2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
sıkıntı ozaman ayrımcılık bu yaptığı.. böyle bir insana güvenemem

Yaş 34
Şehir Kırklareli
2. Çocuk olacak kısmetse
Sat 26/06/2019
Tahmini Doğum tarihi de 28/03/2019 yazabilirsiniz

0
maşallah ne çok hamilemiz var... en büyüğünüz benim sanırım yok mu bana arkadaş
Var canm merak etme ben 43 yaşındayımdoktor 10 .cu haftada nifty testi önerdi,yaştan dolayı, kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum,sizin doktor bu konuda birşey dedimi ne düşünüyorsun

kızlarrr gittim kontrole :)

Çok şükür gördük meleğimizi , elleri ayakları oynuyordu kıpır kıpırdı maşallah Artık bebek şeklini almış :) normalde 9+3 ama ultrasonda 9+6 çıktı. Doktor normal dedi. Kusma içinde Zofer diye bir ilaç yazdı. Rabbim güzzel haber bekleyen herkese yaşatsın ya çok huzur doluyummmm :)
naturelanne M My girl

0
Var canm merak etme ben 43 yaşındayımdoktor 10 .cu haftada nifty testi önerdi,yaştan dolayı, kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum,sizin doktor bu konuda birşey dedimi ne düşünüyorsun
kızların arasında kendimi az yaşlı hissettimdi iyi ki geldin :) ben de çok kararsızımm doktorum cumartesi görecek neler önerecek bilmiyorum burun kemiği ense ölçümü ayrıntılı ultrason bir de şeker yükleme yeter gibi düşünüyorum ama bilemiyorum.. senin var mı başka çocuğun ilk mi?

Maşallah canım

Sağol canım,benim ilk olacak kısmet olursa,ama kafamda deli sorular bilmiyorum,bana 2 li 3 lü test yapalım ona göre nifty demedi, direkt 10 hafta yaptırmalısın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…