2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk başlar gerçekten çok zor. İlk gün altını bile değiştiremiyordum. Şimdi çok şüküe onu halledebiliyorum
Ama onlarınn bir bakışımyeter yaa. Bir bakıyor bana yok böyle bie duugu resmen gerçek aşk sevgi.

Normal mi yani canım
Siyah kaka bitti koyu yeşil gibi canım
Bugün sütüm geldi bu sefer de oğlum çok emip boşaltıldığı için şiştim şimdi makine ile sağıyorum biraz buzluğa aticam tarih yazip

Benim eşim de doğum sonrası kafası 1milyon narkoz ben mi aldım o mu belli değil
Kızım i hastaneye getirttik kardeşini görsün 1tane fotoğraf çekmemiş eşim
Benim anestesi den kafam bi gidip geliyordu

Ah en güzel kısmı zaten kurban olurum yaaa 3 yıldır bekliyorum o an için hergun iğne vuruyorum herşeye değer sağlıkla doğsun tüm yavrular sevelim doyalim

Normal mi yani canım
Siyah kaka bitti koyu yeşil gibi canım
Bugün sütüm geldi bu sefer de oğlum çok emip boşaltıldığı için şiştim şimdi makine ile sağıyorum biraz buzluğa aticam tarih yazip
Normal gibi geldi bana ama yarın bir doktorda baksın tabi. Benimkide koyu yeşile döndü artık ama hala kıvamı siyaha benziyor.

Sagiyorum ama süt inmiyo bir türlü..
Kuzum öncelikle moralini yüksek tut inecek sabırlı ol. Makinadansa elinle yukardan aşağıya masaj yapsan dsha etkili oldu bende. Ben hastanede onu kullaniyim dedim biraz tuttum hemşire bana kızdı kaldır onu dedi. Sıcak duşa gir. Alkolsüz Malt içeciği al iç ve komposto yapsın annen sana onu iç. Özellikle kuru dut, hurma, incir benim sütümü direk arttırdı.

bende oyle bi sanci nasil olcak diyorum ,sonra sancıyı iyice evde çekerim ,dusa girer oyle giderim diyorum cesaret geliyor artik deneyimliyim diyorum :)
Kızlar çok haklısınız. Aslında herkes doktorum da dahil 2.nin daha kolay olduğunu söylüyor. Belki de bazen halsiz olduğumuzda kendimize güvenimiz azalır ya, dün de biraz yorgun ve halsizdim. Kendimi güçsüz hissettim. Korkum ağır bastı. Ama Pinkpinkblue kuzum geçen gün bahsetmiştik ya, doğum zamanı gelen enerji ve adrenalinle başarırız Allah'ın izni ile İyi ki hepiniz varsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sezaryen normal fark etmez, hepimizin

Korkutmuş ufaklık, çok geçmiş olsun.

Kızların altını degtırmek daha zordur sanırım. One kacırmamak İcin ayrı bir titizlik gerekiyor.

Herkese günaydın kızlar hayırlı güzel günler olsun inşallah. Uykusuz bir geceyi daha bitirdim ben 4ten beri ayaktayım nereye gidiyor bu uyku anlamadım ki. Doğumdan önce ne uyursan o kar diyolar da uyuyabilene aşk olsun. Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin bakalım ha bu arada artık gelen bebişler balık burcu olarak gelicek kocişe bak anası gibi balık olcak demiştim yaptım oldu dedim

Kızların altını degtırmek daha zordur sanırım. One kacırmamak İcin ayrı bir titizlik gerekiyor.
Aynen öyle ya en dikkat edilmesi gereken şeylerden biri erkekte sil geç kızda önden arkaya silmeye dikkat ediceksin. Bezini sık sık değiştirceksin ki idrar yollarını etkilemesin. Hep erkek çocuğu baktım büyüttüm ben yiğenim falan şimdi kızda afallamam inşallah

Gunaydın, canım. Ozaman benimkide desinki bak babası gibi balık olcak yaptım oldu

Evet kızlar Cok hassas oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…