2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu gece hic uyuyamadim kizlar zaten uyunmuyorda dogru duzvun en azindan yatip vucudu dinlendiriyodum . . Kizim kac kere agladi annee diye feryat figan. Cunku dun hastaneye gittim annem bakti soylemedik hast gittigimi . Beni aradi burda kalabilirmiyim die kal dedim bende. Sonra ben muayenedeyken babasini aratmis ondamda izin alcam die babasida tamam kizim annen ciksin hastaneden konusalim onla demis. Kal desene iste cocuga . Beni yine hastane yatirdilar sanmis annemi getirin annem annem die kendini parcalamis yavrum. Cocukta travma yaratti resmen . Gecede oyuzden surekli beni aradi yanimda yat gitme seni cok seviyorum diyip durdu
Desin tabi ben ne planlar yaptım balık olsun diye pusu kurdum adama resmen hatta 8mart benm doğum günüm aynı güne denk getirmeye bile çalıştım bakalım benim kız doğmazsa 10 güne bekler belki anasını
enooooğğğ sen neymissin be abi nuri alcodan hallice bu yaptigin

Kesinlikle hıc ogun atlamamak vıııııyAbooov dogumdan sonra biraz dikkat eder. Kilo veririm diyordum bu yazı ile yaktın beni yaktın yaktın yaktın beni
Kız yine kilo veriliyor korkma. Sadece hamur işi, abur cubur gibi gereksiz şeylerden uzak durmak gerekiyor. Sağlıklı ve sık beslenme kilo yapmıyor, enerji veriyor. Zaten hayırlısı ile inşallah bebişlerimiz de güzel emerlerse kilo da hızlı gidiyor.

Kıyamam o kuzuya ya çocuk nasıl etkilenmiş
Ne yaptım sanki azcık plan program sadeceeeee

Evet ama ben dogurunca cikilata selalesine agzimi dayamak istiyorum gebelik sekeri muhabbeti sona erecekya insallah

He canım bıliyom şaka yapıyorum cansaglıgı olsun canım yaaa bebislerimize saglıkla kavusalımda kılosuydu sunuydu bunuydu hepsi gidiyor.

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi
Canım sen ,iğne mi yoksa ,aspirin+ iğnemi kullanıyosun ,benim doktorum aspirini bırak ,iğneye 40 kın çıkana kadar devam dedi ama ben aspirini de bırakmadım daha bişey olur diye çok endişeliyim açıkcası.

Kan testinde hemen çıkar zaten varsa.İdrarla yapılan testte benim gecikmeden bir hafta sonra kesin bir şekilde çıkmıştı.

Unutkanlık çok var bende herşeyi döküp saçıyorum bir de.Dün çaydanlığın altını kapattım zannediyorum eminim kapatmamışım altı yanmış mesela.

Zamanla otomatiğe bağlıyorsun canım merak etme.Bebişinin yüz ifadesinden ağlayışından bile sıkıntısını anlayacak hale geliyorsun.Sen iyileşmeye bol bol dinlenmeye bak fırsat buldukça.Hazır evde yardımcı varken sonra ihtiyacın olacak.

bende çok uykusuzum

Ben de çoğu zaman yattığım yattığım için arkadaşlarım gelmiyor.Gelseler bile ben ısrarla çağırıyorum onda bile kahve içecek kadar ancak oturuyorlar.Eşimin ailesi geliyor arada onlar da bana hiç iş yaptırmıyorlar sağolsunlar.Toplu misafir çağırmak olur muymuş son zamanlar hele.

["]
Bende son ay catladim moralim boz
Canım sen ,iğne mi yoksa ,aspirin+ iğnemi kullanıyosun ,benim doktorum aspirini bırak ,iğneye 40 kın çıkana kadar devam dedi ama ben aspirini de bırakmadım
Aspirinin 32 den sonra kullanılması bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum isterseniz doktorunuzla konusun yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…