2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rahim yumuşayıncaya ne kadarda doğum oluyor bilmiyorum canım ama benim bebek doğuma girdiğimde kanaldaymış. Sancılarımı farketmeleri saat 6 - 6 buçuk gibi. Doğum ise 8:44 Doktorun beni ilk gördüğünde tepkisi "neden böyle oldu fıstığım? Biz daha beklemiyorduk" E hocam size haftalardır karnım taş diyorum normal diyorsunuz diyemedim tabi o tatlılığa

Aynen, bizde de boyle halalar amcalar kuzenler dedeler babanneler mavi yesil hep esimin tarafında bitek Kayınbabamn renkli baska renkli yok bakalım hayırlısı

Bazen bende boyle dusunuyorum ama eskiden ıste bebek anne ölumlerı. Cok oluyormus Allah korusun. Yani bilim yoktu bısey yoktu belkide ölumlere sebepler hep bugun dikkat edilen önlem alınan konulardır
Mutlaka haklılık payiniz vardır, bu benimde aklıma gelen birşey sonra da şu geliyor aklıma eğer sırt ustu yatmak hayatı bir problem teşkil etseydi hem vücut yapımızı Allah böyle yaratmazdi, hemde farkında olmadan geceleri mutlaka sırt üstü yatiyoruzdur illaki bir şeyler yasardik bu durumda Şu bir gercek ki annelik delilikle eş değer ne kadar rahatta olsanız illa kafaya takacak birşey buluyorsunuz nefes alıp veriyormu, karnı doyuyor mu, boyu uzadı mi, memeyi nasıl bırakacak....... Ayy karısı karnını doyurabilecek mi, ütüsüz işe gondermese bari, ahh kocasi kızımı el üstünde tutsa, cocuklarini büyütürken daha çok destek olsa.. ömür boyu yaşayacağız bu endişeleri, hayat böyle güzel sanırım

Anladım teşekkür ederim canım

Ben zaten sırt üstü rahat edemiyorum canım geçen annemle konuştuk ben hamileyken hep sırtüstü yatıyordum öyle rahat ediyordum dedi.Herkesin ayrıdır belki.
Olabilir canım ben de rahat edemiyorum nefes alışım azalıyo kendimi toparlayamıyorum. Ama sırtüstü yatmayı ve sıpsıcak suyla yıkanmayı çok özledimm

valla bende hic beklemiyodum her goren sasiriyordu. Bide ben evimde deildim normal kiyafetimde yoktu alisverise cikmistim . Bunda kesin gitmicek yaa cunku kardesimin dugunu var bedenim bana giciklik yapcak
Gider gider, bünyedendir o.
Ben de koca göbelle kalırım aylarca yine

Kız nası dayandın bebek geldi gelecek ağırlaşmadınmı hem zor olmicakmı
Dur izne çıkayım, şu olsun, bu geçsin, temizlik yapılsın derken oldu bu vakit.
Hafiften bi panik var artık ama.
Çok fazla şey almayacağım ona güvendim de şu an belim ağrıyor korkudan titreyeceğim nerdeyse

insan annesini,babasını,ailesini seçemiyor malesef

Yakın arkadaşlardan çok doğum tecrübelerini dinledim.ilk okul arkadaşm ilk doğumu zor geçtiği için 8 yıl çocuk yapmadı 2. Bebeğine de normal yapnam diyordu zor ikna ettim normal yaptı. Çok çok rahattım iyi ki seni dinledim dedi İlkinde 15 saat hastanede kalan Bi arkadaşm 2. De gayet iyiymiş gittiğinde ve 4 saat sonra doğum yapmıştı. Süre olarak daha da kısa oluyor ve acı hissi zorluk ilkine göre yarıdan da az emin olun. Kendim hemsuni sancı çektim hem sezaryan oldum. Suni sancıyı öper başına koyarım. Vucüt zaten programlı normal doğumu yapmaya. En güzeli en çabuk toparlanması normal doğum. Ama sezaryan da gerekiyor bir gereklilik. Son dk son anda bebek karar verir nasıl doğacağına.Dr ne öneriyırsa güvenilen Doktoru dinlemek lazım. İlla sezaryan ya da norm l diye diretmek de alınan bir risktir.

İlki kadar zor olmaz her şey yolunda giderse.
Bu düşünce beni rahatlatıyor.
Açıkçası çok da düşünmek istemiyorum.
1 gün yorgun düşeceğiz sadece diyorum.
Tırsıyorum evet ama gerçekten en zorlu kısmı 3-5 saat sadece.

Aynen cmm rutin halimdeyken demerim merak ettim . Ay bazen oyle oluyo bazende bi emerji demi

bu aralar hic halim yok zaten tum enerjim oglumla gidiyor kac haftadirda ust uste misafir geliyor pazarteside son grubu cagirdim dogumdan sonra hemen gelelim diye tutturmasinlar diye coktandir görüşmedik demezler en azindan bakalim nasil yapicam

bende oyle bi sanci nasil olcak diyorum ,sonra sancıyı iyice evde çekerim ,dusa girer oyle giderim diyorum cesaret geliyor artik deneyimliyim diyorum :)

Off valla bide o var misafir merasimi ogkun kac yasinda canim ? Benimde kizim var 3.5 yas evcilik ve drculuk zehirlenmesi yasatiyor bana

Kalmazsin kalmazsin veririz evel Allah

Hahahahaja cok hos yaa . Benimde karnim tas kasilmalar tum hizi ve siddetiyle devam ediyor . Insallah fosurttt die suyum gelir . Kizimda 36+3te hic bi sikintim yokken suyum geldi . Bu hafta 36.haftadayim herkes diken ustu doguricam die benide moda soktular panigim

Off valla bide o var misafir merasimi ogkun kac yasinda canim ? Benimde kizim var 3.5 yas evcilik ve drculuk zehirlenmesi yasatiyor bana

Aslinda bu tayfa komsu grubu teyzeler filan baya büyükler gencler olsa idare ederimde hee görmelerine bigun gelelim diyorlar bu kez ben dedim artik buyrun gelin 22aylik cnm az az beni anliyor ama bazen bagiriyorum sonrada suclaniyorum su 2 haftadir iyice degisti arka azilarida aciyor dogumdan once ciksalar diyorum biz en fazla boyama ,araba dizme filan yapiyoruz yoksa tum gun kosucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…