Bende oyle ayniyiz sanirim39’un içinde oluyorum.
Canım Allah tan hayırlısı. Sabırlı olmaya çalış ☺ Mutlaka vakti zamanı var. Hem geç kalmış bir durumun yok ki.. Esasında 42 haftaya kadar yolu var. Doğum aralığı 38-42 haftalar olarak geçiyor okuduğum çoğu yerde. 42 yi geçmesi evet artık doğuma doktor müdahalesi ile başlama sebebi olabiliyor. Ama bu da nadir bir durum. Sonuçta bebis te sen de hazırsanız, vücudun doğuma hazırsa istesen de içeride tutamazsın annesiUfacik belirti olsa ederdim cnm :) cok sıkıldim ya gunler gecmiyor diyorlardida inanmiyordum gercektende son gunler gecmiyor hic bi an once pazartesi olsa da kararlastirsak artik esim bekle diyor gunu gecse bile ama ben dedim dayanamam 1 gun bile artik haftaya persembe veya cuma kismetse son olucak dr.aklimi celmezse
Teşekkür ederim bi deneyeyimZeytin yagini isit, icine bir dis sarimsak dogra. Bir iki tur ocakta cevir, sonra yag sogunca pamuga bandir ve yagini iyice sık, kulagina damlamasin. Pamuguda kulagina tika,sabaha kadar beklet.
Benimde midem kursagim kavruluyor aksamdan beridir her dakika su iciyorum ama yok nafileDayanılacak gibi değil griptim kulaklarıma vurdu boğazım burnum kulağım kapandı aman dikkatli olun çok zor gerçekten
İğneden bahsediyorum canım oksaparHangi ilaclar kan sulandırıyor canım ıkı tane kan ilacı alıyorm 10 damla d vitamini magnezyum troıt ilacım 1 tane. balıkyagım oo antibiyotiklerıde sayayımmı
Kötüymüş tabiki. Neyseki gittiğim yeni doktorda tam yatmıyorum nstde oturarak nerdeyse bağlandı o da iyi geldi. Ama cidden azıcık sırtüstü gibi olayım kesiyo.. tecrübeleri dinlemek daha iyi tabi. Yazık bebe ne bilsin o damara yüklendiğini kıyamam ona ben
Benimde midem kursagim kavruluyor aksamdan beridir her dakika su iciyorum ama yok nafile
Sırt üstü yatmak neden zararlıymış açıklamasını yaptı mı doktorunuz. Ben özelden gittiğim doktora sormuştum bana son araştırmalarda sırt üstü yatmanın zararsız olduğu ortaya kondu istediğin gibi yat demişti. Ama ben yine de yatmadım tabiki. Bugün bir arkdaşım 32 haftalık hamile ona da doktoru bebek kanala girmiş sırtüstü yat sola yatma demiş meselaÖylesine gezerken msjlarınızı okudum. Gebelikte kesinlikle sırt üstü yatılmamalı çok çok zararlı. Benim Dr doçenti bir defasında seni böyle sırt üstü muayene etmek bile doğru değil demişti. O kadar kısa süreleğine bile durmak riskli demişti. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza. Çok çok sevin öpün çok çabuk geçiyor zaman çabucak büyüyorlar. Ayrıca lohusayken kimseyle kavga etmeyin insan saatli bomba gibi oluyor :) Söylenilen herşey Bi kulağnzdan girip bi kulağnzdan çıksın. Çevremdeki herkes bütün arkadaşlar lohusayken eşin ailesiyle sorunlar yaşıyorlar. Herşey iyiyken torun olunca anne olunca hormanlardan da olabiliyor Bi değişik oluyo her şey. Tecrübelerime paylaşmak istedim sağlıklı kolay doğumlar dilerim hepinize
Aynen az once sicak basti simdi usuyorum bogazima da buz sokasim varAgzımdan ayaklarıma ates atıyorum koltuk altım boynuma kadar yanıyorum yaaa bu nedir. Usuyorum ceket giyiyorum 5 dk gecmıyor abartısız soyluyorm yanmaya baslayıp cıkarıyorum geri.. Troıt degerlerimden galiba
