2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bugün kontrol vardı nstde herşey normal çıktı. Hastahanem yakın eve yürüyerek geldim. Böyle altta yırtılırcasina baskı oluyordu can acitir derecede ama sancısız. Direk doktoruma mesaj attım nstde çıkmayabilir belki açılman olmuştur çarşamba muhakkak gel alttan bakalım dedi. Açılma denilen şey böyle mi oluyor ?

Aynen kuzum bakalım bir sonraki kudurukluğunda anası nerelerde olacak ☺ Kuzum doktor lekelenmen olacak korkma dedi ben de korkmuyorum da ped koydum, bir zararı olmaz di mi? İyice manyaklaştım bu soruyu sordum
açıklığa bakti ya olur cnm aynen korkma,hem de dikiş alındı

Hmmm...bunu bi arastiriym canim. Bilmiyordum. Allah razi olsun iyi ki soyledin.
Valla canim iki dr takibindeyim ya ben, biri 2500 dedi cuma gunu digeri 2700. Ben az olani baz aliyorum acikcasi. Iri bi bebek degil.

Ne demek canim zaten sakincali olsa doktorun izin vermezdi 2gunun bi sorun olcagini dusunmuyorum ben acikcasi ,kilosunu dert etmis olsalar buyumesi lazim derlerdi ins. Ikinci olcum dogrudur daha 3 haftada var 3kilo olur bence pasacik

Aynı durumdayım bende ama benim bebek 3 hafta önde dr son ay şikayetlerini şimdiden yaşıyorsun dedi. Çatlayacakmış gibi hissediyorum hep

Gerginlikten oluyor galiba bu sertlesen yerde dahada cok hissediyorum onu

Ozellikle aksamlari oluyor mahvediyor beniiiii

Ayy sabah aksam bu ara hep var ama aksam daha cok haklisin

Hepimiz aynı durumdayız sanırım canım. Bi kenara bacağıyla ayağını dayıyo sıpa diğer yöne totosunu

Iyice sıkışmaya basladilar galiba artik kipirdanisini bile hissediyorum bi yerden kayiyor dıger tarafa benim 2. Ama hic boyle olmamistim

Sertlik varken ben kalkamiyorumki cnm dokunamiyoeum bile karnima daha cok haftamda var

Ben hiç iyi değilim küçücük bebeğimi nasıl korucam annem de kızım da rahatsız grip 10 gün sonra belki de daha yakın bi zamanda bebeğim gelecek ona da bulaşırsa hasta olursa diye çok korkuyorum ne olacak bilmiyorum annem gitse ilk haftalar nasıl olacak zaten git diyemem

Bende oyleyim yayılmadan oturamıyorum ayaklarımı uzatmam lazım dik oturamıyorum batıyor bıseyler sanki birde bebıs sıkısır diyede dik oturamıyorum yayılıyorum

Aslında yan uzanmak iyi gelir belkide uzandığım anda karnima bincem bincem diye oglum zipliyor bu arada hep uzerimde uyuyor bebekken gogsumde uyutuyordum onu ariyor sanirim biseyde diyemiyorum bende, bakip aci aci diyor aciyor dedigim icin uyuyana kadr anca sirtimi yaygin tutark oturabiliyorum

Yaaa sasirdim su an canim ben bi problem olmaz diye dusunerek yazmistim aslinda ,simdi hevesini kacirmis gibi oldum k.bakma doktorun olur dediyse bence hic erteleme hemen kavus bebise

suna cevap veren olaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…