Ilki normal dogumdu, tekrar normal istiyorum. Daha cabuk toparlaniyorsun.İlki kadar zor olmaz her şey yolunda giderse.
Bu düşünce beni rahatlatıyor.
Açıkçası çok da düşünmek istemiyorum.
1 gün yorgun düşeceğiz sadece diyorum.
Tırsıyorum evet ama gerçekten en zorlu kısmı 3-5 saat sadece.
Brnimde acilma yok ama rahim.yumusamis cnm. Hayirlisi olsun cnm bemce 1 hafta 10 gin daha dayanor. Bol su ic istirahat et dedi banaAcilma var fln demedi ama rahim yumusamis heran gelebilir dedi ay ben dogurcammi ozman bi 10 gun daha kalmasi lazm progestan yapti
Oyy yerim cok tatli 2 yas arefesi sendrom kardes azi dis herseyi cok ii ayarlamissinAslinda bu tayfa komsu grubu teyzeler filan baya büyükler gencler olsa idare ederimde hee görmelerine bigun gelelim diyorlar bu kez ben dedim artik buyrun gelin22aylik cnm az az beni anliyor ama bazen bagiriyorum sonrada suclaniyorum su 2 haftadir iyice degisti arka azilarida aciyor dogumdan once ciksalar diyorum biz en fazla boyama ,araba dizme filan yapiyoruz yoksa tum gun kosucak
Anam anam anam anam uuuuy ohhBenimde curudu valla agriyor bile sagima donuyorum rahatliyorum tabi donene kadar ohhoo
Slm cnm. Bemde ayni senin gibiyim . Bazen kendimi cok cesaretli ve guclu hissediyorum bazende inanilmaz korku dolu. Sadece bir kac saat cekeceksin dayan bir kere yaptin bikere daha neden olmasin diyorum . Hayirlisi ile insallah yime normal yaparim@takase canım ben senin 2 normal doğum yaptığını söylediğini hatırlıyorum. Bunu nasıl planlıyorsun? Benim 2.olacak inşallah. İlk doğumum normaldi. Şimdi bi korku geliyor içime. Bi cesaret.. Zaten sık sık ta başka başka şeylere duygusallaşmaya başladım. Zihnen nasıl hazırlıyorsun kendini doğuma? Normal doğum yapmış diğer arkadaşlar siz de düşüncelerinizi paylaşır mısınız rica etsem. Bugün biraz korku heyecan modundayım..
Nasıl insanlar ya çağırdın diye gelmeleri mi lazım, benim arkadaşlar gelmiyor kesinlikle hamile kadının son haftalarında gidilmez diyorlar. Ben bazen yemek yapmak istemiyorum, bu akşam mesela hiç halim yoktu yapmadım.bu aralar hic halim yok zaten tum enerjim oglumla gidiyor kac haftadirda ust uste misafir geliyor pazarteside son grubu cagirdim dogumdan sonra hemen gelelim diye tutturmasinlar diye coktandir görüşmedik demezler en azindan bakalim nasil yapicam
Gözün aydın canım. Aynı gün doğdu bizimkiler :) rabbim sağlık versin ikisinede kolay gelain sanada.
Kızlar bebeğimi uyandıramıyorum ya. 2 saattw bir emzirmem gerekli ama uüraşıyorum kalkıpta emmiyor. Burnunu sıktı. Ayaklarını kaşıdım yok herşeyi yaptım uyanmıyor napcamm
Çok normal, sadece anne sütü alıyorsa ishal gibi olur. Günde 7-8 kez yapması da normal.Seninde gozun aydın canım nasıl sen bebek iyi misiniz.
Oğlum bugün 7 kere falan kaka yapti az da olsa isal gibi emziriyorum alttan gurul gurul
Bi sıkıntımız var ama bakalım
Ememiyor tam da tutamıyor şuan göğsüm çok şişti sağma mak ile sağıyorum.
20 ml biberon ile verdim
Şimdi göğüslerim rahatlasın diye sağıyorum buzluğa aticam
yabanci hayat canımmm sende doğum yapmışsınnn Allah sağlık sıhhat versin bebişine
Artık yetişemiyorum herkes doğurmaya başladı maşallah sizlere daha biz 35. Haftadayızz şöyle bir 38 i devirsemmm hayırlısıyla bende kucağıma alasam sağlıcakla yaaa ne güzel bi duygudur eminimmm
Kuzum iyiyiz çok şükür valla bebişle uğraşmaktan pek giremiyoeum buraya. Geeçekten çok güzel ama bir o kadar da zor birşeymiş annelik.KızlarLostinparadise en son gece girdi emzirmek İcin bebişini uyandıramadıgını soyledi o saatten sonrada gırmemiş umarım ıyılerdir
Kuzum sağol aynen bugün annem bana yaptı. Dut kurusu, hurma ve kuru inciri minik minik doğrayıp kaynattı. Bir büyük kase yedim. Ondan mı bilmiyorum ama şuan göğüslerim taş gibi oldu maşallah iyi süt yaptı.Bugun bi tarif gordum kizlar 2bardak suya ,3yemek kasigi kuru beyaz dut atip 1bardak su kalana kadr kaynatiyorsunuz kalan 1bardak suyuda gun icinde icince sut yapiyormus denemek isterseniz hatirladiklari etiketliyimyabanci hayat Lostinparadise @aijoo @Henrietta___ @kirmizibaslikli @kenvotir @Altibirlik61 @Babyiscoming bebis olunca bnde deniycem insallah
Sağol canım iyiyiz çok şükür bizde. Benim ki günde 5 kere falan yapıyor ama o bağırsak gurultusu bizde de var. Annem normal içini boşaltıyor dedi. İsal dediğin benimki zaten hala siyah kakasını yapıyor bugün saha rengi hafif açılmaya başladı. Seninkinin kakası normale döndü mü?Seninde gozun aydın canım nasıl sen bebek iyi misiniz.
