2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba yazmasam hep takip ediyorum :) 15 aylık kızım ve hamilelik koşturmaca sohbet edemiyorum gece oldu mu okuyorum neler yapıyor Mart anneleri diye doğum yapanların gözü aydın allah analı babalı büyütsün bende 11 Mart sezaryen tarihi cuma gidip tekrar kontrol ve sezaryen için tahlil vs görüşme yapılıcak sanırım anestezi dr yla geçen perşem be gittim 34 haftalıktım tam 5 gün önde çıktı kg 2kg145 grmdı boyu 48 cm di az kaldı heyecan dorukta iki çocuklu hayat nasıl olucak diye meraktayım:) son 2 aydır asla geceleri yatamıyorum hep sabaha karşı 5 de uyuyorum geçen nst az sancı çıktı bakalım cuma günü neler bekliyor bizi oğlumla bu arada ismi Ateş :)

Benden 1 gün sonra 26 sat sanırım banada 10 15 arası dedi bakalım benimki biraz önden gidiyor geçen hafta 2800 dü tarihi tam netleştirmedik şubat sonu gidince bakacağız bakalım

Hoşgeldin ozaman benimde tarih perşembe belli olacak

Benden 1 gün sonra 26 sat sanırım banada 10 15 arası dedi bakalım benimki biraz önden gidiyor geçen hafta 2800 dü tarihi tam netleştirmedik şubat sonu gidince bakacağız bakalım
Maşallah benim 34 dü o gün 34,5 çıktı dedim 34 olması lazım bugün tam oda 5 gün önde çıktı kg falan normaldi yani sanırım 11 marta kadar tam 3 kg olur kızım da o kg doğdu sadece bu boy olarak hep uzun olduğunu söylüyor dr kızım 48 cm doğdu çünkü bu geçen hafta 48 di uzun ama zayıf :) bu arada 53 kg ile hamile kaldım bi 49 düştüm ilk 3 ay da şimdi 56 kg 7 kg almışım yani suan kıZımdada 53 hamile kaldım ama onda asırı kustum 45 düşmüştüm 60 doğuma girdim :)

Senin dikislerin ne durumda ? Agrin sizin var mi canim ?
Hala var canım yürüyünce kötü oluyorum ama eskisi kadar degıl galiba tekerlekli sandalye ile gidiyorum emzirmeye canım yanmayınca süt de arttı sanki biraz. Ağlaya ağlaya gitmekten iyidir dedik karnım indi bayagı gazım tam çıksa belli rahatlarım

Herkese merhaba.bende 35 haftalik hamileyim.ikinci gebeligim.asiri derece de mide yanmam var.suryplar fayda etmiyor.var mi dogal tavsiyesi olan
Canım kefir içince bir süre yangınını alıyor. Üstüne de rennie duo içiyorum. Ama kefir biraz şişiriyor bunu da göze alman lazım

Ayy kuzum ya. Agri kesici kullanmiyor musun ?

Kızlar ateşölçer hakkında bana tavsiyede bulunur musunuz ya? Hangi marka iyidir? Karar veremedim

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi

Hangi ilaclar kan sulandırıyor canım ıkı tane kan ilacı alıyorm 10 damla d vitamini magnezyum troıt ilacım 1 tane. balıkyagım oo antibiyotiklerıde sayayımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…