2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar iyi geceler. İlaç ismini aratıp gördüm. Bana doktorum gyno lomexın verdi kaşıntı için. Gebeliğim daha yeni. 7. haftamdayım. Bu haftalarda kullanan oldu mu? Korkuyorum kullanmaya, bi zararı olursa diye.

Ayy çok tatlı benimkide totosunu falan bir yere yaslıyor anam bir hoşuma gidiyor.. nazlatıyorum onu

Evet ya kızlar ben kafayı yicem acaıp metal ediyorum yavru mu yani oyle boyle degil gozrengını agzını burnunu sacını ellerını ayaklarını kıme benzediğini sizde de vardır muhakkak boylesıne derin duygular sormama gerek yok bence

Kızlar iyi geceler. İlaç ismini aratıp gördüm. Bana doktorum gyno lomexın verdi kaşıntı için. Gebeliğim daha yeni. 7. haftamdayım. Bu haftalarda kullanan oldu mu? Korkuyorum kullanmaya, bi zararı olursa diye.
Ben kullandım ama 31.haftamdaydı galiba da fitil eğer gebeler için uygun olmasaydı vermezdi doktorun, doktorunun önerdiği gibi kullabilirsşn baba kalırsa

Hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagınıza alın ınsallah kullnmadm ama doktorunuz onerdıyse korkmanıza gerek yokkı.

Ben kullandım ama 31.haftamdaydı galiba da fitil eğer gebeler için uygun olmasaydı vermezdi doktorun, doktorunun önerdiği gibi kullabilirsşn baba kalırsa
Valla aslında kullanmam lazım çok zor geçiyo çünkü kaşıntıdan dolayı. Ama korkuyor işte insan. Kullanıcam sanırım. Enfeksiyonda zararlı sonuçta bebeğe.

Kız bol mu dar mı bir karar verin aman neyse ben aylardır beklemişim ne olursa olsun gideri vardır
Deneyip onaylayan biri olarak ilk ilişki darliktan zor hemde baya bir zor gerisi size bağlı, biz fazla genişlettik sanırım doğumdan sonra doktoruma dicem iyi bir rötuş atsın normale döneyim genç kız gibi

Ben zaten sırt üstü rahat edemiyorum canım geçen annemle konuştuk ben hamileyken hep sırtüstü yatıyordum öyle rahat ediyordum dedi.Herkesin ayrıdır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…