2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
merhaba kızlar 4 hafta 4 günlük hamile olduğumu öğrendim ama doktor adet olduğum günden hesapladı bide keseyi göremedik 2 hafta sonra gel dedi kese ne zamn görülür bana yardımcı olun kafaya çok taktım

yani yaşın var baktıralım ama aldırmayacaksan gerek yok diycektir diye düşünüyorum.. haftası da önemliymiş ya genoks bişiy dedimi şu hafta diye?
yazarım tabi
aminn sağlıkla hayırla inşallah
Genoks hafta olarak birşey demedi canım, doktor 10.cu hafta hatırlat nifty i dedi, bende fiyat alıp bilgileneyim diye aradım bakalım,çok anlamadım ama çalıştıkları doktora görede belli bir tutar indirim yapıyorlarmış,bekleyelim bakalım sonuç ne olur

Kan degerine bakildi mi? Kanda bhcg 2000 olunca vajinal, 5000 oluncaa karindan gorunur. Genelde 5 hafralikken gorulur

Canm ayni ben de kafaya cok takiyom 4 haftalik gorunuyo dedi.
Bende takıyorum ama kalp atışını görünce biraz rahatladım. Bakalım yarın neler görücez. Büyüdükçe değişiyormuş. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

İkiz dir o üzülme neden panik yaptın ki. Kanama alanı bile olsa sorun olmuyor çoğu zaman. Kendini strese sokupta bebişleride üzme. Aii ben bile heyecanlandım şimdi perinatolojiye nezaman gidiceksin

Reactions: Eva
Kalp atış hızını ölçtüren var mı internette 140 ve altı erkek üzeri kız yazıyor bizimki 152 imiş

Merhaba bazen cihazlar eski olunca görünmüyor yeni cihazlarla da vajinadan bakılınca belki görünebiliyor benim 4+3te göründü küçücük bir kese.Ama geç döllenmelerde o bile görünmüyor

İkiz dir o üzülme neden panik yaptın ki. Kanama alanı bile olsa sorun olmuyor çoğu zaman. Kendini strese sokupta bebişleride üzme. Aii ben bile heyecanlandım şimdi perinatolojiye nezaman gidiceksin
Randevu dusuremedim cnm. Benim daha önce ikiz kaybım olduğu için swvinemedim doktor da anladı zaten utanmasam aglayacaktım. Bana da gösterdi kese baya ortadaydi yani görünüyordu.
Yoksa tabiki de ikiz olması çok güzel ama daha önce başımıza böyle kötü birşey geldiği için sevinmek çok zor oluyo

aa aynı ben gibi olmuş geçen cuma 2 kese dedi ama bu cuma netleşir dedi yarın devlete öbür gün özele gitcem bakalım sonuç ne olcak. Ben de hala inanamıyorum 2 olduğuna
Benim 2. Kızımda iki kese vardı. Sonra kanamam oldu7 haftalıkken. hemen doktora gittik. Doktorda espri yapmıştı. Bu arkadaş kardeşini yemiş. Artık tek bebekle devam edicez demişti. Kaybolan ikiz sendromuymuş olayın adı. Bu konuya nerden geldim bende anlamadım ama

Benimde oldu ama biri yaşadı çok şükür. Allah herşeyi kararlamıştır. Takma kafana diycem ama olmuyor biliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…