2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geldi mi kız o gün senin için hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini darısı da bize olsun

Yaaa sabah sabah sesli guldum yuce rabbimde seni gldursun ınsallah postacı filmi o yuruyusu aklıma geldi sabanın iyi guldum

Amiiin canim insallahh . Allah herkese yardim etsin sezeryan normal farketmez yeterki yavrularimiza saglikla kavusalim

Zekai tahir de korku filmi gibi 5gun artı yoğun bakım süreci yaşayınca bunda bütçe yi ayirdik canım dr da anlaşmalı idi Memorial da oldu
Orasi oyle malesef neyseki tasindi . En son zaten suriye afgan hastanesi gibiydi turk hasta yoktu hastane tercuman ayarlamisti . Bu gebelikte kan vermeye gitmistimde devam etmedim... biz butce ayiramadik plansiz oldu supriz yumurtam ama en azindan buyuk dogum gibi deil hastanem guzel

Hangi hastaneye gidiyosun kuzum sen

günaydın kızlar..umutlanmak ıstemesemde fikirlerinize ıhtıyacım var..18 şubat dun reglı gunumdu olmadım bugun beklıyorum henuz gecıkmem 1 gun..4yıllık evlıyım ve bu hafta dogumgunum vardı yaş 35 oldu..6 aydır yumurtlama gunlerımı degerlendırmeye çalışıyoruz..eşimde bende artık bebış vaktı geldı dıye duşunuyoruz ve ıstıyoruz..
gecen hafta 3 gun durup dururken cok şıddetlı mıde bulantıları yaşadım..2 gun boyunca ateşım cok yuksektı 1 gün vucudum dışarı attı hatta ateşen yuzumde lekelenmeler vs oluştu ama hasta degıldım ıyıydım yanı..vucut ısım sankı hala yuksek gıbı nnormalde cok uşurum ayaklarım pışer ayaklarımda ve avuç içlerimd yanma var..cok terlıyorum hasta olamadım dıye de sanırım bunalıyorum devamlı bı sıkkınlık gelıyor..aşırı ıştahsızlık var bazı şeyleri çok canım ıstıyordu o ayrı mesela turşu ve kırmızı bıber durmadan yıyebılırdım o 3-4 gun..şuan daha ıyıyım tek sıkıntım bel ağrım ve iştahsızlığım..gun ıcınde gozlerımı acamadığım zamanlar oluyor anı halsızlık uyku hıssı gibi..ara ara kasık ve karın agrısı ve inşaat çalışması varmış gıbı sesler gelıyor karnımdan kasıklarımdan..
sizce gecıkmemın kaçıncı gununde test yapayım?perşembede olmazsam 3 gun gecıkmış oluyorum cuma test yapayım mı bekleyeyım mı bıraz daha..negatıf sonuç almaktan korkuyorum

Yaaa bir kuzucuk daha geliyor deseneRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim, güzel haberlerini bekliyoruz yarın inşallah

Allah yardimcin olsun cnm saglikla kavus yavruna

Benimde esim oyle sakar sevgiliyken faretmemistim hic 183luk adamin yururken haliya takilip sendelemeskne alismak kolay olmadi

Denemedim onları canım dün tüm gün hastanedeydim emzirme eğitimi bakım eğitimi falan yemek yemeği unutmusum resmen evimize geldik şükür artık süt için daha fazla uğraşacağım
Canım sakınn sakın aç kalma, asla ihmal etme, öğün atlamak süt için çok olumsuz bir durum. Mesela hamilelikte diyoruz ya az yesek bizim depolardan gider, bebek alacağı gıdayı alır diye. Bu kısmen doğru bencede. Ama emzirme sürecinde çok çok farklı. Yemezsen sütün azalır veya süt kalitesi düşer. Stres yapacak uğraşacak birşey yok aslında canım. Elinden geldiğince gücünün yettiğince bol bol ev yemeği yemelisin. Yanında yemek yapmaya yardımcı olabilecek kimse var mı? Yoksa bile sen yap yavaş yavaş. Ara öğünlerde meyve, süt ile biraz kuru meyve veya kuru yemiş tüketebilirsin. Mesela lohusa kuymağı derler bizim buralarda, o tarz tatlılar yapıp küçük kaselere koy. Ara öğün olarak 1 bardak süt ve 1 kase tatlı ye. Sana enerji veren dinç tutan besinler zaten sütünün kalitesine direkt yansır. Zaten geç uyanılmıyor, bebişler uyutmaz ama, kahvaltını da erken vakitte uyanır uyanmaz yap. Kahvaltıdan da şöyle 1 saat sonra fırsat bulursan uyu.

Benim annisimde evde is yaaorken esyalarla kvga eder makineye ayagini falan carpsin makineye beddua ediyo Allah belani verr makine gibi gozun kormu der cok gulerdik kardesimle simdi bi parcacik bende oyleyim

Benim annisimde evde is yaaorken esyalarla kvga eder makineye ayagini falan carpsin makineye beddua ediyo Allah belani verr makine gibi gozun kormu der cok gulerdik kardesimle simdi bi parcacik bende oyleyim
Çarptığı yeri dövme özelliği bendede var

Desin tabi ben ne planlar yaptım balık olsun diye pusu kurdum adama resmen hatta 8mart benm doğum günüm aynı güne denk getirmeye bile çalıştım bakalım benim kız doğmazsa 10 güne bekler belki anasını
Yaaa ben de balığımm Benim de 1 Mart, bakalım denk getirebilecek miyiz

Günaydın hepinize. Sol tarafımda belimde, özellikle harekete bağlı olarak yada öksürdüğümde ağrı oluyor. Kaburga mı böbrek mi anlamadım. Endişelendim açıkçası. Hangi bölüme gitsem kime sorsam?

Kesinlikle hıc ogun atlamamak vıııııyAbooov dogumdan sonra biraz dikkat eder. Kilo veririm diyordum bu yazı ile yaktın beni yaktın yaktın yaktın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…