2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oğlum iki yıl boyunca anne sütü aldı ama bu yıla kadar kabus gibiydi hastalıkları. Anne sütü almamasına bağlamayın siz de. Doğum çeşitlerinden hangisi zor bilmem, ikisi de zordur, doğum sonuçta... Ama sezeryan sonrası başkalarına daha fazla bağımlı oluyorsun, bu da benim karakterime ters, çok sıkıntı yaşıyorum o yüzden

Sağol canım. Sağıyorum ve emziriyorum, ben de ilkinde tecrübeliyi ama bu sıkıntılar uykusuzlukla birleşince yıpratıcı oluyor. Tabi çokça şükretmek lazım tüm bu güzel duygular için, onun da farkındayım

Canim gelinimiz normal dogum.yalti cok dikisi var inan oda sezeryandan zor oldu . oturup kalkamiyor 5 gundur. Arkadasim da normal.dogumda makttina kadar dikis atildi kiz 1 ay ugrasti .birde orasinin dikisi sezeryan dikisi gibide diil sonucta surekli tuvalete gidiosun.birde buyuk tuvaletinde cok zorlaandi. Yani normal dogumdada baskasina bagli olabiliyorsun ..kimin hakkinda ne hayirliysa oyle dogum yapsin bence .

Hangi ilaclar kan sulandırıyor canım ıkı tane kan ilacı alıyorm 10 damla d vitamini magnezyum troıt ilacım 1 tane. balıkyagım oo antibiyotiklerıde sayayımmı
Onlar değil, ben oksapar kullanıyorum iğne karnımdan yapıyorum. Gebeliğin başından beri. Doğumdan 1 gün önce bırakıcam.

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
1 gün önceden diye biliyorum, benim daha var detaylı konuşmadık ama öncesinde öyle söylemişti. Ben corasprin de kullanıyordum, 32. haftada bıraktım.

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
Ben spinal anestezi olucam 3 gun oncesinde birak dedi . genel anestezide farkeetmiyirmus sanirim.
Onlar değil, ben oksapar kullanıyorum iğne karnımdan yapıyorum. Gebeliğin başından beri. Doğumdan 1 gün önce bırakıcam.
1 gün önceden diye biliyorum, benim daha var detaylı konuşmadık ama öncesinde öyle söylemişti. Ben corasprin de kullanıyordum, 32. haftada bıraktım.
Kızlar ben de iki günde bir oksapar kullanıyordum. 33+4te bıraktırdı doktorum. Bugün 34+1 im kullanmıyorum. beni erken mi bıraktırmış ya nedenki benim gibi bırakan yok mu kızlar??

Bana hiç tarih vermedi canim. 37den sonra veririm dedi dun verdi iste

Kızlar ben de iki günde bir oksapar kullanıyordum. 33+4te bıraktırdı doktorum. Bugün 34+1 im kullanmıyorum. beni erken mi bıraktırmış ya nedenki benim gibi bırakan yok mu kızlar??
Senin pihtilasma sorunun mu vardi canim. Tahlil filan yapildimi .bende test yapilmadi onlem amacli kullanildi ilkinde kayip oldugu icin. Doktorun oyle uygun gormus demekki .

İdrar enfeksiyonu yaşayan arkadaşlara sorum vae. Bugün tahlil oldum idrar tahlilimde sadece epitel 7 çıkmış diğer değerler iyi görünüyor. Enfeksiyon var mıdır bende ya? Yine mi başa sardım...

İdrar enfeksiyonu yaşayan arkadaşlara sorum vae. Bugün tahlil oldum idrar tahlilimde sadece epitel 7 çıkmış diğer değerler iyi görünüyor. Enfeksiyon var mıdır bende ya? Yine mi başa sardım...
Epitel hep oluyor sikinti yok. Gayet iyisin adet olmadigimiz icin oluyor die biliyorum , olu hucreler dokuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…