- 28 Temmuz 2017
- 195
- 34
- 28
- 32
Ay inşallahBende sasirdim gorursun sende aramizda 1 gun var :)
Genoks hafta olarak birşey demedi canım, doktor 10.cu hafta hatırlat nifty i dedi, bende fiyat alıp bilgileneyim diye aradım bakalım,çok anlamadım ama çalıştıkları doktora görede belli bir tutar indirim yapıyorlarmış,bekleyelim bakalım sonuç ne oluryani yaşın var baktıralım ama aldırmayacaksan gerek yok diycektir diye düşünüyorum.. haftası da önemliymiş ya genoks bişiy dedimi şu hafta diye?
yazarım tabi
aminn sağlıkla hayırla inşallah
merhaba kızlar 4 hafta 4 günlük hamile olduğumu öğrendim ama doktor adet olduğum günden hesapladı bide keseyi göremedik 2 hafta sonra gel dedi kese ne zamn görülür bana yardımcı olun kafaya çok taktım
Bende takıyorum ama kalp atışını görünce biraz rahatladım. Bakalım yarın neler görücez. Büyüdükçe değişiyormuş. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilCanm ayni ben de kafaya cok takiyom 4 haftalik gorunuyo dedi.
Nerde yaşıyorsunuzAman saglikli olsun yeter. Cinsiyette onemli degil benim icin. Ama kendime iyi bir dpktpr bulamadm hâla ona takiliyorum
İkiz dir o üzülme neden panik yaptın ki. Kanama alanı bile olsa sorun olmuyor çoğu zaman. Kendini strese sokupta bebişleride üzme. Aii ben bile heyecanlandım şimdiSağol canim ❤ bu defa devlet hastanesine gittim beni acil araştırma hastanesine yolladı perinatoloji bölümüne bebeğim kalp atislari vardı ama bi kese daha gördü ikiz gebelik olabilir dedi.Ben hiç swvinemedim bile. O gördüğüm kanama alanı da olabilir dedi hatta bana da gösterdi tıpkı kese gibiydi bence kesin ikiz dedi sonradan oluşmuş olabilirmis.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çok stres yaptim
7+4 bugün gittim daha belli olmaz dedi haftaya bidaha mı gitsemAyy 8+1 de belli mi oluyor haftaya gidecem bende 9 haftalik olacak yasasin net görürüm o zaman bnde dimien son 119 cmdi
Keselerinizin şekli nasıl kizlar yuvarlak mi, yassı mi
Valla ben de belirti gidince moralim bozuluyor ister istemez ama beklemekten başka yapacak birşey yok canımBenim var canm ..ama göğüs ağrım kalmadı benim..bugün sanki hafif mide bulantısı yaşadım..ama yinede moralim bozuldu göğüs ağrım gitti diye
İnşallah canım Hayırlısı neyse o olsunHayirlisi olsun masallah
Cinsiyet anlaşılır mı acabaKeselerinizin şekli nasıl kizlar yuvarlak mi, yassı mi
3 hafta önce yassıydı bugün başka doktora gittim portakal gibiyleCinsiyet anlaşılır mı acaba
Değişiyor mu öyle3 hafta önce yassıydı bugün başka doktora gittim portakal gibiyle
Merhaba bazen cihazlar eski olunca görünmüyor yeni cihazlarla da vajinadan bakılınca belki görünebiliyor benim 4+3te göründü küçücük bir kese.Ama geç döllenmelerde o bile görünmüyormerhaba kızlar 4 hafta 4 günlük hamile olduğumu öğrendim ama doktor adet olduğum günden hesapladı bide keseyi göremedik 2 hafta sonra gel dedi kese ne zamn görülür bana yardımcı olun kafaya çok taktım
Randevu dusuremedim cnm. Benim daha önce ikiz kaybım olduğu için swvinemedim doktor da anladı zaten utanmasam aglayacaktım. Bana da gösterdi kese baya ortadaydi yani görünüyordu.İkiz dir o üzülme neden panik yaptın ki. Kanama alanı bile olsa sorun olmuyor çoğu zaman. Kendini strese sokupta bebişleride üzme. Aii ben bile heyecanlandım şimdiperinatolojiye nezaman gidiceksin
Benim 2. Kızımda iki kese vardı. Sonra kanamam oldu7 haftalıkken. hemen doktora gittik. Doktorda espri yapmıştı. Bu arkadaş kardeşini yemiş. Artık tek bebekle devam edicez demişti. Kaybolan ikiz sendromuymuş olayın adı. Bu konuya nerden geldim bende anlamadım amaaa aynı ben gibi olmuş geçen cuma 2 kese dedi ama bu cuma netleşir dedi yarın devlete öbür gün özele gitcem bakalım sonuç ne olcak. Ben de hala inanamıyorum 2 olduğuna
Benimde oldu ama biri yaşadı çok şükür. Allah herşeyi kararlamıştır. Takma kafana diycem ama olmuyor biliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.Randevu dusuremedim cnm. Benim daha önce ikiz kaybım olduğu için swvinemedim doktor da anladı zaten utanmasam aglayacaktım. Bana da gösterdi kese baya ortadaydi yani görünüyordu.
Yoksa tabiki de ikiz olması çok güzel ama daha önce başımıza böyle kötü birşey geldiği için sevinmek çok zor oluyo
Bilmiyorumki belki başka hastane olduğu için değişik mi göründü anlamadım bende bide ilk doktor kese solda demişti bu doktor bilemeyiz sağ mı sol mu diyorDeğişiyor mu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?