Oğlum bugün 7 kere falan kaka yapti az da olsa isal gibi emziriyorum alttan gurul gurul
Bi sıkıntımız var ama bakalım
Ememiyor tam da tutamıyor şuan göğsüm çok şişti sağma mak ile sağıyorum.
20 ml biberon ile verdim
Şimdi göğüslerim rahatlasın diye sağıyorum buzluğa aticam
Ooo memorial harika tabi. Bende ilk dogumu zekai tahirde yaptim bunuda sami ulus bestepe kampusundeyim cok memnunum ozelden farki yok .
yabanci hayat kuzum gözün aydın maşallah yaptın bile doğumunu Allah analı babalı büyütsün Henüz doğumhanede iken bile böyle stres olmana üzüldüm. Sıkıntı etme. Hem bak tecrübelisin. Eşine patlama sakın ama içini dök biraz bi odada yalnız kalıp muhabbet edin rahatlarsın. Gelenler de elbet evlerine gidecekler canım. Ne misafirlerin üzülsün ne sen kendini üz. 1 ay kadar rahat davran sonra zaten düzenine herşeyine sen kendin ilgilenir toparlarsın
Kuzum iyiyiz çok şükür valla bebişle uğraşmaktan pek giremiyoeum buraya. Geeçekten çok güzel ama bir o kadar da zor birşeymiş annelik.
Bu arada bu süreç kesinlikle tek başına idare edilecek bir zaman değilmiş. Bazıları yanında kimse istemiyoe ama benxe soğuk kanlı ve tecrübeli biri kesinlikle yanınızda olmalı. Annem günsüz geliyor akşam gidiyoe şükürler olsun ki. Kayınvalidem var ama bebek konusunda hiç yardımcı olmuyor nasıl çocuk büyütmüş bilmiyorum.
Dün gece bebeğim doğru düzgün uyanıpta emmedi çok az emdi. Sabah altını değiştiriyordum bir anda ağlamaya başladı susturamadım sonra genzine tükürüğü kaçtı heralde burnundanda nefes alamadı mosmor oldu ben panik yaptım bağırmaya başladım eşim kv geldi ters çevirdiler çocuğu sırtını falan sıvazladılar nefes almaya başladı. Sonra düzeldi ama yinede bir hastaneye götürdük hemen. Değerlerine bakıldı birşey yok hafid sarılığı var o da normal 2 ginlük bebek bol bol emzir dedi. Neyseki eve geldik şimdi güzelce emiyor uyanıyor bi şekilde. Demem o ki o kadar kitap okudum ama yok annelik konusunda çok cahilim, soğuk kanlı biri değilseniz keainlikle yanınızda biri bulunsun. Rabbim onlara sağlık versin ya insanın içinden birşeyler kopuyor onlara en ufak birşey olsa.
Şimdi emzirdim uyuttum. Bugün sütümde baya arttı çok şükür şimdi kiçük kuzum kendi emmek için uyanmaya başladı.
Ayy insan nasıl korkuyor yaaa daha yaşamadım ama yaşamış kadar oldum kız sen anlatınca . İlk başlar zor oluyor belli ki . Zamanla isallah insan alışır heralde cesaretlenir diye dusunuyorum. Bol bol sütlü güzel günler size kuzumKuzum iyiyiz çok şükür valla bebişle uğraşmaktan pek giremiyoeum buraya. Geeçekten çok güzel ama bir o kadar da zor birşeymiş annelik.
Bu arada bu süreç kesinlikle tek başına idare edilecek bir zaman değilmiş. Bazıları yanında kimse istemiyoe ama benxe soğuk kanlı ve tecrübeli biri kesinlikle yanınızda olmalı. Annem günsüz geliyor akşam gidiyoe şükürler olsun ki. Kayınvalidem var ama bebek konusunda hiç yardımcı olmuyor nasıl çocuk büyütmüş bilmiyorum.
Dün gece bebeğim doğru düzgün uyanıpta emmedi çok az emdi. Sabah altını değiştiriyordum bir anda ağlamaya başladı susturamadım sonra genzine tükürüğü kaçtı heralde burnundanda nefes alamadı mosmor oldu ben panik yaptım bağırmaya başladım eşim kv geldi ters çevirdiler çocuğu sırtını falan sıvazladılar nefes almaya başladı. Sonra düzeldi ama yinede bir hastaneye götürdük hemen. Değerlerine bakıldı birşey yok hafid sarılığı var o da normal 2 ginlük bebek bol bol emzir dedi. Neyseki eve geldik şimdi güzelce emiyor uyanıyor bi şekilde. Demem o ki o kadar kitap okudum ama yok annelik konusunda çok cahilim, soğuk kanlı biri değilseniz keainlikle yanınızda biri bulunsun. Rabbim onlara sağlık versin ya insanın içinden birşeyler kopuyor onlara en ufak birşey olsa.
Şimdi emzirdim uyuttum. Bugün sütümde baya arttı çok şükür şimdi kiçük kuzum kendi emmek için uyanmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?