Desin tabiGunaydın, canım. Ozaman benimkide desinki bak babası gibi balık olcak yaptım oldu
Desin tabiben ne planlar yaptım balık olsun diye pusu kurdum adama resmen hatta 8mart benm doğum günüm aynı güne denk getirmeye bile çalıştım bakalım benim kız doğmazsa 10 güne bekler belki anasını
Eneeee doğru kız benim doğum günü karambole gelir o zaman dimi haklısın bak neyse 28 şubat olsun bari 29 olmasın da doktor 29 diyip duruyoBen herife dedimki dogumu 15 martta ypalım babasıyla aynı gun olsunlar. İkisini de bir arada cıkarcaksın degilmi diyorvalla alakası yok sadece guzel olurdu
Eneeee doğru kız benim doğum günü karambole gelir o zaman dimi haklısın bak neyse 28 şubat olsun bari 29 olmasın da doktor 29 diyip duruyoo kadar ayarlama yaptım ben çocuğum 4 yılda bir mi doğum günü kutlasın diye
Çıktık canım dün akşam çok şükür evimizdeyiz. Sizde çıkarsınız hiç sıkma canını sağlıklı olsun daBebegin kuvozden cikti mi canim? Sizinde solunum sikintisimi vardı.
Esleme entube edildi, surfaktan takviyesi veriliyor
Hamileyiz biz saniyede karar değiştirebilme özelliğimiz varAllah seni yaaa vazgecti bak
Denemedim onları canım dün tüm gün hastanedeydim emzirme eğitimi bakım eğitimi falan yemek yemeği unutmusum resmenBen bunu yeni okudum ins.ise yarar canim rezene ,dereotu ,tavuksuyu corbasi ,gaz yapmiyorsa bulgur pilavi denedin mi zaten cok küçükler her damla onlar icin cok kiymetli emdikce gelir cnm
Hamileyiz biz saniyede karar değiştirebilme özelliğimiz var
Sagol kuzum deniyorum bakalım inşallah artar sütümCan
canım bol su iç.. vücudunu dinlendir ve sulu yemek yemeye çalış.. bide mutlaka gece emzirmelerin sık olsun.. karanlıkta prolaktin daha çok salgılanıyor
Tabi tabi öncelikle biz ve bebiş kuzum da, sonrası için diye bir öğreneyim demiştim benAman biz sag salim kurtulalimda bebislerimizle beraber o da şurda kalsin
Ben oldum olası sakardım zaten bende beyin komple sıfırlandı o zamanBak bide gecen ne okudum.. Hamılelıgın son haftalarında sakarlık Cok olurmus beyin kuculurmus cunku. Ay bu Cok tuhafima gıtmıstı. Esim bisey soyledıgınde anlamamıssam askım beynim bir sure daha kucuk kalacak idare et diyorum
Ben oldum olası sakardım zaten bende beyin komple sıfırlandı o zaman
Benim oldum olası var onu napcazBende cocukken Cok vardı. Anam sarma verirdi komsuya gotur diye muhakkak o sarmalar komsunun bina gırısınde dokulurdu felan
Benim oldum olası var onu napcazküçükken dizlerim hep mor olurdu sıraya çarpmaktan ve istisnasız her oturuşta çarpardım şimdi de evde odadan odaya geçerken kapıya çarparım hep halıya takılırım kapı kolu hırkamın cebine girer falan eşim alıştı artık
Aha ruh ikizimi buldumYa saka Bı yanada benim annem dede var o. Utu yapar elını yakar yemek yapar parmagını doğrar bıyerlere carpar felan sıksık. Yani hıperaktflık tarzı bıseymı acaba yolda da Cok hızlı yurur mesela Cok sınır oluyorum oyle yapınca beni bırakıp nereye yetısıyn dıyekac Cok hızlı akıyo galiba sizde
Ya saka Bı yanada benim annem dede var o. Utu yapar elını yakar yemek yapar parmagını doğrar bıyerlere carpar felan sıksık. Yani hıperaktflık tarzı bıseymı acaba yolda da Cok hızlı yurur mesela Cok sınır oluyorum oyle yapınca beni bırakıp nereye yetısıyn dıyekan Cok hızlı akıyo galiba sizde
Günaydıııın ☀☀☀☀Bim bammm bommm çok şükür dostlaryarın doğuruyorum halay çekecem nerdeyse. Son hazırlıklarımızı da yaptık. Sezaryen ile doğum yapacağım. İnşallah sağlıkla huzurla evladımı kucağıma alırım. Dualarınızı da beklerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?