2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de tipini az çok ultrasonda gördüm ablasına benziyor sıpam.O yüzden huyunu suyunu merak ediyorum daha çok

Deneyip onaylayan biri olarak ilk ilişki darliktan zor hemde baya bir zor gerisi size bağlı, biz fazla genişlettik sanırım doğumdan sonra doktoruma dicem iyi bir rötuş atsın normale döneyim genç kız gibi
Ben de diyim bari, dar olması daha hoş olur belkim ilk zamanlardaki gibi

Kızım da babasına benziyor zaten bundan umudum vardı bana benzer diye parmaklarına kadar babaya benziyor

Canları sagolsun ben en cok gozrengını merak ediyorum benim gozler mavi oglusumda maviydi dogdugunda sonra dondu suanda cakır yesılı tonunda bakalım bu minnakım ne renk ile gelecek

Olmazmi deşme şimdi gece geceher günümüze her anımıza bolca şükür veren rabbime cok şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Doğum yapan anneler ilginizi çekebilirEki Görüntüle 2592699
T takase canım ben senin 2 normal doğum yaptığını söylediğini hatırlıyorum. Bunu nasıl planlıyorsun? Benim 2.olacak inşallah. İlk doğumum normaldi. Şimdi bi korku geliyor içime. Bi cesaret.. Zaten sık sık ta başka başka şeylere duygusallaşmaya başladım. Zihnen nasıl hazırlıyorsun kendini doğuma? Normal doğum yapmış diğer arkadaşlar siz de düşüncelerinizi paylaşır mısınız rica etsem. Bugün biraz korku heyecan modundayım..

Bazen bende boyle dusunuyorum ama eskiden ıste bebek anne ölumlerı. Cok oluyormus Allah korusun. Yani bilim yoktu bısey yoktu belkide ölumlere sebepler hep bugun dikkat edilen önlem alınan konulardır

Bebekönde plesanta arkada sırt üstü yatınca plesantaya giden kan akışı azalıyor ve bebe ği etkiliyor. Ayrıca normalde kan hızlı akar ve kordon serttir tazyikli suyun hortumdaki hali gibi düşünün. Kan akışı zayıflayınca bd ek sıkıntıya girer ve Allah muhafaza kordon dolanması olur.

Canları sagolsun ben en cok gozrengını merak ediyorum benim gozler mavi oglusumda maviydi dogdugunda sonra dondu suanda cakır yesılı tonunda bakalım bu minnakım ne renk ile gelecek
Benim de babam dedelerim halam mavi,kv eşimin dedesi mavi,ben yeşil kızım altı ay maviydi sonra elaya döndü.Eşim kahverengi.Ben de eşim gibi esmer benim gibi yeşil göz istiyorum ama bakalım kısmet.Eşim ailesindeki tek esmer kime benzediyse

Ben son nst Bile yan yatarak çektirdim.. Nst görevli bayanlar için zor oluyordu ama Dr öyle istiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…