- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
enooooğğğ sen neymissin be abiDesin tabiben ne planlar yaptım balık olsun diye pusu kurdum adama resmen hatta 8mart benm doğum günüm aynı güne denk getirmeye bile çalıştım bakalım benim kız doğmazsa 10 güne bekler belki anasını
Kız yine kilo veriliyor korkma. Sadece hamur işi, abur cubur gibi gereksiz şeylerden uzak durmak gerekiyor. Sağlıklı ve sık beslenme kilo yapmıyor, enerji veriyor. Zaten hayırlısı ile inşallah bebişlerimiz de güzel emerlerse kilo da hızlı gidiyor.Kesinlikle hıc ogun atlamamak vıııııyAbooov dogumdan sonra biraz dikkat eder. Kilo veririm diyordum bu yazı ile yaktın beni yaktın yaktın yaktın beni
Kıyamam o kuzuya ya çocuk nasıl etkilenmişBu gece hic uyuyamadim kizlar zaten uyunmuyorda dogru duzvun en azindan yatip vucudu dinlendiriyodum. . Kizim kac kere agladi annee diye feryat figan. Cunku dun hastaneye gittim annem bakti soylemedik hast gittigimi . Beni aradi burda kalabilirmiyim die kal dedim bende. Sonra ben muayenedeyken babasini aratmis ondamda izin alcam die babasida tamam kizim annen ciksin hastaneden konusalim onla demis. Kal desene iste cocuga . Beni yine hastane yatirdilar sanmis annemi getirin annem annem die kendini parcalamis yavrum. Cocukta travma yaratti resmen . Gecede oyuzden surekli beni aradi yanimda yat gitme seni cok seviyorum diyip durdu
enooooğğğ sen neymissin be abinuri alcodan hallice bu yaptigin
Evet ama ben dogurunca cikilata selalesine agzimi dayamak istiyorumKız yine kilo veriliyor korkma. Sadece hamur işi, abur cubur gibi gereksiz şeylerden uzak durmak gerekiyor. Sağlıklı ve sık beslenme kilo yapmıyor, enerji veriyor. Zaten hayırlısı ile inşallah bebişlerimiz de güzel emerlerse kilo da hızlı gidiyor.
Kız yine kilo veriliyor korkma. Sadece hamur işi, abur cubur gibi gereksiz şeylerden uzak durmak gerekiyor. Sağlıklı ve sık beslenme kilo yapmıyor, enerji veriyor. Zaten hayırlısı ile inşallah bebişlerimiz de güzel emerlerse kilo da hızlı gidiyor.
Ay cnm o msji yazip yollamamisim senin mesji alintilayinca ikisi gitmis. Evet malesefKıyamam o kuzuya ya çocuk nasıl etkilenmiş
Ne yaptım sanki azcık plan program sadeceeeee
Pinkte uyusun pinkin sarjida yok zatenKızlar size hoş sohbet hayaksi az uyusun artık öpüyorum hepinizi
Kızlar size hoş sohbet hayaksi az uyusun artık öpüyorum hepinizi
Canım sen ,iğne mi yoksa ,aspirin+ iğnemi kullanıyosun ,benim doktorum aspirini bırak ,iğneye 40 kın çıkana kadar devam dedi ama ben aspirini de bırakmadım daha bişey olur diye çok endişeliyim açıkcası.Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
doktorun kimdi canım.. bide hastaneden memnun kaldınmı ?Evet canım dışardan dr anlaşmasına göre fiyat ödüyorsun
Dr ayrı hast ayrı odedik
Kan testinde hemen çıkar zaten varsa.İdrarla yapılan testte benim gecikmeden bir hafta sonra kesin bir şekilde çıkmıştı.günaydın kızlar..umutlanmak ıstemesemde fikirlerinize ıhtıyacım var..18 şubat dun reglı gunumdu olmadım bugun beklıyorum henuz gecıkmem 1 gun..4yıllık evlıyım ve bu hafta dogumgunum vardı yaş 35 oldu..6 aydır yumurtlama gunlerımı degerlendırmeye çalışıyoruz..eşimde bende artık bebış vaktı geldı dıye duşunuyoruz ve ıstıyoruz..
