2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım Allah tan hayırlısı. Sabırlı olmaya çalış ☺ Mutlaka vakti zamanı var. Hem geç kalmış bir durumun yok ki.. Esasında 42 haftaya kadar yolu var. Doğum aralığı 38-42 haftalar olarak geçiyor okuduğum çoğu yerde. 42 yi geçmesi evet artık doğuma doktor müdahalesi ile başlama sebebi olabiliyor. Ama bu da nadir bir durum. Sonuçta bebis te sen de hazırsanız, vücudun doğuma hazırsa istesen de içeride tutamazsın annesi

Oyy onların canı sagolsun ama boyle olunca onlar ıcınde Cok buyuk risk tansiyon dusmesı felan. Ya Cok kotu oldum anlatamam dedimki galiba gidiyorum gebelik boyunca tansiyonum Cok dustu o rakamlara ama boyle kotu olmyodm bu Cok fenaydı.

Benimde midem kursagim kavruluyor aksamdan beridir her dakika su iciyorum ama yok nafile

Agzımdan ayaklarıma ates atıyorum koltuk altım boynuma kadar yanıyorum yaaa bu nedir. Usuyorum ceket giyiyorum 5 dk gecmıyor abartısız soyluyorm yanmaya baslayıp cıkarıyorum geri.. Troıt degerlerimden galiba

Sırt üstü yatmak neden zararlıymış açıklamasını yaptı mı doktorunuz. Ben özelden gittiğim doktora sormuştum bana son araştırmalarda sırt üstü yatmanın zararsız olduğu ortaya kondu istediğin gibi yat demişti. Ama ben yine de yatmadım tabiki. Bugün bir arkdaşım 32 haftalık hamile ona da doktoru bebek kanala girmiş sırtüstü yat sola yatma demiş mesela

Agzımdan ayaklarıma ates atıyorum koltuk altım boynuma kadar yanıyorum yaaa bu nedir. Usuyorum ceket giyiyorum 5 dk gecmıyor abartısız soyluyorm yanmaya baslayıp cıkarıyorum geri.. Troıt degerlerimden galiba
Aynen az once sicak basti simdi usuyorum bogazima da buz sokasim var

Allah allah cok garip en iyisi soldan saşmamamak. Sirt ustu yatinca Allah korusun kordon dolanir diye duydum ben

Tam kuyruk sokumunun üstünde damarimiz var canim sirt üstü yatarken bebek büyüyünce ona baski yapıyor kan atisimiz yavaşlıyor çocuğa giden kan atisi yavasladiginda kalp atisi da yavaşlıyor oksijen gitmiyor bebege o yüzden zararli

Çok geçmiş olsun sancı kaçlarda çıkıyorki?

Gogsunden henuz sut gelmeyen varmi diye sorayim bende :) sıktim ama yok imkani gelmiyor bavula koymasaydim sut sagma makinamida denicektim ne de olsa gelebilir pasa artik :)
Benim bazen cok sizliyor ozellikle sag gogsum baktigimda islak islak ucu sıkıncada geldi birazcik ama sagdan sadece soldan bisey yok

Aynını okumuştum canım doktorlar farklı farklı konuşunca insanın kafası karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…