi sekline o karar verecek ama spinal onerırım diyor. Bakalım hayırlısı olsun ınsallah.

Kızlar sata göre bugun 35+3 um ben ama ultrasonda daha ıleri cıkıyor hangisine gore karar veriyor doktorlar benim kafa karıstı

Eskiden pasta börek yiyip duruyorlarmış herhalde.Tabi şeker yükseliyordur eskiden hamileyken şekere mi dikkat ediliyordu.Ben hatırlıyorum günlerde toplanırdı millet ben çocukken hamilelere onu ye iki canlısın diye yediriyordu herkes.Şimdi bile var ya eskisi kadar değil daha bilinçli herkes.

Mesela bir onceki kontrolde edd 17.03 idi 10 15 gun sonra gıttıgımde edd 25.03 yazıyor.sizdede boyle degıskenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…