gecen hafta 3 gun durup dururken cok şıddetlı mıde bulantıları yaşadım..2 gun boyunca ateşım cok yuksektı 1 gün vucudum dışarı attı hatta ateşen yuzumde lekelenmeler vs oluştu ama hasta degıldım ıyıydım yanı..vucut ısım sankı hala yuksek gıbı nnormalde cok uşurum ayaklarım pışer ayaklarımda ve avuç içlerimd yanma var..cok terlıyorum hasta olamadım dıye de sanırım bunalıyorum devamlı bı sıkkınlık gelıyor..aşırı ıştahsızlık var bazı şeyleri çok canım ıstıyordu o ayrı mesela turşu ve kırmızı bıber durmadan yıyebılırdım o 3-4 gun..şuan daha ıyıyım tek sıkıntım bel ağrım ve iştahsızlığım..gun ıcınde gozlerımı acamadığım zamanlar oluyor anı halsızlık uyku hıssı gibi..ara ara kasık ve karın agrısı ve inşaat çalışması varmış gıbı sesler gelıyor karnımdan kasıklarımdan..
sizce gecıkmemın kaçıncı gununde test yapayım?perşembede olmazsam 3 gun gecıkmış oluyorum cuma test yapayım mı bekleyeyım mı bıraz daha..negatıf sonuç almaktan korkuyorum
Unutkanlık çok var bende herşeyi döküp saçıyorum bir de.Dün çaydanlığın altını kapattım zannediyorum eminim kapatmamışım altı yanmış mesela.Bak bide gecen ne okudum.. Hamılelıgın son haftalarında sakarlık Cok olurmus beyin kuculurmus cunku. Ay bu Cok tuhafima gıtmıstı. Esim bisey soyledıgınde anlamamıssam askım beynim bir sure daha kucuk kalacak idare et diyorum
Dikkat edince sıkıntı olmaz merak etmeyin.Kızımda hiç sorun yaşamadım o konuda.Benimki de erkek şimdi bakalım biz ne yapıcaz alışıpım kızaEvet kızlar Cok hassas oluyor.
Kızın kuvezden çıktı mı canım bebeğin emmedi daha çok süt getiriyor.Emmeye başlasın kuzucuk rahatlarsın o zamanSagiyorum ama süt inmiyo bir türlü..
Zamanla otomatiğe bağlıyorsun canım merak etme.Bebişinin yüz ifadesinden ağlayışından bile sıkıntısını anlayacak hale geliyorsun.Sen iyileşmeye bol bol dinlenmeye bak fırsat buldukça.Hazır evde yardımcı varken sonra ihtiyacın olacak.İlk başlar gerçekten çok zor. İlk gün altını bile değiştiremiyordum. Şimdi çok şüküe onu halledebiliyorum
Ama onlarınn bir bakışımyeter yaa. Bir bakıyor bana yok böyle bie duugu resmen gerçek aşk sevgi.
bende çok uykusuzumHerkese günaydın kızlar hayırlı güzel günler olsun inşallah. Uykusuz bir geceyi daha bitirdim ben 4ten beri ayaktayım nereye gidiyor bu uyku anlamadım ki.Doğumdan önce ne uyursan o kar diyolar da uyuyabilene aşk olsun. Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin bakalım ha bu arada artık gelen bebişler balık burcu olarak gelicek kocişe bak anası gibi balık olcak demiştim yaptım oldu dedim
Ben de çoğu zaman yattığım yattığım için arkadaşlarım gelmiyor.Gelseler bile ben ısrarla çağırıyorum onda bile kahve içecek kadar ancak oturuyorlar.Eşimin ailesi geliyor arada onlar da bana hiç iş yaptırmıyorlar sağolsunlar.Toplu misafir çağırmak olur muymuş son zamanlar hele.Nasıl insanlar ya çağırdın diye gelmeleri mi lazım, benim arkadaşlar gelmiyor kesinlikle hamile kadının son haftalarında gidilmez diyorlar. Ben bazen yemek yapmak istemiyorum, bu akşam mesela hiç halim yoktu yapmadım.
Canım sen ,iğne mi yoksa ,aspirin+ iğnemi kullanıyosun ,benim doktorum aspirini bırak ,iğneye 40 kın çıkana kadar devam dedi ama ben aspirini de bırakmadım
Aspirinin 32 den sonra kullanılması bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum isterseniz doktorunuzla konusun yenidenCanım sen ,iğne mi yoksa ,aspirin+ iğnemi kullanıyosun ,benim doktorum aspirini bırak ,iğneye 40 kın çıkana kadar devam dedi ama ben aspirini de bırakmadım daha bişey olur diye çok endişeliyim açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?