Ayy pardon 20.03 yazacaktimSapikmisin nesin kizim
Gardımı aldim hazırım butun sancilaraSen bide sanci cekerkenki sehveti gor
sabir cnm benim dana da bugun krese gitmiycem dedi tmm dedim babasi da evdeydi 23.00 da ise gitcem birazdan babasi, sizinle vakit geçircem dedi ama sen misin gitmemesine izin veren mahvetti bizi ya laf dinlemiyor ,güzelce diyoruz yapma zıplama peteğe çıkıp yere atlıyor inanabiliyor musun kızınca agliyor bana bağıramazsın hakkin yok buna bilmem ne bi de koca herif gibi cevap veriyor ve bu bi kız çocuğuSizdede oluyor mu acaba benim karnim hep tas gibi semsert artik ne koltukta oturabiliyorum ne rahat edebiliyorum yatmaya kalksam zaten ilkim karnimda zipliyor iyice canimi acitiyor , ne yapsam rahat degilim sanki oglumda durmuyor ben toplamaya calistikca heryeri dagitiyor su son ayim nasil gecicek cok merak ediyorum
Senin için en hayırlısı en sağlıklısı hangisiyse o şekilde olsun doğumun inşallah canım benimiki ıkınmada gelsin bebisler ins ,Allah kurtarsın tez vakitte ,bende persembe gününden sonra ki o gün muayene var 37+5 olcam o zaman dr maglum bolgedeki varislerime de bakicak normal dogurur muyum dogurmazmiyim diye sonra evde yürüyüşe falan basliycam bklm dışarı soguk hasta gibiyim cunku
Bisey sorcam sen niye dogurmaya bu kadar meraklisin erkendenKul yutmam. Bende 20.02.20 20.20da dogurucam gorun catlayin
Allah bağışlasin annesi kuzularımızı ,yokluklarini,hastalıklarını gostermesin ,minik o daha ancak emiyor ,yoruluyor emerken ne yapsinKızlar napıyorsunuz nasılsınız. Ben yine sayfaları okuyamadım. Bir yere kadar geliyorum cevap yazana kadar yine baya sayfa geçiyor.
Minik oğlumu emzirmekle uğraşıyorum. Memeyi tutuyor ama sonra bırakıyor bir öok güzel emiyoraa 2.ye ememeyebiliyor. İnşallah yavaş yavaş düzene oturcağız. Altını değiştirmekte zorlanıyorumbugün altını değiştirirken yüzüme doğru işedi hahaha çok komikti hemen annem devreye girdi sağolsun yavaş yavaş öğreniyorum işte. Mükemmel bir duygu rabbim ona sağlık versin tüm acılarımı unuttıruyor bana. Bu arada bebeğim 38+0 da 3330 gram 51 cm doğdu. Çok küçük görseniz bir o kadar da tatlı ablaları. Yenidoğan zıbınları bile henüz büyük geliyor.
Bende olmaz diye düşünüyordum ama oluyormuş.
Sütümü çoğaltmaya çalışıyorum az az geliyor. Çaylar falan içiyorum bakalım inşallah artar.
dün kudurdu bugün duruldu tabi yorulduSenin için en hayırlısı en sağlıklısı hangisiyse o şekilde olsun doğumun inşallah canım benim☺ Aman dikkat et kendine bol bol C vitamini al kuzum, bugün de benim ponçiğim eve geldiğimden beri o kadar narin hareket ediyor ki dün geceki kuduruk hallerinden eser yok
herkesin farkli iste cnm bende doğumhane de hemen doğurmuştum kizimda ama triyaj odasında sanci odası diyorlar cok cektirmistim herkese :)Bu arada doğumu merak edenler için gece 1 de hastaneye yatışım yapıldı. Ama sancılarım gece 3-4 gibi anca gelmeye başladı. Sabah 10-11 e kadar sancım devam ettii. Açılmam yavaş oldu ama bence güzel oldu çok şiddetli dayanılmaz sancılarım olmadı çok güzel yaşadım. Ebeler bile çok güzel ilerliyorsun ilk doğumun için dedi. 8 cmkem doğumhaneye aldılar beni bir kaç ıkınmada bebeğin gelecek güçlü ıkın dediler ama benim sancılarım çok şiddetli gelmediğiçin o ıkınmalarım yeterli olmadı. Suni sancı verdiler o da işe yaramadı. Sonlara doğru sancıyı tavam yaptılar anca öyle sancılarım şiddetlendi ve sık gelmeye başladı. Doğumhanede 2 saat falan kaldım çok uzun sürdü. Bebeğim hep geri kaçtı aşağı inmedi. Ben ıkındıkça kafası azcık ilerliyormuş sonra geri itiyormuş kendini. Birde koluyla birlikte geldiği için çok zorladı.dikişlerim var ama onlar beni çok zorlamıyor. Ayrıntılı anlatmıyorum bende hatırlamak istemiyorum ama doğumhanede çok zor 2 saat geçirdim. Kucağıma alınca tabi hepsini sildim bir oh çektim :)
Dün gece yan odaya bir gebe geldi sancıları baya bağırdı şiddetli yaşadı doğumhaneye aldılar 10 dakika sonra aşağı indi. Kızın yatması ve doğurması 1 saat sürmedi. Maşallah dedim rabbim hrrkese böyle doğum nasip etsin.
