O ilerleyen zaman da dengeliyor canım , çok takma kafana. Benim arkadaşım da 2 hafta geriden geliyordu şimdi 8-9 gün ileriden gidiyor maşallah. Tamamen senin iyi beslenmenle ve dikkat etmenle alakalıBenimde 3 hafta geriden geliyormuş. Baya bir fark var bende çok kafama takıyorum ama sağlıklı olsunlarda ilerisi gerisi farketmez
Inşallah canım benim 5 ağustosta kontrolumCanımmm , sağolasın , senin de güzel haberlerini alırız inşallahne zaman kontrolün ?
Tamam canim bende oyle yapayimBende var :) Az miktarda iltihap varmış idrar yollarımda. Bol su tüket demişti doktorum. Bi sakıncası yok rahat ol
Sen bu kadar panik yaptığınla kalacaksın :) Bebeğini bir gör allahın izniyle o zaman sana yazacağım :) İyi geçecek allahın izniylel inan banaInşallah canım benim 5 ağustosta kontrolum
Aman saglikli olsun yeter. Cinsiyette onemli degil benim icin. Ama kendime iyi bir dpktpr bulamadm hâla ona takiliyorumMaşallah canım , İyi iyi çok şükür , aman sağlıklı gitsin de sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyoruz zaten. İnsan çok garip oluyor ya :)
Ayy bir goreyim de paniklerim onemli degil iğneye başlayacağız biz kalp atışı ile birlikte. Acaba geç kaldık mı endişesi de oluyor bir sürü sorular yani . Çok yordu beni bu çocuk olayı o yüzden bu kadar endişem. Bir de belirtim pek yok. Inşallah sonu güzel olur canımSen bu kadar panik yaptığınla kalacaksın :) Bebeğini bir gör allahın izniyle o zaman sana yazacağım :) İyi geçecek allahın izniylel inan bana
Doktor en önemlisi valla. hangi şehirdeydin ?Aman saglikli olsun yeter. Cinsiyette onemli degil benim icin. Ama kendime iyi bir dpktpr bulamadm hâla ona takiliyorum
Evet bende yaptiricm sanirimHem dedigin gibi yuzde 99 oranla sonuc veriliyir hem de sonuclarda temiz - normal cikmasina ragmen bebekte bi sikinti olursa, karsi dava da acilabiliyormus. Araci olan kisi bize bu sekilde aciklamisti. Hos, Allah vermesin de, oyle bi durumda da dava acmak aklina gelmez zaten insanin yani.
Ah canım... Endişeni çok iyi anlıyorum. Ama rabbim nasip ettiyse ve rızkı varsa hiçbirşey olmaz allahın izniyle.Rızkı da yoksa yavrularımızın önünde dağ dursa tutamaz. Hayırlısı.Ayy bir goreyim de paniklerim onemli degil iğneye başlayacağız biz kalp atışı ile birlikte. Acaba geç kaldık mı endişesi de oluyor bir sürü sorular yani . Çok yordu beni bu çocuk olayı o yüzden bu kadar endişem. Bir de belirtim pek yok. Inşallah sonu güzel olur canım
Istanbuldayim kucukcekmecedeDoktor en önemlisi valla. hangi şehirdeydin ?
Hiç doktorlarını bilmediğim bir yer :)Istanbuldayim kucukcekmecede
Tanidiklara guvenerek nisa hastanesine gidicem yenibosnaHiç doktorlarını bilmediğim bir yer :)
Sende mide bulantısı / kusma var mı canm ?Tanidiklara guvenerek nisa hastanesine gidicem yenibosna
Abla senin yastan dolayi risk yuksek cikicak muhtemelen kuzenimden biliyorum onlara direk nifty oneriyorlar. Bende kararsiz kaldim. Ikili uclu testte ultarosonda vs bazi seylere bakip olasiliklar uzerinden risk notu veriyorlar. Ama niftyde anneden kan alip anne kani icindeki bebege ait hucrelerden dna dizilimi yapiliyormus. Yani sonuc kesinbir maşallah da sana o zaman.. sağlıkla gelsinler inşallahh.. ben de öyle diyordum nifty yaptırıp geçerim diyordum lakin epey pahalıymış.. ayrıca risk var demesi kesin sakat doğacak manasına gelmiyormuş.. ki bir sürü örnekleri var çevremizde... sağlıksız deyip sağlıklı doğuranlar, Rabbime güvenip akışa bırakmak istiyorum... cumartesi doktorla da görüştükten sonra yazarım bakalım o ne diyecek? hangi şehirdesin sen sordun mu ne kadarmış?
hayirlisi canm iki kizim var bir tane daha olursa yok demeyiz kiz cicugunu seve=m benValla kimi duyduysam geç döllenme kız oldu arkadaşlarım falan :)) ama belli olmaz tabi :)
Bulanti var. Kusmamak icin tutuyprum kendimiSende mide bulantısı / kusma var mı canm ?
ee sağlıksız derse napıcaz.. önce ona karar vermek lazım kuzum, zaten 2li 3lü 4lü yaptırmam dediğim ondan risk yüksek çıkar dediğin gibi, Allah büyük bakalım zaman neler gösterecek..Abla senin yastan dolayi risk yuksek cikicak muhtemelen kuzenimden biliyorum onlara direk nifty oneriyorlar. Bende kararsiz kaldim. Ikili uclu testte ultarosonda vs bazi seylere bakip olasiliklar uzerinden risk notu veriyorlar. Ama niftyde anneden kan alip anne kani icindeki bebege ait hucrelerden dna dizilimi yapiliyormus. Yani sonuc kesin
Canm ayni ben de kafaya cok takiyom 4 haftalik gorunuyo dedi.Benimde 3 hafta geriden geliyormuş. Baya bir fark var bende çok kafama takıyorum ama sağlıklı olsunlarda ilerisi gerisi farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?