2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben ilk doğumda antibiyotik ve dolorex kullanmıştım öyle zorlanacak bir ağrım olmamıştı.Hatta dolorexi doğru dürüst kullanmamıştım ağrım yoktu çünkü.
Masallah. Ins benim de ole olur. 2. Sezeryan cok cok daha kolay olurmus. Ama ilki icin bi 10 gun lazim net iyilesmek icin diolar.

Masallah. Ins benim de ole olur. 2. Sezeryan cok cok daha kolay olurmus. Ama ilki icin bi 10 gun lazim net iyilesmek icin diolar.
Benim öncesinde de dış gebelik ameliyatım var bir de tüpüm alındı içte ve dışta dolu dikişim vardı.Ben sonrasında kv annem sağolsun hep yattım bebeği kucağıma verdiler hep.Bir de benim kız mama içiyordu gece sağolsun 40 gün annem baktı genelde ben uyudum dinlendim.Mutlaka bunlar etkili olmuştu çabuk iyileşmemde.

Ne oluyormuş sırt üstü yatınca ?

Sırt üstü azıcık döneyim zaten deşiyor hemen benim kız.. benim özlediğim tek şey sırt üstü yatmak sanırım. Zararı benim bildiğim hem kendi organlarımız çok eziliyo hem de bebeğin alanı baya daralıyo..bunun dışında başka bi zararı var mı acaba?

Lohusalığım inşallah sakin geçer. Nikah günü kıyamet kopartırıö diye düşünğyordum ama öyle olmadı inşallah doğum günü ile lohusalığım sakin geçer..hepimizin inşallah öyle güzel kolay sakin bol sütlü sağlıklı geçer..

Ne oluyormuş sırt üstü yatınca ?

Son kontrolumde sırtustu yatmanın zararını bızzat yasadım. daha once anlatmıstım gormemıssınizdir kızlar anlatayım..

Kontrol için eşimle giderken gayet ıyıydım.ultrason İcin sedyeye yattığımda yavas tan nefesim kesilir gıbı oldu kollarım ve vucudum uyusmaya basladı basımda hafif doner ve karıncalanma gıbı bısey oldu yani bu halımı bılıyorum boyle oldumu tansiyonum dusmus demektir benim. Neyse doktor kontrol ediyor ama ben nefes nefes sırtımda da bir sıkıntı hissediyorum sanki ayaga kalkarsam gececek gıbı neyse dedim simdi doktorun hızını kesmıyeyım kontrole devam etsin zaten 2 3 dk daha surer Cok cok. Yok olmuyor gittikce fenalasıyorum dedım Dr hanım beni bi kaldırırmısınız ben Cok fenayım hemen sola cevirdi kendime geldim biraz sonra kontrol bitti kaldırdı tansiyonumu olctu 7 ye 4 aboooooovyemek yedin mi dedi yedım de geldim dedim... Neyse yavs yavas kendime geldim.. Sonra nstye yonlendırdı. Nst de yine sırtustu yatırdı Hemsıre ben yine aynı oldum sola yatırdı duzeldim.

Daha once Cok okumustum zararını ama boyle bizzat yasarım hıc dusunmemıstım..doktoruma sordum sırtta bulunan ciddi bir damara bebek baskı yapiyormus bu sekılde yatınca buda tansiyonu dusuruyomus.youtube de videoları var izleyebilirsiniz.

Birde benim bu konuda merak ettiğim ozellıkle sezeryan sırasında sırtustu duz yatırıyorlar bu arada tansiyon duserse ne yapılıyor meraktayım

Gogsunden henuz sut gelmeyen varmi diye sorayim bende :) sıktim ama yok imkani gelmiyor bavula koymasaydim sut sagma makinamida denicektim ne de olsa gelebilir pasa artik :)
Benden süt gelmedi kuzum sadece uçlarında sarı sarı minik tortular oluşuyor doktora sordum çok normal dedi, gümüş göğüs kapağınu kullanmaya başlayayım mı dedim başla dedi, hatta bir krem adı da verdi gabargan mı ne onu da kullan dedi ama almadım daha

O kuyrugun sonu yok :)

Gecen bi kocakari tavsiyesi aldim canim dene istrsen ben daha yapamiyorum ,duvara sirtini daya bir ayagini digerinin ustune atmaya calis ayagini kaldirark elini kullanmadan yapman lazimmis ayaklarin ust uste gelmiyorsa doguma az kalmis geliyorsa daha dogum vaktin gelmemis demekmiş Pinkpinkblue B Beto2012 sizde deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…