Allah allah cok garip en iyisi soldan saşmamamak. Sirt ustu yatinca Allah korusun kordon dolanir diye duydum benSırt üstü yatmak neden zararlıymış açıklamasını yaptı mı doktorunuz. Ben özelden gittiğim doktora sormuştum bana son araştırmalarda sırt üstü yatmanın zararsız olduğu ortaya kondu istediğin gibi yat demişti. Ama ben yine de yatmadım tabiki. Bugün bir arkdaşım 32 haftalık hamile ona da doktoru bebek kanala girmiş sırtüstü yat sola yatma demiş mesela
Benim gelmiyor ama şimdiden çatladı feci ağrıyorGogsunden henuz sut gelmeyen varmi diye sorayim bende :) sıktim ama yok imkani gelmiyor bavula koymasaydim sut sagma makinamida denicektim ne de olsa gelebilir pasa artik :)
Tam kuyruk sokumunun üstünde damarimiz var canim sirt üstü yatarken bebek büyüyünce ona baski yapıyor kan atisimiz yavaşlıyor çocuğa giden kan atisi yavasladiginda kalp atisi da yavaşlıyor oksijen gitmiyor bebege o yüzden zararliSırt üstü yatmak neden zararlıymış açıklamasını yaptı mı doktorunuz. Ben özelden gittiğim doktora sormuştum bana son araştırmalarda sırt üstü yatmanın zararsız olduğu ortaya kondu istediğin gibi yat demişti. Ama ben yine de yatmadım tabiki. Bugün bir arkdaşım 32 haftalık hamile ona da doktoru bebek kanala girmiş sırtüstü yat sola yatma demiş mesela
Aynısını ben de duydum o yüzden risk almak istemedim ama bugün doktorun bebek kanala girdiği için kesinlikle sola yatma düz yat demesine de şaşırdımAllah allah cok garip en iyisi soldan saşmamamak. Sirt ustu yatinca Allah korusun kordon dolanir diye duydum ben
Çok geçmiş olsun sancı kaçlarda çıkıyorki?Cnm nst de bebek yine tasikardik cikti kalp atislari yuksekti . Sancimda vardi .dr tekrar bakalim dedi tekrar nst cektirdim sanci cikti kalp atisi duzelmisti sanciyi hissetmedigim icin yatis vermedi. Acilmam yok cnm baktilar tekrar . Benim sancim cok canim o yizden kesin yatircaklar dusuncem vardi . Insallah sadece dogumda yatarim ...
Benim bazen cok sizliyor ozellikle sag gogsum baktigimda islak islak ucu sıkıncada geldi birazcik ama sagdan sadece soldan bisey yokGogsunden henuz sut gelmeyen varmi diye sorayim bende :) sıktim ama yok imkani gelmiyor bavula koymasaydim sut sagma makinamida denicektim ne de olsa gelebilir pasa artik :)
Dikkat et canım üzerine artmasınBenimde midem kursagim kavruluyor aksamdan beridir her dakika su iciyorum ama yok nafile
Evet bende cok sasirdim neden oyle dedi acabaAynısını ben de duydum o yüzden risk almak istemedim ama bugün doktorun bebek kanala girdiği için kesinlikle sola yatma düz yat demesine de şaşırdım
Aynını okumuştum canım doktorlar farklı farklı konuşunca insanın kafası karışıyorTam kuyruk sokumunun üstünde damarimiz var canim sirt üstü yatarken bebek büyüyünce ona baski yapıyor kan atisimiz yavaşlıyor çocuğa giden kan atisi yavasladiginda kalp atisi da yavaşlıyor oksijen gitmiyor bebege o yüzden zararli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?