Geldi mi kız o gün senin içinGünaydıııın ☀☀☀☀Bim bammm bommm çok şükür dostlaryarın doğuruyorum halay çekecem nerdeyse. Son hazırlıklarımızı da yaptık. Sezaryen ile doğum yapacağım. İnşallah sağlıkla huzurla evladımı kucağıma alırım. Dualarınızı da beklerim kızlar
Aha ruh ikizimi buldumaşırı hareketliyim ben ya yolda yürürken teksem eğer gören nereye gidiyordun hızlı hızlı der bana normal gelir ama eşim şeye benzetiyo hatta kemal sunalın postacı filminde yürüme yarışı vardı ya onun gibi yürümüyo koşuyorsun diyo
Yaaa sabah sabah sesli guldum yuce rabbimde seni gldursun ınsallah postacı filmi o yuruyusu aklıma geldi sabanın iyi guldum
Amiiin canim insallahhKızlar çok haklısınız. Aslında herkes doktorum da dahil 2.nin daha kolay olduğunu söylüyor. Belki de bazen halsiz olduğumuzda kendimize güvenimiz azalır ya, dün de biraz yorgun ve halsizdim. Kendimi güçsüz hissettim. Korkum ağır bastı. AmaPinkpinkblue kuzum geçen gün bahsetmiştik ya, doğum zamanı gelen enerji ve adrenalinle başarırız Allah'ın izni ile İyi ki hepiniz varsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sezaryen normal fark etmez, hepimizin
Orasi oyle malesef neyseki tasindiZekai tahir de korku filmi gibi 5gun artı yoğun bakım süreci yaşayınca bunda bütçe yi ayirdik canım dr da anlaşmalı idi Memorial da oldu
Hangi hastaneye gidiyosun kuzum senOrasi oyle malesef neyseki tasindi. En son zaten suriye afgan hastanesi gibiydi turk hasta yoktu hastane tercuman ayarlamisti . Bu gebelikte kan vermeye gitmistimde devam etmedim... biz butce ayiramadik plansiz oldu supriz yumurtam ama en azindan buyuk dogum gibi deil hastanem guzel
Sami ulus cnm bestepe kampusuHangi hastaneye gidiyosun kuzum sen
Yaaa bir kuzucuk daha geliyor deseneGünaydıııınBim bammm bommm çok şükür dostlar yarın doğuruyorum halay çekecem nerdeyse. Son hazırlıklarımızı da yaptık. Sezaryen ile doğum yapacağım. İnşallah sağlıkla huzurla evladımı kucağıma alırım. Dualarınızı da beklerim kızlar
Allah yardimcin olsun cnm saglikla kavus yavrunaGünaydıııın ☀☀☀☀Bim bammm bommm çok şükür dostlaryarın doğuruyorum halay çekecem nerdeyse. Son hazırlıklarımızı da yaptık. Sezaryen ile doğum yapacağım. İnşallah sağlıkla huzurla evladımı kucağıma alırım. Dualarınızı da beklerim kızlar
Benimde esim oyle sakarBenim oldum olası var onu napcazküçükken dizlerim hep mor olurdu sıraya çarpmaktan ve istisnasız her oturuşta çarpardım şimdi de evde odadan odaya geçerken kapıya çarparım hep halıya takılırım kapı kolu hırkamın cebine girer falan eşim alıştı artık
Canım sakınn sakın aç kalma, asla ihmal etme, öğün atlamak süt için çok olumsuz bir durum. Mesela hamilelikte diyoruz ya az yesek bizim depolardan gider, bebek alacağı gıdayı alır diye. Bu kısmen doğru bencede. Ama emzirme sürecinde çok çok farklı. Yemezsen sütün azalır veya süt kalitesi düşer. Stres yapacak uğraşacak birşey yok aslında canım. Elinden geldiğince gücünün yettiğince bol bol ev yemeği yemelisin. Yanında yemek yapmaya yardımcı olabilecek kimse var mı? Yoksa bile sen yap yavaş yavaş. Ara öğünlerde meyve, süt ile biraz kuru meyve veya kuru yemiş tüketebilirsin. Mesela lohusa kuymağı derler bizim buralarda, o tarz tatlılar yapıp küçük kaselere koy. Ara öğün olarak 1 bardak süt ve 1 kase tatlı ye. Sana enerji veren dinç tutan besinler zaten sütünün kalitesine direkt yansır. Zaten geç uyanılmıyor, bebişler uyutmaz ama, kahvaltını da erken vakitte uyanır uyanmaz yap. Kahvaltıdan da şöyle 1 saat sonra fırsat bulursan uyu.Denemedim onları canım dün tüm gün hastanedeydim emzirme eğitimi bakım eğitimi falan yemek yemeği unutmusum resmenevimize geldik şükür artık süt için daha fazla uğraşacağım
Benim annisimde evde is yaaorken esyalarla kvga ederYa saka Bı yanada benim annem dede var o. Utu yapar elını yakar yemek yapar parmagını doğrar bıyerlere carpar felan sıksık. Yani hıperaktflık tarzı bıseymı acaba yolda da Cok hızlı yurur mesela Cok sınır oluyorum oyle yapınca beni bırakıp nereye yetısıyn dıyekan Cok hızlı akıyo galiba sizde
Çarptığı yeri dövme özelliği bendede varBenim annisimde evde is yaaorken esyalarla kvga edermakineye ayagini falan carpsin makineye beddua ediyo Allah belani verr makine gibi gozun kormu der cok gulerdik kardesimle simdi bi parcacik bende oyleyim
Yaaa ben de balığımmDesin tabiben ne planlar yaptım balık olsun diye pusu kurdum adama resmen hatta 8mart benm doğum günüm aynı güne denk getirmeye bile çalıştım bakalım benim kız doğmazsa 10 güne bekler belki anasını
Canım sakınn sakın aç kalma, asla ihmal etme, öğün atlamak süt için çok olumsuz bir durum. Mesela hamilelikte diyoruz ya az yesek bizim depolardan gider, bebek alacağı gıdayı alır diye. Bu kısmen doğru bencede. Ama emzirme sürecinde çok çok farklı. Yemezsen sütün azalır veya süt kalitesi düşer. Stres yapacak uğraşacak birşey yok aslında canım. Elinden geldiğince gücünün yettiğince bol bol ev yemeği yemelisin. Yanında yemek yapmaya yardımcı olabilecek kimse var mı? Yoksa bile sen yap yavaş yavaş. Ara öğünlerde meyve, süt ile biraz kuru meyve veya kuru yemiş tüketebilirsin. Mesela lohusa kuymağı derler bizim buralarda, o tarz tatlılar yapıp küçük kaselere koy. Ara öğün olarak 1 bardak süt ve 1 kase tatlı ye. Sana enerji veren dinç tutan besinler zaten sütünün kalitesine direkt yansır. Zaten geç uyanılmıyor, bebişler uyutmaz ama, kahvaltını da erken vakitte uyanır uyanmaz yap. Kahvaltıdan da şöyle 1 saat sonra fırsat bulursan uyu.
Senin denk gelebilir kuzum bizim son 10 kaldı 40 haftaya doktor 8 gün beklemez benceYaaa ben de balığımmBenim de 1 Mart, bakalım denk getirebilecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?