Benimki zorlu oldu ama oğluma kavuşunca hepsi son buldu. ☺
Ben burdayım bacım bize daha varYa kızlar doğurup doğurup gidiyorsunuz ylnız kalacaz buralarda, birçoğunuzun az kalmış çok şükür bizim daha çok var
Zor geçen saatler sonucu o minik yavru kucağa gelince unutuyorsun dedikleri doğruymuş yani sende onu gördük.Bu arada doğumu merak edenler için gece 1 de hastaneye yatışım yapıldı. Ama sancılarım gece 3-4 gibi anca gelmeye başladı. Sabah 10-11 e kadar sancım devam ettii. Açılmam yavaş oldu ama bence güzel oldu çok şiddetli dayanılmaz sancılarım olmadı çok güzel yaşadım. Ebeler bile çok güzel ilerliyorsun ilk doğumun için dedi. 8 cmkem doğumhaneye aldılar beni bir kaç ıkınmada bebeğin gelecek güçlü ıkın dediler ama benim sancılarım çok şiddetli gelmediğiçin o ıkınmalarım yeterli olmadı. Suni sancı verdiler o da işe yaramadı. Sonlara doğru sancıyı tavam yaptılar anca öyle sancılarım şiddetlendi ve sık gelmeye başladı. Doğumhanede 2 saat falan kaldım çok uzun sürdü. Bebeğim hep geri kaçtı aşağı inmedi. Ben ıkındıkça kafası azcık ilerliyormuş sonra geri itiyormuş kendini. Birde koluyla birlikte geldiği için çok zorladı.dikişlerim var ama onlar beni çok zorlamıyor. Ayrıntılı anlatmıyorum bende hatırlamak istemiyorum ama doğumhanede çok zor 2 saat geçirdim. Kucağıma alınca tabi hepsini sildim bir oh çektim :)
Dün gece yan odaya bir gebe geldi sancıları baya bağırdı şiddetli yaşadı doğumhaneye aldılar 10 dakika sonra aşağı indi. Kızın yatması ve doğurması 1 saat sürmedi. Maşallah dedim rabbim hrrkese böyle doğum nasip etsin.
Benimki zorlu oldu ama oğluma kavuşunca hepsi son buldu. ☺
Evet gerçekten herkes farklı yaşıyor doğumu. Ama gerçekten bebek çıktıktan sonra herşey bitiyormuş :))herkesin farkli iste cnm bende doğumhane de hemen doğurmuştum kizimda ama triyaj odasında sanci odası diyorlar cok cektirmistim herkese :)
Sata göre 20 canımSata gore kaç canim martin
Ben once 20.03.20 diye tarih hosuma gidiyordu oyle yaptim
Sonra benim kanama gunum 12 haziran bide onden lekenme oldu 10 haziranda doktorlar kanama gunu olur dedi burdakilerde lekelenmeden baslar dedi oyle iste baya karisik
Bisey sorcam sen niye dogurmaya bu kadar meraklisin erkendentarihlerimiz ayni bende niye oyle dusunceler yok bendemi gariplik acep
Aynen kuzum bakalım bir sonraki kudurukluğunda anası nerelerde olacakdün kudurdu bugün duruldu tabi yoruldu
Ya bende merakliyim dogsun istiyorum artik ama mart gelmeden oyoe dusuncelere girmiyorum nedenseBitek o deilki ben de Cok. Meraklıyım
Ya bende merakliyim dogsun istiyorum artik ama mart gelmeden oyoe dusuncelere girmiyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?