- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Oğlum iki yıl boyunca anne sütü aldı ama bu yıla kadar kabus gibiydi hastalıkları. Anne sütü almamasına bağlamayın siz de. Doğum çeşitlerinden hangisi zor bilmem, ikisi de zordur, doğum sonuçta... Ama sezeryan sonrası başkalarına daha fazla bağımlı oluyorsun, bu da benim karakterime ters, çok sıkıntı yaşıyorum o yüzdenBende çocuğum hastalandığında normal Doğum değil anne sütü de pek almadı acaba o yüzden mi diyorum bağışıklığı pek kuvvetli değil kendimi kötü hissediyorum normal Doğum yapamadığım için aslında sezeryan Doğum daha riskli daha zor olan sezeryan bence
Sağol canım. Sağıyorum ve emziriyorum, ben de ilkinde tecrübeliyi ama bu sıkıntılar uykusuzlukla birleşince yıpratıcı oluyor. Tabi çokça şükretmek lazım tüm bu güzel duygular için, onun da farkındayımCanım hayırlı uğurlu olsun güzel güzel büyüt inşlh, o sertlik çok normal süt geldiği zaman oluyor ilk günler, sonra bebeek emdikce ve sen sagdıkca gögüsler terbiye oluyor ve şişlik gidiyor, benimde başıma gelmişti uyuyamamıştım süt geldiğinş öyle anlamıştım sonra geçti, sağmayı ve emzirmeyi ihmal etme
Ben spinal anestezi olucam 3 gun oncesinde birak dedi . genel anestezide farkeetmiyirmus sanirim.Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
Canim gelinimiz normal dogum.yalti cok dikisi var inan oda sezeryandan zor oldu . oturup kalkamiyor 5 gundur. Arkadasim da normal.dogumda makttina kadar dikis atildi kiz 1 ay ugrasti .birde orasinin dikisi sezeryan dikisi gibide diil sonucta surekli tuvalete gidiosun.birde buyuk tuvaletinde cok zorlaandi. Yani normal dogumdada baskasina bagli olabiliyorsun ..kimin hakkinda ne hayirliysa oyle dogum yapsin bence .Oğlum iki yıl boyunca anne sütü aldı ama bu yıla kadar kabus gibiydi hastalıkları. Anne sütü almamasına bağlamayın siz de. Doğum çeşitlerinden hangisi zor bilmem, ikisi de zordur, doğum sonuçta... Ama sezeryan sonrası başkalarına daha fazla bağımlı oluyorsun, bu da benim karakterime ters, çok sıkıntı yaşıyorum o yüzden
Biz wee baby aldık cnmKızlar ateşölçer hakkında bana tavsiyede bulunur musunuz ya? Hangi marka iyidir? Karar veremedim
Sağol canım xiaomiyi eşimde söylemişti ama artmış galiba fiyatı
Onlar değil, ben oksapar kullanıyorum iğne karnımdan yapıyorum. Gebeliğin başından beri. Doğumdan 1 gün önce bırakıcam.Hangi ilaclar kan sulandırıyor canım ıkı tane kan ilacı alıyorm 10 damla d vitamini magnezyum troıt ilacım 1 tane. balıkyagım oo antibiyotiklerıde sayayımmı
1 gün önceden diye biliyorum, benim daha var detaylı konuşmadık ama öncesinde öyle söylemişti. Ben corasprin de kullanıyordum, 32. haftada bıraktım.Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
Ben spinal anestezi olucam 3 gun oncesinde birak dedi . genel anestezide farkeetmiyirmus sanirim.
Onlar değil, ben oksapar kullanıyorum iğne karnımdan yapıyorum. Gebeliğin başından beri. Doğumdan 1 gün önce bırakıcam.
Kızlar ben de iki günde bir oksapar kullanıyordum. 33+4te bıraktırdı doktorum. Bugün 34+1 im kullanmıyorum. beni erken mi bıraktırmış ya nedenki benim gibi bırakan yok mu kızlar??1 gün önceden diye biliyorum, benim daha var detaylı konuşmadık ama öncesinde öyle söylemişti. Ben corasprin de kullanıyordum, 32. haftada bıraktım.
Onlar değil, ben oksapar kullanıyorum iğne karnımdan yapıyorum. Gebeliğin başından beri. Doğumdan 1 gün önce bırakıcam.
Bana hiç tarih vermedi canim. 37den sonra veririm dedi dun verdi isteAmine Busra doktorun sana normal şartlarda bebeği ne zaman alırız diyordu mart falan demiş miydi benim doktor 2 Mart falan demişti aslında ama ben 27 Şubat istedim doktor da tamam demişti ama şuan 2 Mart mı olsaydı diyorum tarih için tabi o zamana kadar bebek içerde durur mu bilmiyorum annem hasta kız hasta içerde dursa daha güvenli olacak sanırım diye acaba 2 Mart’ı mı beklesem diyorum gerçi 27 Şubat a çok alışmıştım bilmiyorum ne olacak
Temassız mı canım? Onu da bir araştırayımBiz wee baby aldık cnm
Aynen kuzum her şey artmış yetişmek imkansız hızlarına, çok sağol tavsiyen içinİnan ben fiyatını bilmiyorum. Artmış olabilir. Herşeyin fiyatı artıyor malesef.
Bebegin kuvozden cikti mi canim? Sizinde solunum sikintisimi vardı.Deneyeyim canım evde beyaz kuru dut var sütümün artması lazım hala az
Senin pihtilasma sorunun mu vardi canim. Tahlil filan yapildimi .bende test yapilmadi onlem amacli kullanildi ilkinde kayip oldugu icin. Doktorun oyle uygun gormus demekki .Kızlar ben de iki günde bir oksapar kullanıyordum. 33+4te bıraktırdı doktorum. Bugün 34+1 im kullanmıyorum. beni erken mi bıraktırmış ya nedenki benim gibi bırakan yok mu kızlar??
Temassız cnmTemassız mı canım? Onu da bir araştırayım
Epitel hep oluyor sikinti yok. Gayet iyisinİdrar enfeksiyonu yaşayan arkadaşlara sorum vae. Bugün tahlil oldum idrar tahlilimde sadece epitel 7 çıkmış diğer değerler iyi görünüyor. Enfeksiyon var mıdır bende ya? Yine mi başa sardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?