- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Mama takviyesi yapıyor musun bu sarılık olayı kan şekerinin düşmesi anlamına geliyormuş bildiğim kadarıyla bebeğin aç kalmaması lazım diyorlarSezeryan oldum canım ilkide sezeryandı. Spinal oldum belden, güzel gecti ameliyat sürecisuan agrılarım tam gecmiş degil inşallah geçecek biraz zamana ihtyacım var. Bebişin sarılıgı yukselmiş sınırı gecerse kuveze alıncak
Ufacik belirti olsa ederdim cnm :) cok sıkıldim ya gunler gecmiyor diyorlardida inanmiyordum gercektende son gunler gecmiyor hic bi an once pazartesi olsa da kararlastirsak artik esim bekle diyor gunu gecse bile ama ben dedim dayanamam 1 gun bile artik haftaya persembe veya cuma kismetse son olucak dr.aklimi celmezseYok artik canim ya kendini biraz motive et
Teşekkür ederim yazınız içinÖylesine gezerken msjlarınızı okudum. Gebelikte kesinlikle sırt üstü yatılmamalı çok çok zararlı. Benim Dr doçenti bir defasında seni böyle sırt üstü muayene etmek bile doğru değil demişti. O kadar kısa süreleğine bile durmak riskli demişti. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza. Çok çok sevin öpün çok çabuk geçiyor zaman çabucak büyüyorlar. Ayrıca lohusayken kimseyle kavga etmeyin insan saatli bomba gibi oluyor :) Söylenilen herşey Bi kulağnzdan girip bi kulağnzdan çıksın. Çevremdeki herkes bütün arkadaşlar lohusayken eşin ailesiyle sorunlar yaşıyorlar. Herşey iyiyken torun olunca anne olunca hormanlardan da olabiliyor Bi değişik oluyo her şey. Tecrübelerime paylaşmak istedim sağlıklı kolay doğumlar dilerim hepinize
Yapmiycaktim ama dayanamayip yaptim benim dogum vaktim gelmemis daha
Yapabildim cnm :) dogum vaktim nisanda bu gidisle
Kaç haftalık oluyosun kuzum 12 marttaBen de 12 mart diyeceğim doktora kabul ederse bakalım
Cnm nst de bebek yine tasikardik cikti kalp atislari yuksekti . Sancimda vardi .dr tekrar bakalim dedi tekrar nst cektirdim sanci cikti kalp atisi duzelmisti sanciyi hissetmedigim icin yatis vermedi. Acilmam yok cnm baktilar tekrar . Benim sancim cok canim o yizden kesin yatircaklar dusuncem vardi . Insallah sadece dogumda yatarim ...Yatırmasınlar ya napacaksın sürekli dr hemşire valla hastaneden soğudum bir gecede, inşallah doğumdan sonra nasıl kalacam diye düşünüyorum
Nst de sancın çıktı mı açıklığın var mıymış?
Hahahahhaa yaa cok komikmis bu. Catala haldur huldur ciktim dr diyoki agrin yok heraldrGecen bi kocakari tavsiyesi aldim canim dene istrsen ben daha yapamiyorum ,duvara sirtini daya bir ayagini digerinin ustune atmaya calis ayagini kaldirark elini kullanmadan yapman lazimmis ayaklarin ust uste gelmiyorsa doguma az kalmis geliyorsa daha dogum vaktin gelmemis demekmişPinkpinkblue B Beto2012 sizde deneyin isterseniz
Kız her sene bir 28 bir 29 Şubat oluyor nasıl olacak oKafamda deli sorular doktor 2 Mart demişti 38+6 oluyor bende 27 Şubat istedim tamam dedi 27 Şubatta da 38+2 oluyor sosyal medyada takip ettiğim bi Prof var sezeryan da tam olarak ne zaman alıyorsunuz bebeği dedim 38+4 te dedi o da 29 şubata denk geliyor benim kafam çok karıştı bi tarih belirleyemedim
Yine iyi uydurmussunGarmastanmış kuzum ben yanlış hatırlamışım
28 Şubat her yıl var ama 29 Şubat 4 yılda bir denk geliyorKız her sene bir 28 bir 29 Şubat oluyor nasıl olacak o
Emzırıyorum ama cok cok zor uyanıyo bugun biraz daha üstüne düstüm bakalım yarın kac cıkacak duruma göre mama alacagım hemenMama takviyesi yapıyor musun bu sarılık olayı kan şekerinin düşmesi anlamına geliyormuş bildiğim kadarıyla bebeğin aç kalmaması lazım diyorlar
Hiç canını sıkma canım Allah hayırlısıyla saatini vaktini yazdı ben ikisindede bekledim son dk ya kadar ve artık doğması gerektiği için mecbur doğurdum büyük ihtimal buda öyle olacak hiç bir belirti yok hep hevesleniyorum şu suyu gelip hastaneye gidenlere ama yok anacım yok sende sıkma canını 9ay geçirdik son günlerimi geçiremiyceğizUfacik belirti olsa ederdim cnm :) cok sıkıldim ya gunler gecmiyor diyorlardida inanmiyordum gercektende son gunler gecmiyor hic bi an once pazartesi olsa da kararlastirsak artik esim bekle diyor gunu gecse bile ama ben dedim dayanamam 1 gun bile artik haftaya persembe veya cuma kismetse son olucak dr.aklimi celmezse
39’un içinde oluyorum.Kaç haftalık oluyosun kuzum 12 martta
Az daha sabret o zaman canim her iste bir hayir vardir dogacak birgun illakiUfacik belirti olsa ederdim cnm :) cok sıkıldim ya gunler gecmiyor diyorlardida inanmiyordum gercektende son gunler gecmiyor hic bi an once pazartesi olsa da kararlastirsak artik esim bekle diyor gunu gecse bile ama ben dedim dayanamam 1 gun bile artik haftaya persembe veya cuma kismetse son olucak dr.aklimi celmezse
Bende hep oyle heves ediyorum bakalim nasil olacak meraktayimHiç canını sıkma canım Allah hayırlısıyla saatini vaktini yazdı ben ikisindede bekledim son dk ya kadar ve artık doğması gerektiği için mecbur doğurdum büyük ihtimal buda öyle olacak hiç bir belirti yok hep hevesleniyorum şu suyu gelip hastaneye gidenlere ama yok anacım yok sende sıkma canını 9ay geçirdik son günlerimi geçiremiyceğiz
Hahahahhaa yaa cok komikmis bu. Catala haldur huldur ciktim dr diyoki agrin yok heraldr. Nazari degdi suan adim atamiyorum
Bencede.. kafayı taktığın için stres yapıyorsun bebekte etkileniyor. O zamanını biliyor bu kadar düşünme kendini yoruyorsun enerjini bitiriyorsun. Bidaha içinde olmıcak kımıl kımıl hissedemiceksin boşver bugünler gelip geçici. İçerde kalan bebek duydun mu hiçBen teyzenin yalancisiyim kizlar bakalim tutucak miHasatzamani sen bence gun saymayi biraktigin an gelicek cnm tmm olmaz artik dedigin an strese girdi galiba
Ne her senesi canim 4 senede 1 29 subat geliyorKız her sene bir 28 bir 29 Şubat oluyor nasıl olacak o
Dayanılacak gibi değil griptim kulaklarıma vurdu boğazım burnum kulağım kapandı aman dikkatli olun çok zor gerçektenilaç kullanmasaydın iyi olurdu canım. havlu ısıtıp kulagina sicak kompres falan deneseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?