2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canım,benim ilk olacak kısmet olursa,ama kafamda deli sorular bilmiyorum,bana 2 li 3 lü test yapalım ona göre nifty demedi, direkt 10 hafta yaptırmalısın dedi
bir maşallah da sana o zaman.. sağlıkla gelsinler inşallahh.. ben de öyle diyordum nifty yaptırıp geçerim diyordum lakin epey pahalıymış.. ayrıca risk var demesi kesin sakat doğacak manasına gelmiyormuş.. ki bir sürü örnekleri var çevremizde... sağlıksız deyip sağlıklı doğuranlar, Rabbime güvenip akışa bırakmak istiyorum... cumartesi doktorla da görüştükten sonra yazarım bakalım o ne diyecek? hangi şehirdesin sen sordun mu ne kadarmış?

Sağol canım,nifty %99 kesin sonuç diyorlar,hatta bu testi yaptıranlar 2lş ve 3 lü teste bile gerek duyulmuuormuş,netten araştırıp okuduklarım tabı bunlar ne derece doğru bilemiyorum, yaptırırsam da ankarada genoks diye bir firma yapıyormuş,yada hastanelerin anlaştığı firmalar varmış,genoks 3000 dedi,kendı doktorumda bu fiyatlarda demişti, bakalım senın doktor ne dıyecek benıde bılgılendırırsen sevınırım,sağlıkla hayırla gelirler inşallah

yani yaşın var baktıralım ama aldırmayacaksan gerek yok diycektir diye düşünüyorum.. haftası da önemliymiş ya genoks bişiy dedimi şu hafta diye?
yazarım tabi
aminn sağlıkla hayırla inşallah

Masallah bende bugun goremedim ama haftaya insallah gorurum :)

Beni de eklermisin. Yas 34, 2. Çocuğum, SAT 09.06.2019, istanbul TDT 15.03.2020

Bugün 15.40 da randevum var inşallah güzel haberler alırım.Her hastaneye gidiş bi stres gitmesende olmuyo. Hayırlı güzel haberler alırız inşallah her gittiğimizde.
Canım nasıl geçti randevun. Ben her randevusu olanda heyecanlanıyorum. İnşallah hayırlı haberler almışsındır

Devlete gittigim icin doktor bakti. Haftayla uyumlu kalp atisi var dedi. Ultrason ekraninda gordum ben sadecw kolunu başini gorebildim :) bildigimiz bebek oluyolar artik
Maşallah canım , İyi iyi çok şükür , aman sağlıklı gitsin de sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyoruz zaten. İnsan çok garip oluyor ya :)

Maşallah canım. Allah hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize. Benimde yarın sabah 10 da kontrolüm var.Sabah nasıl olucak bilmiyorum. Çok heyecanlıyım.

Maşallah canım. Allah hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize. Benimde yarın sabah 10 da kontrolüm var.Sabah nasıl olucak bilmiyorum. Çok heyecanlıyım.
Amin canım , Bu heycan bambaşka bi heycanmış valla ya :) Sende yarın haber ver muhakkak :) Hayırlı güzel haberlerle gel inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…