Bende meraklandim simdi korku sardi
Masallah ne guzel kolay olmus sukurler olsun
Fikri neyse zikri o oluyor insanınYine iyi uydurmussun
Ya ben dün akşamki konuşmaları kaçırmışımBende meraklandim simdi korku sardi
Gözün aydın canım çok sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah darısı bizlere
Canm anladığım kadarıyla ilk doğumunu Zekai Tahirde yaptın
Peki bunu hangi hastanede yaptın?
Bir daha böbrek icin gidemedim doktoraCnm senn bobreklerde sikinti cikmisti oyle hatirliyorum gectimi o
İnşallah öyle olmuşturYa ben dün akşamki konuşmaları kaçırmışımLostinparadise ve bebişi inşallah iyidir, belki vakit bulup yazamamıştır, inşallah öyle olmuştur
Hahahahaha az kaldi azFikri neyse zikri o oluyor insanın ☺ Uzun zamandır gabargan bişey olmayınca bana karşı aklım oraya gitmiş demekki
Normal doğumdan sonra nasıl olacak acaba bizim kutuşlarHahahahaha az kaldi az
Cnm 80 90 100 falan cikiyor. Ama bugun 40larda cikti . Geceleri cok fena oluyo sabaha kdar .Çok geçmiş olsun sancı kaçlarda çıkıyorki?
Zamanla kuculuyo diyimNormal doğumdan sonra nasıl olacak acaba bizim kutuşlarmerak etmiyor değilim yani
Bende daha dikkat edeyim o zaman.Oyy onların canı sagolsun ama boyle olunca onlar ıcınde Cok buyuk risk tansiyon dusmesı felan. Ya Cok kotu oldum anlatamam dedimki galiba gidiyorumgebelik boyunca tansiyonum Cok dustu o rakamlara ama boyle kotu olmyodm bu Cok fenaydı.
Aynen cmm rutin halimdeyken demerim merak ettimBi masallah demek akillarina gelmiyor zatensen bugun deneme madem canim o kontrolun agrisindan zaten yapamazsin ben bacagimi kaldirmaya bile useniyorum bugun bi ağırlık var üstümde
Canım muhakkak kesinlikle dogum yapana kadar bu sekılde yatmayın.Bende daha dikkat edeyim o zaman.
Ağdaya gidecektim acaba orda sıkıntı olur mu ki?
Sormasıayıp doğum nekadara yaptn canmMemorial ANKARA canım çok tesekkur ederim
Aynen canım ben de çok kötü oluyorum Sırt üstü yatınca nefes alamıyorum resmenSon kontrolumde sırtustu yatmanın zararını bızzat yasadım. daha once anlatmıstım gormemıssınizdir kızlar anlatayım..
Kontrol için eşimle giderken gayet ıyıydım.ultrason İcin sedyeye yattığımda yavas tan nefesim kesilir gıbı oldu kollarım ve vucudum uyusmaya basladı basımda hafif doner ve karıncalanma gıbı bısey oldu yani bu halımı bılıyorum boyle oldumu tansiyonum dusmus demektir benim. Neyse doktor kontrol ediyor ama ben nefes nefes sırtımda da bir sıkıntı hissediyorum sanki ayaga kalkarsam gececek gıbı neyse dedim simdi doktorun hızını kesmıyeyım kontrole devam etsin zaten 2 3 dk daha surer Cok cok. Yok olmuyor gittikce fenalasıyorum dedım Dr hanım beni bi kaldırırmısınız ben Cok fenayım hemen sola cevirdi kendime geldim biraz sonra kontrol bitti kaldırdı tansiyonumu olctu 7 ye 4 aboooooovyemek yedin mi dedi yedım de geldim dedim... Neyse yavs yavas kendime geldim.. Sonra nstye yonlendırdı. Nst de yine sırtustu yatırdı Hemsıre ben yine aynı oldum sola yatırdı duzeldim.
Daha once Cok okumustum zararını ama boyle bizzat yasarım hıc dusunmemıstım..doktoruma sordum sırtta bulunan ciddi bir damara bebek baskı yapiyormus bu sekılde yatınca buda tansiyonu dusuruyomus.youtube de videoları var izleyebilirsiniz.
Birde benim bu konuda merak ettiğim ozellıkle sezeryan sırasında sırtustu duz yatırıyorlar bu arada tansiyon duserse ne yapılıyor meraktayım
Solum sağım çürüdü yeminle. Artık uyuyamıyorum ne tarafa dönsem...Canım muhakkak kesinlikle dogum yapana kadar bu sekılde yatmayın.
Ufacik belirti olsa ederdim cnm :) cok sıkıldim ya gunler gecmiyor diyorlardida inanmiyordum gercektende son gunler gecmiyor hic bi an once pazartesi olsa da kararlastirsak artik esim bekle diyor gunu gecse bile ama ben dedim dayanamam 1 gun bile artik haftaya persembe veya cuma kismetse son olucak dr.aklimi celmezse
Benim esimde diyor bekleyebıldıgın kadar bekleyelim oyle olmuyor iste her yonuyle olmuyor. Bıan once kucagına istiyorsun kokusunu almak koklamak ohhh misss yani her turlu son haftalar zor. Allah saglıklı kavustursun ınsallah hepimizi
aynı benim annem ne şanslıyız degil miCok sanslisin. Benim annem gelmeyi teklif etmez ki etmedi, gelmez de, gelse de bakmaz, geceleri fln da uyanmaz, uyansa da lafindan gecilmez, gecilse de bunu anlatmadi akraba kalmaz ........
Bi kv gelcek, onu da cok tutamam muhtemelen. Benim en gec 15 gune toplamam gerek kendimi. Rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?