2 güne bir değer iki katı artıyor büyük ihtimal salı günü görürsünüz keseyi.evet yapıldı beta hcg 404 şuan 2 hafta sonra görebiliriz dedi doktorum da açıkcası beni endişelendirdi hamilesin ama görmeden çokta heveslenme demeye getirdi ilk gebeliğim çok endişeliyim
Kızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Canımmm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin herkesin inşallahKızlar merhaba. İzin süredir sessizce okuyorum mesajlarınızı33 yaşındayım. 3 sene önce meme kanseri geçirdim. Hastalığım annemden kalıtsalmış yapılan testler sonucu brca1 pozitif geldi. Kemoterapi zamanı sağolsun dontorlar baya moral verdiler. Yumurtalıkların zarar görecek, çocuk sahibi olman zorlaşacak hemen yumurta dondur vs.. O strestle yumurta dondurma işlemi yaptık. Onkoloğum ilk 2 sene çocuk yapmamamin benim için kontrollerde iyi olacagini soyledigi icin hic denemedik. Genetik yatkinligim oldugu icin yumurtaliklariminda alinmasi gerekli. Son kontrolumde mart ayinda cocuk izin aldik. Suan mucizem 8+6 haftalik. Umarim bu sureci hepimiz gibi bende sorunsuz geciririm ve tabi sonrasini da... Arada benim icin de dua edin olur mu
Al bendende okadar yiyorumda :) kasik agrisi disinda hicbisey yok bide ilk aylar zayflarm diye hevesleniyodumYalnız değilsiniz arada bir kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok.Önüme dünyaları koysalar yerim
Allah yardımcın olsunKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Aaaa bakalm bende olcakmiBenim ki tam 8 hafta dan sonra başladı
Sizin de mi ilk gebeliğiniz?kalp atışını duydunuz mu?Belirti olmayınca acaba kalbi atmayacak mı diye huzursuzlanıyorum.Al bendende okadar yiyorumda :) kasik agrisi disinda hicbisey yok bide ilk aylar zayflarm diye hevesleniyodum
Ben de seviyorum sağlıklı olsun kafi kız da olsa çok seveceksin oğlan da olsa ikisini tadan biri olarak sevgileri aynı :) belki bi parça değişiklik ister gönül ama herşeyin hayırlısı :) şimdi ben de bi kızım daha olsun istiyorum ama Oğlum da olursa çok sevinirim :)hayirlisi canm iki kizim var bir tane daha olursa yok demeyiz kiz cicugunu seve=m ben
Geçmiş olsun canım düzelecek inşallah yanındayız canimKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Yaa bende de öyle kasık ağrım var bazen sağ bazen sol arada vajına etrafı sanki.kusma vs yok sadece sanki boğazımda bişey var hissi oluyo.arada özellikle gece o da sağa sola dönerken göğüslerim acıyoAl bendende okadar yiyorumda :) kasik agrisi disinda hicbisey yok bide ilk aylar zayflarm diye hevesleniyodum
Pgt genetik test mi demekti anlamadim tam sorunu canim 24 yasindayim. Tup bebek konusunda bir cok konu hakkinda bilgi edindim ama bunu atlamisim.Sizinki pgtli miydi. Yaşınız kaçtı
Bende anca dogum yapiyorum sanci cekiyorum bugece sulaledeki herkesi gorup tek tek destek aliyodum falan sacma sapan seyler :):)bende görüyorum da bilinç altı desem alakasız şeyler ama korkunç rüyalar... Hayır olsun
Bol dua et canım Allahın izniyle bebeğin seninleKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Allah bebeğini sana bağışlasın canım,umarım ciddi bir durum değildirKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Evet ilk gebelik duydum elhamdulillah canim kanama yasadim randevu gunmden erken duydum korku heyecan aglama aninda o ses hayata bagliyor insani :) korkuyor insan haliyle ben 3. Kere duydugum halde yne o korkuyla yatiyodm doktor seso acaba kadar skntiyla bekledim.Sizin de mi ilk gebeliğiniz?kalp atışını duydunuz mu?Belirti olmayınca acaba kalbi atmayacak mı diye huzursuzlanıyorum.
