2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok sanslisin. Benim annem gelmeyi teklif etmez ki etmedi, gelmez de, gelse de bakmaz, geceleri fln da uyanmaz, uyansa da lafindan gecilmez, gecilse de bunu anlatmadi akraba kalmaz ........
Bi kv gelcek, onu da cok tutamam muhtemelen. Benim en gec 15 gune toplamam gerek kendimi. Rabbim yardimcimiz olsun

Kremin adi komikmis

Kafamda deli sorular doktor 2 Mart demişti 38+6 oluyor bende 27 Şubat istedim tamam dedi 27 Şubatta da 38+2 oluyor sosyal medyada takip ettiğim bi Prof var sezeryan da tam olarak ne zaman alıyorsunuz bebeği dedim 38+4 te dedi o da 29 şubata denk geliyor benim kafam çok karıştı bi tarih belirleyemedim

Valla bole bi seyi dert edecegim hayatta aklima gelmezdi. Erken dogum yapmis biri olarak. Bole bi konuyu dert edebildigimi gordugum gunlerime sukrediyorum valla ne yalan soliyim. Seviniyorum resmen.

Ama ayni soru bende de olustu. Cumaya netliycem ins.
38+1 de 3.3. Die istedim tmm dedi doktorum. Ama bende en az 38+4 hatta; unlu doktorlarin sitelerinde 39+0 dan itibaren sezeryan yapilmasi gerektigi yazmis. Bu durumda birak 3 marti, en az 9 mart beklemem gerekcek

Bende yapmiyim daha haftaya yaparim
Duşerim ben oyle yaa

Yapmiycaktim ama dayanamayip yaptim benim dogum vaktim gelmemis daha

Canım geçen ben taktım kapakları sütyenin içine ay unutmuşum akşama kadar durmuş
Bende o gun o psikolojiye girdim. Erken de olsa, gerekirse alin dedim. Ama cok sik karsilasilan bi sey. Kac kiside oldu burda. Anlik olarak evde, iste fln da oluyordur ama nst de cikiyo iste sadece. O anlik
Aynen ben dün gece yattım nst kalp atışından ama çok şükür daha sonraki nst lerde gayet iyi çıktı annelik böyle bir şeymiş demekki o an dr hadi ameliyathaneye dese koşarak giderdim.
şimdi artık sağlıklı olsun da ne zaman nasıl isterse o şekilde gelsin bebeğim diye dua ediyorum

Kötüymüş tabiki. Neyseki gittiğim yeni doktorda tam yatmıyorum nstde oturarak nerdeyse bağlandı o da iyi geldi. Ama cidden azıcık sırtüstü gibi olayım kesiyo.. tecrübeleri dinlemek daha iyi tabi. Yazık bebe ne bilsin o damara yüklendiğini kıyamam ona ben

Annem sağolsun çok ilgilidir.Baştan 40 gün ilgilenicem kendi kendime söz verdim dedi.Kız anne sütü de almayınca gece genelde o ilgilendi sağolsun.Benim de kızım var ne olursa olsun aynı durumda olsa kalırım yanında istediği kadar.

Senin pihtilasma sorunun mu vardi canim. Tahlil filan yapildimi .bende test yapilmadi onlem amacli kullanildi ilkinde kayip oldugu icin. Doktorun oyle uygun gormus demekki .
Yapıldı canım bir gen heterozigot çıktı iki günde bir yeterli dediler. Başka bi dr da bence kullanmana gerek yok dedi. Ben anlamadım yani
Bende o gun o psikolojiye girdim. Erken de olsa, gerekirse alin dedim. Ama cok sik karsilasilan bi sey. Kac kiside oldu burda. Anlik olarak evde, iste fln da oluyordur ama nst de cikiyo iste sadece. O anlik
Ne oldu ki ben kaçırdım

Yapabildim cnm :) dogum vaktim nisanda bu gidisle

Sezeryan oldum canım ilkide sezeryandı. Spinal oldum belden, güzel gecti ameliyat süreci suan agrılarım tam gecmiş degil inşallah geçecek biraz zamana ihtyacım var. Bebişin sarılıgı yukselmiş sınırı gecerse kuveze alıncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…