2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canımm Allahın izniyle birşey olmaz iyi düşün besleyebiliyor mu süt mama daha çok küçük annesi ama güçlü bence geçecek evet zaman bir bakmışız yaşına girmişler

aynı benim annem ne şanslıyız degil mi
Sorma hic kapanmicak bi yara. Yasarken, nefes alirken birbirimize ufacik faydamiz bile olamiyor. Icim aciyor dusunmemeye calisiyorum. Iki uzak insaniz. Komsumla, arkadasimla daha yakini. Onlar bile teklif ediyo gelmeyi. Kimseye yuk olan da bi insan degilim huy olarak. Ama durumlar bole

Sik sik emzir canim sutun yoksa ver mamayi, baska turlu yukselmeye devam ediyormus galiba. Cok gecmis olsun ❤

Kizlar 5 6 keredir oluyor evin ıcınde yuksek bir ses oldugunda mesela camasır makınasının kapağını kapattığımda elimdeki bıseyi bıyere sert koyduğumda mınnak kuzum ıcımde titriyor ırkılıyor uykudan uyanıyor sanırım. Yaaa buna kac kere sahit oldum kurban olsun annesi yaradanınasizde de oluyormu kuzenimde dıyorkı uykusu hafif olacak

Koltuğa yerleşmek mesele değil benim için kalkmak büyük mesele popomu kaldırana kadar 2 dk rahat geçiyor bazen kalkamıyorum geri oturuyorum

Ooo bana bide onu eklersek saatler sürer bacııı

Uyuyorum koltukta esim tv izler uyku saati geldımı gelir yanıma uyandırır yatagıma gitmem İcin once yavasta oturtur sonra yavas yavas elimden tutar kaldırır

Ooo bana bide onu eklersek saatler suret bacııı

Uyuyorum koltukta esim tv izler uyku saati geldımı gelir yanıma uyandırır yatagıma gitmem İcin once yavasta oturtur sonra yavas yavas elimden tutar kaldırır

Cok buyuksey analık hakıkaten cennet ayaklarımızın altında valla

Ooo bana bide onu eklersek saatler suret bacııı

Bikere hızlı kalkayım dedim bi kasılmısım aşağısı ayrıldı sandım o kadar kötüydü hem gülüyorum hem ağlıyorum resmen 15 dk oturdum. Yine de bunada şükür. Rabbim başka dert vermesin.

Bu konuda doktordan doktora değişiyor sanırım, benim doktorumda diyor ki internet bilgilerine çok takılmayın yok sola yatmak gerekiyormuş yok sırt üstü yatilmazmis. Endişe etmeyin bin yıllardır insanlar hamilelik süreci yaşıyor anneler hep soluna mi yatmis. Nasil rahatsaniz sizin için en iyi pozisyon o diyor Hangisine inanacagmizi şaşırdık

Ayy çok tatlı benimkide totosunu falan bir yere yaslıyor anam bir hoşuma gidiyor.. nazlatıyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…