Gogus agrisi bendede basladi. Biz boyle 9 ay kendimizi dinleye dinleye bir hal olucaz belli :)Yaa bende de öyle kasık ağrım var bazen sağ bazen sol arada vajına etrafı sanki.kusma vs yok sadece sanki boğazımda bişey var hissi oluyo.arada özellikle gece o da sağa sola dönerken göğüslerim acıyo
Çok çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsiniz,hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin bebeğiniz mutluluğunuz olsun inşallahKızlar merhaba. İzin süredir sessizce okuyorum mesajlarınızı33 yaşındayım. 3 sene önce meme kanseri geçirdim. Hastalığım annemden kalıtsalmış yapılan testler sonucu brca1 pozitif geldi. Kemoterapi zamanı sağolsun dontorlar baya moral verdiler. Yumurtalıkların zarar görecek, çocuk sahibi olman zorlaşacak hemen yumurta dondur vs.. O strestle yumurta dondurma işlemi yaptık. Onkoloğum ilk 2 sene çocuk yapmamamin benim için kontrollerde iyi olacagini soyledigi icin hic denemedik. Genetik yatkinligim oldugu icin yumurtaliklariminda alinmasi gerekli. Son kontrolumde mart ayinda cocuk izin aldik. Suan mucizem 8+6 haftalik. Umarim bu sureci hepimiz gibi bende sorunsuz geciririm ve tabi sonrasini da... Arada benim icin de dua edin olur mu
Evet haklisin oncelikle saglikli olmasi tabi .erkek cocugu da farlidir herhalde bilemicem ama hayirlisi evlat hepside seviliyor. Birgun tv de ibrahim saracoglu denk gelmisti. Bir onceki cocugun ense killarina bakip kiz mi erkek mi olacagini tahmin ediyordu. Egerki killar duz asagi iniyorsa sonraki cocuk kiz eger ki ense killarinin uclari yukari kivriliyorsa erkek oluyormus.Ben de seviyorum sağlıklı olsun kafi kız da olsa çok seveceksin oğlan da olsa ikisini tadan biri olarak sevgileri aynı :) belki bi parça değişiklik ister gönül ama herşeyin hayırlısı :) şimdi ben de bi kızım daha olsun istiyorum ama Oğlum da olursa çok sevinirim :)
Canım inşallah iyi haberini bekliyorum.Ben varım canım
Ben varım en yakın sanırım 39
Canim bende ayni sekilde dusunuyorum hicbir testi yaptirmicam o testlere vercegim parayla bebegime neler alirim ayrica benim bildigime gore anne karninda engellide olsa bir tedavisi yok aldirma gibi bisyde soz konusu olamaz engellide olsw. Allah korusun yinede bebeklerimizi. En son sadece renkli ultrason istiyorum ondada herseyi net fotograf gibi gozukuyor saklaniyor falan diye
Kızlar merhaba. İzin süredir sessizce okuyorum mesajlarınızı33 yaşındayım. 3 sene önce meme kanseri geçirdim. Hastalığım annemden kalıtsalmış yapılan testler sonucu brca1 pozitif geldi. Kemoterapi zamanı sağolsun dontorlar baya moral verdiler. Yumurtalıkların zarar görecek, çocuk sahibi olman zorlaşacak hemen yumurta dondur vs.. O strestle yumurta dondurma işlemi yaptık. Onkoloğum ilk 2 sene çocuk yapmamamin benim için kontrollerde iyi olacagini soyledigi icin hic denemedik. Genetik yatkinligim oldugu icin yumurtaliklariminda alinmasi gerekli. Son kontrolumde mart ayinda cocuk izin aldik. Suan mucizem 8+6 haftalik. Umarim bu sureci hepimiz gibi bende sorunsuz geciririm ve tabi sonrasini da... Arada benim icin de dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?