2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok hayır sizinkiler vitamin. Bizim rahatsızlığımız var, benim mesela 2 tane kaybım var kalbi durdu bebeklerin. Genetik test yaptırdım, pıhtılaşma riskim var. O yüzden kan sulandırıcı kullanıyorum.
Canim bnm Allah yardımcın olsun

Kızlar merhaba. Bugün kontrolde bebeğimin kalp atışı bi ara 180 di sonra 154 e düştü sıkıntı mıdır ya doktor şimdilik birşey demedi heralde hareket etti ondan dedi ama taşikardi vardır allah koruusn çok korkuyorum

canım benim de geçen hafta 180lerde çıkıyordu. doktor ilk endişelendi sonra 2. Nstye bağladı normallesti.
normallesince bir şey demedi..
dün de girdim nstye yine normaldi.
bazen öyle olabiliyormuş telaşlanma

Bende öyleyim canm halbuki normalde çok sırt üstü yatan biride değilm
Öylesine gezerken msjlarınızı okudum. Gebelikte kesinlikle sırt üstü yatılmamalı çok çok zararlı. Benim Dr doçenti bir defasında seni böyle sırt üstü muayene etmek bile doğru değil demişti. O kadar kısa süreleğine bile durmak riskli demişti. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza. Çok çok sevin öpün çok çabuk geçiyor zaman çabucak büyüyorlar. Ayrıca lohusayken kimseyle kavga etmeyin insan saatli bomba gibi oluyor :) Söylenilen herşey Bi kulağnzdan girip bi kulağnzdan çıksın. Çevremdeki herkes bütün arkadaşlar lohusayken eşin ailesiyle sorunlar yaşıyorlar. Herşey iyiyken torun olunca anne olunca hormanlardan da olabiliyor Bi değişik oluyo her şey. Tecrübelerime paylaşmak istedim sağlıklı kolay doğumlar dilerim hepinize

canım benim de geçen hafta 180lerde çıkıyordu. doktor ilk endişelendi sonra 2. Nstye bağladı normallesti.
normallesince bir şey demedi..
dün de girdim nstye yine normaldi.
bazen öyle olabiliyormuş telaşlanma
Nst de değildi ultrasonla bakarken ilk ölçtü 180 çıktı sonra bir daha ölçeyim dedi 154 e düştü yorum yapmadı ama gerildim. Geçen hafta girdiğim nst de hep 160-165 arasındaydı heycanlıydım ondan mı oldu acaba dedim

eğer bir sorun olsaydı doktorun ekrandan takip ediyor muhakkak söylerdi canım. bende bayağı stresliydim. Duygu durumları %100 etkiliyor

Bende oldu gecen hastaneye yattim iste o yuzden ya. Ebe gerdi beni. Gece boyu nstye girdim cok sukur gecti. Bebekler, sandigimizdan daha cok etkileniyorlar bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…