- 14 Eylül 2018
- 1.081
- 1.707
- 83
- 34
bu aralar hic halim yok zaten tum enerjim oglumla gidiyor kac haftadirda ust uste misafir geliyor pazarteside son grubu cagirdim dogumdan sonra hemen gelelim diye tutturmasinlar diye coktandir görüşmedik demezler en azindan bakalim nasil yapicam
Yaaa doğru canım Allah yardımcın olsun. Özellikle hamilelikte zaten tatlıya dayanmak çok zor. Ama az kaldı inşallah. Lohusalığında bol bol tatlı ye, bebişko da tatlı sütleri içsinEvet ama ben dogurunca cikilata selalesine agzimi dayamak istiyorumgebelik sekeri muhabbeti sona erecekya insallah
Bana doktor 40i gormucez o kesin dedi benmde yumusamis seninle gunumuzde ayni acaba ne zaman dogurucaz. Banada pazartesiye kdr kalsin haftasni tamamlasin sonra gelebilir dedi. 37+1den sonra dogsa sikinti olmaz dmi?Kizlar benim bugun yine tuse yapti dr acilma yok ama rahim agzi yumusamis .bebekte kanala inmemis iyi duruyor ama 2.dogumlara guven olmaz dedi . Iyi derim arkami donerim suyun gelir dedi. Bu haftayoda geciririrm insallah hic degilse 37 olurum. Rahim yumusayinca ne zaman dogum oluyo acaba
Aynısı bizde de var, eşim 9 aydır hep hastaVe arkadaşlar ben hamilelik sürecinde eşim hamile gibi davrandı hep bir yerim ağrıyor bike diyemiyordum hemen onunda bie taraflarına birşey oluyordu. Şinmdi kohusayım lohusalık depresyonuna bile giremedim eşim sağolsun benden önce girdi. Sinir şey ya
Sağ salim kavuş bebeğinle gerçekten çok heyecanlıGünaydıııın ☀☀☀☀Bim bammm bommm çok şükür dostlaryarın doğuruyorum halay çekecem nerdeyse. Son hazırlıklarımızı da yaptık. Sezaryen ile doğum yapacağım. İnşallah sağlıkla huzurla evladımı kucağıma alırım. Dualarınızı da beklerim kızlar
Camasir makinasi kapaginda degilde yuksek sesli muzikte bide babasinin sesinde kalkiyor benimki :)Kizlar 5 6 keredir oluyor evin ıcınde yuksek bir ses oldugunda mesela camasır makınasının kapağını kapattığımda elimdeki bıseyi bıyere sert koyduğumda mınnak kuzum ıcımde titriyor ırkılıyor uykudan uyanıyor sanırım. Yaaa buna kac kere sahit oldum kurban olsun annesi yaradanınasizde de oluyormu kuzenimde dıyorkı uykusu hafif olacak
Ben rahat ettigim pozisyonda yatiyorum cnmBu konuda doktordan doktora değişiyor sanırım, benim doktorumda diyor ki internet bilgilerine çok takılmayın yok sola yatmak gerekiyormuş yok sırt üstü yatilmazmis. Endişe etmeyin bin yıllardır insanlar hamilelik süreci yaşıyor anneler hep soluna mi yatmis. Nasil rahatsaniz sizin için en iyi pozisyon o diyorHangisine inanacagmizi şaşırdık
Bunu düşünüyorum ben de.Kızların altını degtırmek daha zordur sanırım. One kacırmamak İcin ayrı bir titizlik gerekiyor.
