2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
evet yapıldı beta hcg 404 şuan 2 hafta sonra görebiliriz dedi doktorum da açıkcası beni endişelendirdi hamilesin ama görmeden çokta heveslenme demeye getirdi ilk gebeliğim çok endişeliyim
2 güne bir değer iki katı artıyor büyük ihtimal salı günü görürsünüz keseyi.

Canımmm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin herkesin inşallah

hayirlisi canm iki kizim var bir tane daha olursa yok demeyiz kiz cicugunu seve=m ben
Ben de seviyorum sağlıklı olsun kafi kız da olsa çok seveceksin oğlan da olsa ikisini tadan biri olarak sevgileri aynı :) belki bi parça değişiklik ister gönül ama herşeyin hayırlısı :) şimdi ben de bi kızım daha olsun istiyorum ama Oğlum da olursa çok sevinirim :)

Al bendende okadar yiyorumda :) kasik agrisi disinda hicbisey yok bide ilk aylar zayflarm diye hevesleniyodum
Yaa bende de öyle kasık ağrım var bazen sağ bazen sol arada vajına etrafı sanki.kusma vs yok sadece sanki boğazımda bişey var hissi oluyo.arada özellikle gece o da sağa sola dönerken göğüslerim acıyo

Sizinki pgtli miydi. Yaşınız kaçtı
Pgt genetik test mi demekti anlamadim tam sorunu canim 24 yasindayim. Tup bebek konusunda bir cok konu hakkinda bilgi edindim ama bunu atlamisim.
bende görüyorum da bilinç altı desem alakasız şeyler ama korkunç rüyalar... Hayır olsun
Bende anca dogum yapiyorum sanci cekiyorum bugece sulaledeki herkesi gorup tek tek destek aliyodum falan sacma sapan seyler :):)

Sizin de mi ilk gebeliğiniz?kalp atışını duydunuz mu?Belirti olmayınca acaba kalbi atmayacak mı diye huzursuzlanıyorum.
Evet ilk gebelik duydum elhamdulillah canim kanama yasadim randevu gunmden erken duydum korku heyecan aglama aninda o ses hayata bagliyor insani :) korkuyor insan haliyle ben 3. Kere duydugum halde yne o korkuyla yatiyodm doktor seso acaba kadar skntiyla bekledim.

Gogus agrisi bendede basladi. Biz boyle 9 ay kendimizi dinleye dinleye bir hal olucaz belli :)

Çok çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsiniz,hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin bebeğiniz mutluluğunuz olsun inşallah

Evet haklisin oncelikle saglikli olmasi tabi .erkek cocugu da farlidir herhalde bilemicem ama hayirlisi evlat hepside seviliyor. Birgun tv de ibrahim saracoglu denk gelmisti. Bir onceki cocugun ense killarina bakip kiz mi erkek mi olacagini tahmin ediyordu. Egerki killar duz asagi iniyorsa sonraki cocuk kiz eger ki ense killarinin uclari yukari kivriliyorsa erkek oluyormus.

Amin, Rabbimin hediyesi başımın üstüne. “Bunu beğenmedim” deyip iade edilmez. Hayırlısıyla, sağlık sıhhatle gelsinler inşallah. O ultrasonu ben de istiyorum. Yeğenimde yapmışlardı, inan hala aynı. 7 yaşına geldi ama anne karnındaki gibi kaşı, gözü, burnu.

Sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah. Annesine de şifa oluyorlar değil mi? Benim de bir rahatsızlığım var. Hatta gebelik planlı değildi, ilaç tedavim sürüyordu. Meğerse bebeğin salgılattığı bir hormonmuş. Annesini şimdiden iyi etti miniğim. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…