- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Kız sen benden ilerisin :) martları konuşuyorsun ama bende marta kalmam diye düşünüyorum hangimiz doğruyuz acepTabi canim bende subatı gectım martla ugrasıyorum zaten 3u 6 si 9 u karar veremedim
aynen cnm ya ,butun dert bitiyor cikinca :)Evet gerçekten herkes farklı yaşıyor doğumu. Ama gerçekten bebek çıktıktan sonra herşey bitiyormuş :))
Benim de bugün 3 kg çıktı bugün boy 49 cmP Pink_blue_ ve @mygirl bebişleriniz en son kaç kg dı benimki 35+6 da yani geçen hafta cars günü 2.500 dü dr minyon bi bebek 2.700 anca doğar demişti bense 18 kg aldim
açıklığa bakti ya olur cnm aynen korkma,hem de dikiş alındıAynen kuzum bakalım bir sonraki kudurukluğunda anası nerelerde olacak ☺ Kuzum doktor lekelenmen olacak korkma dedi ben de korkmuyorum da ped koydum, bir zararı olmaz di mi? İyice manyaklaştım bu soruyu sordum
Kız sen benden ilerisin :) martları konuşuyorsun ama bende marta kalmam diye düşünüyorum hangimiz doğruyuz acep
Hadi girdi git al duşunu canımcımşu yasak elmaya bi reklam girse de duş alsam :)
Arada giriyorum kızzz
şu yasak elmaya bi reklam girse de duş alsam :)
Hmmm...bunu bi arastiriym canim. Bilmiyordum. Allah razi olsun iyi ki soyledin.
Valla canim iki dr takibindeyim ya ben, biri 2500 dedi cuma gunu digeri 2700. Ben az olani baz aliyorum acikcasi. Iri bi bebek degil.
Sade ve şık olmuş . Heryeri dolsun isallahKuzucuğuma hastanedeki yatağının arkasına takı yastığı yaptım
Aynı durumdayım bende ama benim bebek 3 hafta önde dr son ay şikayetlerini şimdiden yaşıyorsun dedi. Çatlayacakmış gibi hissediyorum hep
Ozellikle aksamlari oluyor mahvediyor beniiiii
Hepimiz aynı durumdayız sanırım canım. Bi kenara bacağıyla ayağını dayıyo sıpa diğer yöne totosunu
Evet canım özellikle bu hafta atak yaptı benimki. Taş gibi oluyor hafiften nefes almak zorlaşıyor . Anlıyorum ki bebek değil bu kasılma. Çünkü komple karnım taş gibi oluyor . Bebek olduğunda bölgesel oluyor . Ben de yeni ayırt etmeye başladım. Böyle olduğunda yürüyorum az bişey evde rahatlatıyor canım.
Bende oyleyim yayılmadan oturamıyorum ayaklarımı uzatmam lazım dik oturamıyorum batıyor bıseyler sanki birde bebıs sıkısır diyede dik oturamıyorum yayılıyorum
tavsannesi ayy canim ya bi kez daha tesekkur ederim.
Simdi netten okudum. Sezeryan tarihi icin en uygun zmaan fln die.
39+0 diyor doktorlar hep sitelerinde o skeilde yaziyor. Benim tarih degisir muhtemeln. Doktorun da kafa karisti heralde o anda. Bu hafta gidince tekrar konusurm artik.
suna cevap veren olaydı iyiydiKızlar bugün kontrol vardı nstde herşey normal çıktı. Hastahanem yakın eve yürüyerek geldim. Böyle altta yırtılırcasina baskı oluyordu can acitir derecede ama sancısız. Direk doktoruma mesaj attım nstde çıkmayabilir belki açılman olmuştur çarşamba muhakkak gel alttan bakalım dedi. Açılma denilen şey böyle mi oluyor ?
40 haftayı bile doldurmuş oluyorsun yani hay maşallah:) Normal mi sezeryan mi düşünüyorsun peki?Canım Allah bilir ama ben subatı cıkarıcam buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?