Benden 1 gün sonra 26 sat sanırım banada 10 15 arası dedi bakalım benimki biraz önden gidiyor geçen hafta 2800 dü tarihi tam netleştirmedik şubat sonu gidince bakacağız bakalımMerhaba yazmasam hep takip ediyorum :) 15 aylık kızım ve hamilelik koşturmaca sohbet edemiyorum gece oldu mu okuyorum neler yapıyor Mart anneleri diye doğum yapanların gözü aydın allah analı babalı büyütsün bende 11 Mart sezaryen tarihi cuma gidip tekrar kontrol ve sezaryen için tahlil vs görüşme yapılıcak sanırım anestezi dr yla geçen perşem be gittim 34 haftalıktım tam 5 gün önde çıktı kg 2kg145 grmdı boyu 48 cm di az kaldı heyecan dorukta iki çocuklu hayat nasıl olucak diye meraktayım:) son 2 aydır asla geceleri yatamıyorum hep sabaha karşı 5 de uyuyorum geçen nst az sancı çıktı bakalım cuma günü neler bekliyor bizi oğlumla bu arada ismi Ateş :)
Hoşgeldin ozamanMerhaba yazmasam hep takip ediyorum :) 15 aylık kızım ve hamilelik koşturmaca sohbet edemiyorum gece oldu mu okuyorum neler yapıyor Mart anneleri diye doğum yapanların gözü aydın allah analı babalı büyütsün bende 11 Mart sezaryen tarihi cuma gidip tekrar kontrol ve sezaryen için tahlil vs görüşme yapılıcak sanırım anestezi dr yla geçen perşem be gittim 34 haftalıktım tam 5 gün önde çıktı kg 2kg145 grmdı boyu 48 cm di az kaldı heyecan dorukta iki çocuklu hayat nasıl olucak diye meraktayım:) son 2 aydır asla geceleri yatamıyorum hep sabaha karşı 5 de uyuyorum geçen nst az sancı çıktı bakalım cuma günü neler bekliyor bizi oğlumla bu arada ismi Ateş :)
MaşallahBenden 1 gün sonra 26 sat sanırım banada 10 15 arası dedi bakalım benimki biraz önden gidiyor geçen hafta 2800 dü tarihi tam netleştirmedik şubat sonu gidince bakacağız bakalım
Hoşgeldin ozamanbenimde tarih perşembe belli olacak
Hosbuldum canım ne güzel son aylar çok zor oluyor piskolojikmen her defasında etkileniyorum uykusuzluk vs göbek yüzünden hareketler kısıtlanınca:) ben doğum da kimse yoktu yanımda kendim baktım kızıma oğlum da şükür bu sefer annem gelicek bir ay Almanya’dan :) kaynana köyde ve yaşlı ondan o gelmedi bunda da gelmicek zaten :)
Deneyeyim canım evde beyaz kuru dut var sütümün artması lazım hala azBugun bi tarif gordum kizlar 2bardak suya ,3yemek kasigi kuru beyaz dut atip 1bardak su kalana kadr kaynatiyorsunuz kalan 1bardak suyuda gun icinde icince sut yapiyormus denemek isterseniz hatirladiklari etiketliyim @yabanci hayat @Lostinparadise @aijooHenrietta___ @kirmizibaslikli @kenvotir @Altibirlik61 @Babyiscoming bebis olunca bnde deniycem insallah
Senin dikislerin ne durumda ? Agrin sizin var mi canim ?Deneyeyim canım evde beyaz kuru dut var sütümün artması lazım hala az
Hala var canım yürüyünce kötü oluyorum ama eskisi kadar degıl galiba tekerlekli sandalye ile gidiyorum emzirmeye canım yanmayınca süt de arttı sanki biraz. Ağlaya ağlaya gitmekten iyidir dedik karnım indi bayagı gazım tam çıksa belli rahatlarımSenin dikislerin ne durumda ? Agrin sizin var mi canim ?
Canım kefir içince bir süre yangınını alıyor. Üstüne de rennie duo içiyorum. Ama kefir biraz şişiriyor bunu da göze alman lazımHerkese merhaba.bende 35 haftalik hamileyim.ikinci gebeligim.asiri derece de mide yanmam var.suryplar fayda etmiyor.var mi dogal tavsiyesi olan
Ben de 12 mart diyeceğim doktora kabul ederse bakalımHoşgeldin ozamanbenimde tarih perşembe belli olacak
Ayy kuzum ya. Agri kesici kullanmiyor musun ?Hala var canım yürüyünce kötü oluyorum ama eskisi kadar degıl galiba tekerlekli sandalye ile gidiyorum emzirmeye canım yanmayınca süt de arttı sanki biraz. Ağlaya ağlaya gitmekten iyidir dedik karnım indi bayagı gazım tam çıksa belli rahatlarım
Minoset kullanıyorum ama hiç kesmiyorAyy kuzum ya. Agri kesici kullanmiyor musun ?
Valla çok araştırmadım eşim netten xiaomi aldı. Çat diye ölçüyo güzel yani. Bu alna tutulanlardan...Kızlar ateşölçer hakkında bana tavsiyede bulunur musunuz ya? Hangi marka iyidir? Karar veremedim
Alla alla. Acaba herkesin bole mi oluuyor sureci ?Minoset kullanıyorum ama hiç kesmiyor
Sağol canım xiaomiyi eşimde söylemişti ama artmış galiba fiyatıValla çok araştırmadım eşim netten xiaomi aldı. Çat diye ölçüyo güzel yani. Bu alna tutulanlardan...
36.hafta dedi bana ama iğne için mi coraspin için mi bilmiyorum . Yarın kontrolde soracagimKan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
Bilmiyorum ki benim ki çok acılı olduAlla alla. Acaba herkesin bole mi oluuyor sureci ?
Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?