Kese ölçüsü ne dedi..ilk defa o gittin canm..Canm tesekkur ederim gittim. 4 haftalik dedi gec dollenme olabilir iki hafta sonra tekrar gel dedi. Yine kafama takildi geriden takio etmesi
Sağol canim ❤ bu defa devlet hastanesine gittim beni acil araştırma hastanesine yolladı perinatoloji bölümüne bebeğim kalp atislari vardı ama bi kese daha gördü ikiz gebelik olabilir dedi.Ben hiç swvinemedim bile. O gördüğüm kanama alanı da olabilir dedi hatta bana da gösterdi tıpkı kese gibiydi bence kesin ikiz dedi sonradan oluşmuş olabilirmis.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çok stres yaptimCanım nasıl geçti randevun. Ben her randevusu olanda heyecanlanıyorum. İnşallah hayırlı haberler almışsındır
İlk defamı gittin canm doktoraKese ölçüsü ne dedi..ilk defa o gittin canm..
Kese olcusunu bimiyorumda kagitta yazarmi acabaKese ölçüsü ne dedi..ilk defa o gittin canm..
Tabiki oda var ama bilmiyorumki cok zormus bu isler bende doktorumla detayli konusup karar vericem .ee sağlıksız derse napıcaz.. önce ona karar vermek lazım kuzum, zaten 2li 3lü 4lü yaptırmam dediğim ondan risk yüksek çıkar dediğin gibi, Allah büyük bakalım zaman neler gösterecek..
Ayy 8+1 de belli mi oluyor haftaya gidecem bende 9 haftalik olacak yasasin net görürüm o zaman bnde dimiSelam kizlar. Devlet aciline gittim. Bebegim iyi. Epey buyumus :) kagit vermedi ama ekranda gordum. Kolu basi belliydi :) 8+1 gunumle uyumlu cikti :)
aa aynı ben gibi olmuş geçen cuma 2 kese dedi ama bu cuma netleşir dedi yarın devlete öbür gün özele gitcem bakalım sonuç ne olcak. Ben de hala inanamıyorum 2 olduğunaSağol canim ❤ bu defa devlet hastanesine gittim beni acil araştırma hastanesine yolladı perinatoloji bölümüne bebeğim kalp atislari vardı ama bi kese daha gördü ikiz gebelik olabilir dedi.Ben hiç swvinemedim bile. O gördüğüm kanama alanı da olabilir dedi hatta bana da gösterdi tıpkı kese gibiydi bence kesin ikiz dedi sonradan oluşmuş olabilirmis.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çok stres yaptim
1.19 cm yaniSelam kizlar. Devlet aciline gittim. Bebegim iyi. Epey buyumus :) kagit vermedi ama ekranda gordum. Kolu basi belliydi :) 8+1 gunumle uyumlu cikti :)
Benim var canm ..ama göğüs ağrım kalmadı benim..bugün sanki hafif mide bulantısı yaşadım..ama yinede moralim bozuldu göğüs ağrım gitti diyeBu arada acik sari akintisi olan var mi acaba
Kesende bebeginde belli canim gs kese crl bebek olcusu
Ben daha önce hep özele gittim birsey demedi doktorum. DevleteDevlete an tahlillerimitahlillerimi yartırmak için gittim ama doktor çok ilgilendi ben riskli gebelik grubundayim daha önce 19 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim iki tane de 5 haftalık düşügüm var.direk araştırma hastanesine gitmemi söyledi çok ilgilendi.ilk defa devlette böyle ilgi alaka gördümaa aynı ben gibi olmuş geçen cuma 2 kese dedi ama bu cuma netleşir dedi yarın devlete öbür gün özele gitcem bakalım sonuç ne olcak. Ben de hala inanamıyorum 2 olduğuna
tesekkur ederim canmKesende bebeginde belli canim gs kese crl bebek olcusu
Senin yaşın genç normal prosedürü takip edebilirsin bence ama tabi senin kararın; )Tabiki oda var ama bilmiyorumki cok zormus bu isler bende doktorumla detayli konusup karar vericem .
İşte o yüzden sevinemiyorum bileaa aynı ben gibi olmuş geçen cuma 2 kese dedi ama bu cuma netleşir dedi yarın devlete öbür gün özele gitcem bakalım sonuç ne olcak. Ben de hala inanamıyorum 2 olduğuna
Ben çok anlamıyorum ama bebeği görse demezmiydi bu bebek diye..canm ne zaman. Gel dedi kalp atışı için...kese boyutun gayet iyi bence ..tesekkur ederim canm
Aa bilmiyrdum canm ben. Belli iyi mi ben anlamadim. Yalniz dis gebelik degil dedi
Tam çekersen bebegini net görebilirim belki kesenin icinde beyaz bişey var o bebek canim bebek belli olmasa orda ölçüsü olmazdi canim hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallahtesekkur ederim canm
Aa bilmiyrdum canm ben. Belli iyi mi ben anlamadim. Yalniz dis gebelik degil dedi
Bende sasirdim gorursun sende aramizda 1 gun var :)Ayy 8+1 de belli mi oluyor haftaya gidecem bende 9 haftalik olacak yasasin net görürüm o zaman bnde dimien son 119 cmdi
Hayirlisi olsun masallahSağol canim ❤ bu defa devlet hastanesine gittim beni acil araştırma hastanesine yolladı perinatoloji bölümüne bebeğim kalp atislari vardı ama bi kese daha gördü ikiz gebelik olabilir dedi.Ben hiç swvinemedim bile. O gördüğüm kanama alanı da olabilir dedi hatta bana da gösterdi tıpkı kese gibiydi bence kesin ikiz dedi sonradan oluşmuş olabilirmis.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çok stres yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?