2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkese günaydın 3 gün üzerine deliksiz olmasa da kolay daldığım bir uyku uyudum çpk şükür...

Yok artık yahuu.. insan hamileye yardıma gider eksiğiniz gediğiniz yapamadığın edemediğin diye. İnsanlar ne garip. Çoktandır görüşmüyoruz sanki keyfi.. bide doğumdan sonra gelip öyle oturanlarda var onları pataklayasım var...

Evet ama ben dogurunca cikilata selalesine agzimi dayamak istiyorum gebelik sekeri muhabbeti sona erecekya insallah
Yaaa doğru canım Allah yardımcın olsun. Özellikle hamilelikte zaten tatlıya dayanmak çok zor. Ama az kaldı inşallah. Lohusalığında bol bol tatlı ye, bebişko da tatlı sütleri içsin

Bana doktor 40i gormucez o kesin dedi benmde yumusamis seninle gunumuzde ayni acaba ne zaman dogurucaz. Banada pazartesiye kdr kalsin haftasni tamamlasin sonra gelebilir dedi. 37+1den sonra dogsa sikinti olmaz dmi?

Aynısı bizde de var, eşim 9 aydır hep hasta ya bir yerleri agrıyor ya bası agrıyor kolu bacagı, yok grip oldum vs vs hep bir sıkıntısı var valla Doğumdan sonra nasıl olacak merak icindeyim bende

Sağ salim kavuş bebeğinle gerçekten çok heyecanlı yarın bu saatler belki de bebeğin kollarında olacak

Camasir makinasi kapaginda degilde yuksek sesli muzikte bide babasinin sesinde kalkiyor benimki :)

Ben rahat ettigim pozisyonda yatiyorum cnm

Yaaa ben de balığımm Benim de 1 Mart, bakalım denk getirebilecek miyiz
Canım merhaba, var mı hiç belirtin kontrollerinde sancı falan çıkıyor mu?
Dr artık beni haftada iki gel dedi
Pazartesi gitmiştim şimdi cuma gideceğim
Senin kontrollerin ne zaman?

@Fyz2014 ve @mygirl bebişleriniz en son kaç kg dı benimki 35+6 da yani geçen hafta cars günü 2.500 dü dr minyon bi bebek 2.700 anca doğar demişti bense 18 kg aldim
Canım merhaba. Ancak cvp yazabiliyorum. Benimde seninle aynı bir iki gün var aramızda. Ben şuanda 37+2 yim. Geçen hafta 3010 gr dedi. Bugün kontrolde 3160 gr. Fazla almamış. Zaten bende çok kilolu bir bebek beklemiyorum. 2700-2900 arası doğar büyük ihtimalle.Çünkü yanılma paylarıda oluyor ve göbeğimde hala 7 aylık gibi bende 13 kg aldım toplamda. Sağlıklı olsunlarda kilo sonradanda alırlar. Bu arada öğleden sonra anestezi uzmanıyla randevum var. 27 sinde olucak ameliyat. Çok heyecanlıyım

Aha yarindan itibaren en kidemli gebe ben oluyorum :)

Annemle kayınvalidem geldi canım artık bebegim yanımda daha dikkat edeceğim. Bestlak damla aldım süt yapıyormuş diye Rezene içiyorum. Yaptırayım tatlı falan da Sagol kuzum tavsiyelerin için ilk kez anne olmanın heyecanıyla kendimi ihmal ettim

Valla hazırlamoyorum hiç. Ben de korkuyorum ama biliyorum ki o an bitecek ve miniğim kavuşacağım.sorulması gereken en son kişiyim sanırım çünkü ağrı eşiğim çok düşük ve inin bana Allah yardım ediyor oan geliyor ve geçiyor. Unutuyorsun. Unutmasam 3. Ye hamile klaırmıyım hiç. Sen hiç düşünme herşey vakti zamanı geldiğmde5kendiliğinden oluyor biz ne desek boş. Allaha sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…