2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mama takviyesi yapıyor musun bu sarılık olayı kan şekerinin düşmesi anlamına geliyormuş bildiğim kadarıyla bebeğin aç kalmaması lazım diyorlar

Yok artik canim ya kendini biraz motive et
Ufacik belirti olsa ederdim cnm :) cok sıkıldim ya gunler gecmiyor diyorlardida inanmiyordum gercektende son gunler gecmiyor hic bi an once pazartesi olsa da kararlastirsak artik esim bekle diyor gunu gecse bile ama ben dedim dayanamam 1 gun bile artik haftaya persembe veya cuma kismetse son olucak dr.aklimi celmezse

Teşekkür ederim yazınız için
Sırt üstü bilerek yatmıyorum ama maalesef bazen uyandığımda sırt üstü oluyorum

Cnm nst de bebek yine tasikardik cikti kalp atislari yuksekti . Sancimda vardi .dr tekrar bakalim dedi tekrar nst cektirdim sanci cikti kalp atisi duzelmisti sanciyi hissetmedigim icin yatis vermedi. Acilmam yok cnm baktilar tekrar . Benim sancim cok canim o yizden kesin yatircaklar dusuncem vardi . Insallah sadece dogumda yatarim ...

Hahahahhaa yaa cok komikmis bu. Catala haldur huldur ciktim dr diyoki agrin yok heraldr . Nazari degdi suan adim atamiyorum

Kız her sene bir 28 bir 29 Şubat oluyor nasıl olacak o

Mama takviyesi yapıyor musun bu sarılık olayı kan şekerinin düşmesi anlamına geliyormuş bildiğim kadarıyla bebeğin aç kalmaması lazım diyorlar
Emzırıyorum ama cok cok zor uyanıyo bugun biraz daha üstüne düstüm bakalım yarın kac cıkacak duruma göre mama alacagım hemen

Hiç canını sıkma canım Allah hayırlısıyla saatini vaktini yazdı ben ikisindede bekledim son dk ya kadar ve artık doğması gerektiği için mecbur doğurdum büyük ihtimal buda öyle olacak hiç bir belirti yok hep hevesleniyorum şu suyu gelip hastaneye gidenlere ama yok anacım yok sende sıkma canını 9ay geçirdik son günlerimi geçiremiyceğiz

Az daha sabret o zaman canim her iste bir hayir vardir dogacak birgun illaki

Bende hep oyle heves ediyorum bakalim nasil olacak meraktayim

Hahahahhaa yaa cok komikmis bu. Catala haldur huldur ciktim dr diyoki agrin yok heraldr . Nazari degdi suan adim atamiyorum

Bi masallah demek akillarina gelmiyor zaten sen bugun deneme madem canim o kontrolun agrisindan zaten yapamazsin ben bacagimi kaldirmaya bile useniyorum bugun bi ağırlık var üstümde

Ben teyzenin yalancisiyim kizlar bakalim tutucak mi Hasatzamani sen bence gun saymayi biraktigin an gelicek cnm tmm olmaz artik dedigin an strese girdi galiba
Bencede.. kafayı taktığın için stres yapıyorsun bebekte etkileniyor. O zamanını biliyor bu kadar düşünme kendini yoruyorsun enerjini bitiriyorsun. Bidaha içinde olmıcak kımıl kımıl hissedemiceksin boşver bugünler gelip geçici. İçerde kalan bebek duydun mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…