Sagol canm ins dedigin gibidir.iki hafta sonra dedi bana 4 haftalik dedi. Cok kucuk sanBen çok anlamıyorum ama bebeği görse demezmiydi bu bebek diye..canm ne zaman. Gel dedi kalp atışı için...kese boyutun gayet iyi bence ..
Canm cok sagol ins aliriz bebellerimizi kucagimizi. Ben pek anlamadim cok kucuk baya kucukTam çekersen bebegini net görebilirim belki kesenin icinde beyaz bişey var o bebek canim bebek belli olmasa orda ölçüsü olmazdi canim hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah
Ben varım canımmaşallah ne çok hamilemiz var...en büyüğünüz benim sanırım yok mu bana arkadaş
Ben varım en yakın sanırım 39maşallah ne çok hamilemiz var...en büyüğünüz benim sanırım yok mu bana arkadaş
Bende galiba kalp atisini gorunce rahatlicam ins hersey yolunda gider canm. Bu korkukar insani yiyo bitriyoBende takıyorum ama kalp atışını görünce biraz rahatladım. Bakalım yarın neler görücez. Büyüdükçe değişiyormuş. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
İnşallah bebiş iyidir canımKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
İnşallah bir sıkıntı yokturKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Amin inşallah canim hayırlısı Allah’tanBenimde oldu ama biri yaşadı çok şükür. Allah herşeyi kararlamıştır. Takma kafana diycem ama olmuyor biliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
İnşallah bebeğine birsey olmaz canım kanaman yoğun muKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Rabbim bebisini korusunKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Canim bende ayni sekilde dusunuyorum hicbir testi yaptirmicam o testlere vercegim parayla bebegime neler alirim ayrica benim bildigime gore anne karninda engellide olsa bir tedavisi yok aldirma gibi bisyde soz konusu olamaz engellide olsw. Allah korusun yinede bebeklerimizi. En son sadece renkli ultrason istiyorum ondada herseyi net fotograf gibi gozukuyor saklaniyor falan diyeÖncelikle, evet. Rabbim ne verdiyse kabulumuz bunun için yaptırmayacağız. Gebeliğimi keyifli geçirmek istiyorum. Zira yüksek moral bize en çok şimdi lazım diye düşünüyorum.
*
Fakat neyi yaptırmayacağımızı da yabancı makaleler okuyarak araştırdım.
Okuduğum makalelerde sonuçların doğruluk ihtimalinin 66% olduğunu öğrendim. Yani bize verilecek herhangi bir olumsuz haberin oranı %66 doğruluk payı üzerinden hesaplanıyor.
Dua oku canim korkma sakin ol yavas hareket et . kirmizimiydi cok yogunmuydu. Allah yardmcn olsn bebegini sana bagslasnKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Allah yardimcin olsun canim sende benim gibi cok sknti cekmissin mucizene kavusmussun elhamdulillah rabbim evlatlarimizi bize bagislasinKızlar merhaba. İzin süredir sessizce okuyorum mesajlarınızı33 yaşındayım. 3 sene önce meme kanseri geçirdim. Hastalığım annemden kalıtsalmış yapılan testler sonucu brca1 pozitif geldi. Kemoterapi zamanı sağolsun dontorlar baya moral verdiler. Yumurtalıkların zarar görecek, çocuk sahibi olman zorlaşacak hemen yumurta dondur vs.. O strestle yumurta dondurma işlemi yaptık. Onkoloğum ilk 2 sene çocuk yapmamamin benim için kontrollerde iyi olacagini soyledigi icin hic denemedik. Genetik yatkinligim oldugu icin yumurtaliklariminda alinmasi gerekli. Son kontrolumde mart ayinda cocuk izin aldik. Suan mucizem 8+6 haftalik. Umarim bu sureci hepimiz gibi bende sorunsuz geciririm ve tabi sonrasini da... Arada benim icin de dua edin olur mu
Masallah size RABBIM tum guzelliklerle Anne olmanizi nasipetsin saglikla kucaginiza alin insKızlar merhaba. İzin süredir sessizce okuyorum mesajlarınızı33 yaşındayım. 3 sene önce meme kanseri geçirdim. Hastalığım annemden kalıtsalmış yapılan testler sonucu brca1 pozitif geldi. Kemoterapi zamanı sağolsun dontorlar baya moral verdiler. Yumurtalıkların zarar görecek, çocuk sahibi olman zorlaşacak hemen yumurta dondur vs.. O strestle yumurta dondurma işlemi yaptık. Onkoloğum ilk 2 sene çocuk yapmamamin benim için kontrollerde iyi olacagini soyledigi icin hic denemedik. Genetik yatkinligim oldugu icin yumurtaliklariminda alinmasi gerekli. Son kontrolumde mart ayinda cocuk izin aldik. Suan mucizem 8+6 haftalik. Umarim bu sureci hepimiz gibi bende sorunsuz geciririm ve tabi sonrasini da... Arada benim icin de dua edin olur mu
Sanirim 6. Haftalarda duyuluyor canim bende oyle duymustumKizlar netten hesapladigimda 4+2 cikiyor tupbebek benim p.tesi ilk ultrasyonum var ins hersey yolundadir.. kalp atisini nezaman duydunuz? 5 haftalik olacak galiba sizce duyabilirmiyiz?
İnşallah birşey yoktur canımKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar merhaba. İzin süredir sessizce okuyorum mesajlarınızı33 yaşındayım. 3 sene önce meme kanseri geçirdim. Hastalığım annemden kalıtsalmış yapılan testler sonucu brca1 pozitif geldi. Kemoterapi zamanı sağolsun dontorlar baya moral verdiler. Yumurtalıkların zarar görecek, çocuk sahibi olman zorlaşacak hemen yumurta dondur vs.. O strestle yumurta dondurma işlemi yaptık. Onkoloğum ilk 2 sene çocuk yapmamamin benim için kontrollerde iyi olacagini soyledigi icin hic denemedik. Genetik yatkinligim oldugu icin yumurtaliklariminda alinmasi gerekli. Son kontrolumde mart ayinda cocuk izin aldik. Suan mucizem 8+6 haftalik. Umarim bu sureci hepimiz gibi bende sorunsuz geciririm ve tabi sonrasini da... Arada benim icin de dua edin olur mu
evet yapıldı beta hcg 404 şuan 2 hafta sonra görebiliriz dedi doktorum da açıkcası beni endişelendirdi hamilesin ama görmeden çokta heveslenme demeye getirdi ilk gebeliğim çok endişeliyimKan degerine bakildi mi? Kanda bhcg 2000 olunca vajinal, 5000 oluncaa karindan gorunur. Genelde 5 hafralikken gorulur
İnşallah bebiş iyidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?