Ben de tipini az çok ultrasonda gördüm ablasına benziyor sıpam.O yüzden huyunu suyunu merak ediyorum daha çokEvetya kızlar ben kafayı yicem acaıp metal ediyorum yavru mu yani oyle boyle degil gozrengını agzını burnunu sacını ellerını ayaklarını kıme benzediğini sizde de vardır muhakkak boylesıne derin duygular sormama gerek yok bence
Aynen öyle bence de kullan, 3 gün arayla kullanmıştım ben geçmiş olsunValla aslında kullanmam lazım çok zor geçiyo çünkü kaşıntıdan dolayı. Ama korkuyor işte insan. Kullanıcam sanırım. Enfeksiyonda zararlı sonuçta bebeğe.
Super o zaman yasadilar
Anladım canım bakalım bize nasıl denk gelecekBazi yerlerde fazladan dikiliyormus ben oyle duydum
Ben de tipini az çok ultrasonda gördüm ablasına benziyor sıpam.O yüzden huyunu suyunu merak ediyorum daha çok☺
Ben de diyim bari, dar olması daha hoş olur belkim ilk zamanlardaki gibiDeneyip onaylayan biri olarak ilk ilişki darliktan zor hemde baya bir zorgerisi size bağlı, biz fazla genişlettik sanırım doğumdan sonra doktoruma dicem iyi bir rötuş atsın normale döneyim genç kız gibi
Kızım da babasına benziyor zaten bundan umudum vardı bana benzer diye parmaklarına kadar babaya benziyorBende babasına benzetıyorum burnunu felanAyyy hayırlısı ile ınsallah bir Güne daha girdik masallah
Aman biz sag salim kurtulalimda bebislerimizle beraber o da şurda kalsinAnladım canım bakalım bize nasıl denk gelecek
Sağolun çok teşekkür ederim.Aynen öyle bence de kullan, 3 gün arayla kullanmıştım ben geçmiş olsun
Kızım da babasına benziyor zaten bundan umudum vardı bana benzer diye parmaklarına kadar babaya benziyor
Olmazmi deşme şimdi gece geceEvetya kızlar ben kafayı yicem acaıp metal ediyorum yavru mu yani oyle boyle degil gozrengını agzını burnunu sacını ellerını ayaklarını kıme benzediğini sizde de vardır muhakkak boylesıne derin duygular sormama gerek yok bence
Bende babasina benzettim ama burnu benBende babasına benzetıyorum burnunu felanAyyy hayırlısı ile ınsallah bir Güne daha girdik masallah
Kotu olmus o zaman onun icinHe kadın zaten sevmiyordu cinselliği iyice nefret etti
T takase canım ben senin 2 normal doğum yaptığını söylediğini hatırlıyorum. Bunu nasıl planlıyorsun? Benim 2.olacak inşallah. İlk doğumum normaldi. Şimdi bi korku geliyor içime. Bi cesaret.. Zaten sık sık ta başka başka şeylere duygusallaşmaya başladım. Zihnen nasıl hazırlıyorsun kendini doğuma? Normal doğum yapmış diğer arkadaşlar siz de düşüncelerinizi paylaşır mısınız rica etsem. Bugün biraz korku heyecan modundayım..Doğum yapan anneler ilginizi çekebilirEki Görüntüle 2592699
Bu konuda doktordan doktora değişiyor sanırım, benim doktorumda diyor ki internet bilgilerine çok takılmayın yok sola yatmak gerekiyormuş yok sırt üstü yatilmazmis. Endişe etmeyin bin yıllardır insanlar hamilelik süreci yaşıyor anneler hep soluna mi yatmis. Nasil rahatsaniz sizin için en iyi pozisyon o diyorHangisine inanacagmizi şaşırdık
Olmazmi deşme şimdi gece geceher günümüze her anımıza bolca şükür veren rabbime cok şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Dogurmayanlarada lazim tesekkur ederizDoğum yapan anneler ilginizi çekebilirEki Görüntüle 2592699
Bebekönde plesanta arkada sırt üstü yatınca plesantaya giden kan akışı azalıyor ve bebe ği etkiliyor. Ayrıca normalde kan hızlı akar ve kordon serttir tazyikli suyun hortumdaki hali gibi düşünün. Kan akışı zayıflayınca bd ek sıkıntıya girer ve Allah muhafaza kordon dolanması olur.Sırt üstü yatmak neden zararlıymış açıklamasını yaptı mı doktorunuz. Ben özelden gittiğim doktora sormuştum bana son araştırmalarda sırt üstü yatmanın zararsız olduğu ortaya kondu istediğin gibi yat demişti. Ama ben yine de yatmadım tabiki. Bugün bir arkdaşım 32 haftalık hamile ona da doktoru bebek kanala girmiş sırtüstü yat sola yatma demiş mesela
Benim de babam dedelerim halam mavi,kv eşimin dedesi mavi,ben yeşil kızım altı ay maviydi sonra elaya döndü.Eşim kahverengi.Ben de eşim gibi esmer benim gibi yeşil göz istiyorum ama bakalım kısmet.Eşim ailesindeki tek esmer kime benzediyseCanları sagolsun ben en cok gozrengını merak ediyorum benim gozler mavi oglusumda maviydi dogdugunda sonra dondu suanda cakır yesılı tonunda bakalım bu minnakım ne renk ile gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?