2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde 3 hafta geriden geliyormuş. Baya bir fark var bende çok kafama takıyorum ama sağlıklı olsunlarda ilerisi gerisi farketmez
O ilerleyen zaman da dengeliyor canım , çok takma kafana. Benim arkadaşım da 2 hafta geriden geliyordu şimdi 8-9 gün ileriden gidiyor maşallah. Tamamen senin iyi beslenmenle ve dikkat etmenle alakalı

Sen bu kadar panik yaptığınla kalacaksın :) Bebeğini bir gör allahın izniyle o zaman sana yazacağım :) İyi geçecek allahın izniylel inan bana
Ayy bir goreyim de paniklerim onemli degil iğneye başlayacağız biz kalp atışı ile birlikte. Acaba geç kaldık mı endişesi de oluyor bir sürü sorular yani . Çok yordu beni bu çocuk olayı o yüzden bu kadar endişem. Bir de belirtim pek yok. Inşallah sonu güzel olur canım

Evet bende yaptiricm sanirim

Ah canım... Endişeni çok iyi anlıyorum. Ama rabbim nasip ettiyse ve rızkı varsa hiçbirşey olmaz allahın izniyle.Rızkı da yoksa yavrularımızın önünde dağ dursa tutamaz. Hayırlısı.

Ama sana şunu söyleyeyim. Belirtim yok diyorsun ya , kıymetini bil :)Benimde 8. haftaya kadar 0 belirti vardı Hamile olduğpumu bile anlamıyodum. şimdi sürekli kusuyorum. Sürekli herşey kokuyor. O yüzden belirtin olmaması en iyisi :) Bi de 7. hafta da çok belirti olmaz zaten.. Göğüsler şişmeye başlar sadece. Öyle çok uyku vs de bende olmadı mesela , 8. haftaya kadar 12 de uyudum sabah 5 de kendiliğinden uyandım. Belirti kişye göre yani kuzum.

Abla senin yastan dolayi risk yuksek cikicak muhtemelen kuzenimden biliyorum onlara direk nifty oneriyorlar. Bende kararsiz kaldim. Ikili uclu testte ultarosonda vs bazi seylere bakip olasiliklar uzerinden risk notu veriyorlar. Ama niftyde anneden kan alip anne kani icindeki bebege ait hucrelerden dna dizilimi yapiliyormus. Yani sonuc kesin

Benimde koku hassasiyetim var ama bulantı yaşamıyorum ama sürekli merak içindeyim iyi mi sıkıntı var mı tutundumu kalbi atıyormu hergün doktora gidemiyorum gittiğimde kese göründü ama bebek için 3hafta sonrasına randevu verdi nasıl geçiçek zaman böyle Allah yardımcımız olsun sağlıcakla zamanında doğsun meleklerimiz

ee sağlıksız derse napıcaz.. önce ona karar vermek lazım kuzum, zaten 2li 3lü 4lü yaptırmam dediğim ondan risk yüksek çıkar dediğin gibi, Allah büyük bakalım zaman neler gösterecek..

Benimde 3 hafta geriden geliyormuş. Baya bir fark var bende çok kafama takıyorum ama sağlıklı olsunlarda ilerisi gerisi farketmez
Canm ayni ben de kafaya cok takiyom 4 haftalik gorunuyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…