Aspirin için dün daha yazdı bana 36+0 olana kadar devam dedi["]
Bende son ay catladim moralim boz
Aspirinin 32 den sonra kullanılması bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum isterseniz doktorunuzla konusun yeniden
Canım merhaba, var mı hiç belirtin kontrollerinde sancı falan çıkıyor mu?Yaaa ben de balığımmBenim de 1 Mart, bakalım denk getirebilecek miyiz
Canım merhaba. Ancak cvp yazabiliyorum. Benimde seninle aynı bir iki gün var aramızda. Ben şuanda 37+2 yim. Geçen hafta 3010 gr dedi. Bugün kontrolde 3160 gr. Fazla almamış. Zaten bende çok kilolu bir bebek beklemiyorum. 2700-2900 arası doğar büyük ihtimalle.Çünkü yanılma paylarıda oluyor ve göbeğimde hala 7 aylık gibi
Sizin sorun neydi gözün aydin canimÇıktık canım dün akşam çok şükür evimizdeyiz. Sizde çıkarsınız hiç sıkma canını sağlıklı olsun da☺
Hayir kuvozd3 maalesef. Ben bugun çıkıyorumKızın kuvezden çıktı mı canım bebeğin emmedi daha çok süt getiriyor.Emmeye başlasın kuzucuk rahatlarsın o zaman
Teşekkür ederimBen rahat ettigim pozisyonda yatiyorum cnm
Aha yarindan itibaren en kidemli gebe ben oluyorum :)Günaydıııın ☀☀☀☀Bim bammm bommm çok şükür dostlaryarın doğuruyorum halay çekecem nerdeyse. Son hazırlıklarımızı da yaptık. Sezaryen ile doğum yapacağım. İnşallah sağlıkla huzurla evladımı kucağıma alırım. Dualarınızı da beklerim kızlar
Annemle kayınvalidem geldi canım artık bebegim yanımda daha dikkat edeceğim. Bestlak damla aldım süt yapıyormuş diye Rezene içiyorum. Yaptırayım tatlı falan daCanım sakınn sakın aç kalma, asla ihmal etme, öğün atlamak süt için çok olumsuz bir durum. Mesela hamilelikte diyoruz ya az yesek bizim depolardan gider, bebek alacağı gıdayı alır diye. Bu kısmen doğru bencede. Ama emzirme sürecinde çok çok farklı. Yemezsen sütün azalır veya süt kalitesi düşer. Stres yapacak uğraşacak birşey yok aslında canım. Elinden geldiğince gücünün yettiğince bol bol ev yemeği yemelisin. Yanında yemek yapmaya yardımcı olabilecek kimse var mı? Yoksa bile sen yap yavaş yavaş. Ara öğünlerde meyve, süt ile biraz kuru meyve veya kuru yemiş tüketebilirsin. Mesela lohusa kuymağı derler bizim buralarda, o tarz tatlılar yapıp küçük kaselere koy. Ara öğün olarak 1 bardak süt ve 1 kase tatlı ye. Sana enerji veren dinç tutan besinler zaten sütünün kalitesine direkt yansır. Zaten geç uyanılmıyor, bebişler uyutmaz ama, kahvaltını da erken vakitte uyanır uyanmaz yap. Kahvaltıdan da şöyle 1 saat sonra fırsat bulursan uyu.
Solunum sıkıntısı vardı ve sarılık oldu ama geçti çok şükürSizin sorun neydi gözün aydin canim
Valla hazırlamoyorum hiç. Ben de korkuyorum ama biliyorum ki o an bitecek ve miniğim kavuşacağım.sorulması gereken en son kişiyim sanırım çünkü ağrı eşiğim çok düşük ve inin bana Allah yardım ediyor oan geliyor ve geçiyor. Unutuyorsun. Unutmasam 3. Ye hamile klaırmıyım hiç. Sen hiç düşünme herşey vakti zamanı geldiğmde5kendiliğinden oluyor biz ne desek boş. Allaha sığınT takase canım ben senin 2 normal doğum yaptığını söylediğini hatırlıyorum. Bunu nasıl planlıyorsun? Benim 2.olacak inşallah. İlk doğumum normaldi. Şimdi bi korku geliyor içime. Bi cesaret.. Zaten sık sık ta başka başka şeylere duygusallaşmaya başladım. Zihnen nasıl hazırlıyorsun kendini doğuma? Normal doğum yapmış diğer arkadaşlar siz de düşüncelerinizi paylaşır mısınız rica etsem. Bugün biraz korku heyecan modundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?