- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Masallah. Ins benim de ole olur. 2. Sezeryan cok cok daha kolay olurmus. Ama ilki icin bi 10 gun lazim net iyilesmek icin diolar.Ben ilk doğumda antibiyotik ve dolorex kullanmıştım öyle zorlanacak bir ağrım olmamıştı.Hatta dolorexi doğru dürüst kullanmamıştım ağrım yoktu çünkü.
Allahim.son 11Yok cnm gorumceme gittim gün gecirmeye calisiyorum iste :) umudu kesin benden :)
Son 1 i de gorucez gibi cnm m etme :) esime dedim ben artik dayanamiyorum pazartesi dr la gorusucez persembe veya cuma sezeryan yapsin beklemekten gina geldi bana :)Allahim.son 11
Benim öncesinde de dış gebelik ameliyatım var bir de tüpüm alındı içte ve dışta dolu dikişim vardı.Ben sonrasında kv annem sağolsun hep yattım bebeği kucağıma verdiler hep.Bir de benim kız mama içiyordu gece sağolsun 40 gün annem baktı genelde ben uyudum dinlendim.Mutlaka bunlar etkili olmuştu çabuk iyileşmemde.Masallah. Ins benim de ole olur. 2. Sezeryan cok cok daha kolay olurmus. Ama ilki icin bi 10 gun lazim net iyilesmek icin diolar.
Bence bekle canim ya yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artikSon 1 i de gorucez gibi cnm m etme :) esime dedim ben artik dayanamiyorum pazartesi dr la gorusucez persembe veya cuma sezeryan yapsin beklemekten gina geldi bana :)
Cnm senn bobreklerde sikinti cikmisti oyle hatirliyorum gectimi oBana hiç tarih vermedi canim. 37den sonra veririm dedi dun verdi iste
Ya bana bebegin kafasina dokunuyorum dedi bugun normalmiKisa gunun kâri kizlar 3 dohdurdan parmak yedimartik kontroller eksinli geciyo
Ne oluyormuş sırt üstü yatınca ?Öylesine gezerken msjlarınızı okudum. Gebelikte kesinlikle sırt üstü yatılmamalı çok çok zararlı. Benim Dr doçenti bir defasında seni böyle sırt üstü muayene etmek bile doğru değil demişti. O kadar kısa süreleğine bile durmak riskli demişti. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza. Çok çok sevin öpün çok çabuk geçiyor zaman çabucak büyüyorlar. Ayrıca lohusayken kimseyle kavga etmeyin insan saatli bomba gibi oluyor :) Söylenilen herşey Bi kulağnzdan girip bi kulağnzdan çıksın. Çevremdeki herkes bütün arkadaşlar lohusayken eşin ailesiyle sorunlar yaşıyorlar. Herşey iyiyken torun olunca anne olunca hormanlardan da olabiliyor Bi değişik oluyo her şey. Tecrübelerime paylaşmak istedim sağlıklı kolay doğumlar dilerim hepinize
Öylesine gezerken msjlarınızı okudum. Gebelikte kesinlikle sırt üstü yatılmamalı çok çok zararlı. Benim Dr doçenti bir defasında seni böyle sırt üstü muayene etmek bile doğru değil demişti. O kadar kısa süreleğine bile durmak riskli demişti. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza. Çok çok sevin öpün çok çabuk geçiyor zaman çabucak büyüyorlar. Ayrıca lohusayken kimseyle kavga etmeyin insan saatli bomba gibi oluyor :) Söylenilen herşey Bi kulağnzdan girip bi kulağnzdan çıksın. Çevremdeki herkes bütün arkadaşlar lohusayken eşin ailesiyle sorunlar yaşıyorlar. Herşey iyiyken torun olunca anne olunca hormanlardan da olabiliyor Bi değişik oluyo her şey. Tecrübelerime paylaşmak istedim sağlıklı kolay doğumlar dilerim hepinize
O kuyrugun sonu yok :)Bence bekle canim ya yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik
Onuda deniyeyim bakalim.cok sagolCanım kefir içince bir süre yangınını alıyor. Üstüne de rennie duo içiyorum. Ama kefir biraz şişiriyor bunu da göze alman lazım
Ayy ozamn acilmami varYa bana bebegin kafasina dokunuyorum dedi bugun normalmi
Ne oluyormuş sırt üstü yatınca ?
Sırt üstü azıcık döneyim zaten deşiyor hemen benim kız.. benim özlediğim tek şey sırt üstü yatmak sanırım. Zararı benim bildiğim hem kendi organlarımız çok eziliyo hem de bebeğin alanı baya daralıyo..bunun dışında başka bi zararı var mı acaba?
Lohusalığım inşallah sakin geçer. Nikah günü kıyamet kopartırıö diye düşünğyordum ama öyle olmadı inşallah doğum günü ile lohusalığım sakin geçer..hepimizin inşallah öyle güzel kolay sakin bol sütlü sağlıklı geçer..
Anladım canım çok sağolasınAlali 5 gun falan oldu cnm onceden bildigim markaydi ama simdilik kullanisli.denemedim ama mamanin isisini vs de ölcuyormus.
Korktum ya dokunsalar ağlıcam şimdi bebeğime birşey mi olacak diye.Bende oldu gecen hastaneye yattim iste o yuzden ya. Ebe gerdi beni. Gece boyu nstye girdim cok sukur gecti. Bebekler, sandigimizdan daha cok etkileniyorlar bizden
Solunum sikintisi olmayanlari almiyolar cok sukur saolun darisi basinizaAnca görüyorum gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 3 kilo altını nasıl küvöze koymadılar ya şaşırdım
Benden süt gelmedi kuzum sadece uçlarında sarı sarı minik tortular oluşuyor doktora sordum çok normal dedi, gümüş göğüs kapağınu kullanmaya başlayayım mı dedim başla dedi, hatta bir krem adı da verdi gabargan mı ne onu da kullan dedi ama almadım dahaGogsunden henuz sut gelmeyen varmi diye sorayim bende :) sıktim ama yok imkani gelmiyor bavula koymasaydim sut sagma makinamida denicektim ne de olsa gelebilir pasa artik :)
O kuyrugun sonu yok :)
Saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?