2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Gelmezler mi canim ben 2 kisi cagirdim su an 5e cikti napiyim artik bugunden yapabilcegim olursa filan yaoip buzluga aticam isiticam anca boyle ,bizim nesil anlayislida eskiler oyle degil

Oyy yerim cok tatli 2 yas arefesi sendrom kardes azi dis herseyi cok ii ayarlamissin . Cnm oyun hamuru tavsiye ederim cok guzrl oyalaniyor birde kagit kesme yada parcalama yaptirabilirsin enerjsini bosaltir .
Zamanlamalarim muthistir yazin sunnetini yaptirdik 3azisi patladi ustunede benim bulantilar başladi 1ay ruh gibi gezdiksimdi sonuncular bunlardan başka cikicak yok rahatliycaz insallahhh .. oyun hamuru verdimde az oynayip yemeye gidiyor yemek yersem yemez

Bizde de solunum sikintisi var canim
Doktoruma sinir oluyorum yaa 27 Şubat dedim kabul etti normalde planlı sezeryan da 38+4 te alıyorlarmış ben 27 şubatta 38+2 oluyorum 38+4 29 şubata denk geliyor nasıl bi tarihe denk geliyor yaa olmazsa 29 şubatı mı kabul etsem yoksa 2 Mart mı bekleyim Amine Busra bi seni biliyorum bizle günü aynı olan var mıydı bana bi akıl ver

Denemedim onları canım dün tüm gün hastanedeydim emzirme eğitimi bakım eğitimi falan yemek yemeği unutmusum resmen evimize geldik şükür artık süt için daha fazla uğraşacağım
Evde cok daha rahat olur canim sen stres yapma bol bol sütun olur ins.ikinizde hemen toparlanirsiniz artik evde hastane streside etkilemistir

Ben ilk verdigimde kendim yapiyordum cnm oyun hamurunu tuzlu bi rarif vardintam hatirlayamadim agzina surup tukuriyodu bidahada hic yeltenmedi ama tabi guven olmaz basinda duruyodum birlikte oynuyoduk. Bu bebegin cinsiyeti ne ? Hayirli olsun sunnetiniz canim Allah damatliginida gostersin imsallah

Bana doktor 40i gormucez o kesin dedi benmde yumusamis seninle gunumuzde ayni acaba ne zaman dogurucaz. Banada pazartesiye kdr kalsin haftasni tamamlasin sonra gelebilir dedi. 37+1den sonra dogsa sikinti olmaz dmi?
Ben sormadim dr a ne kdr dayanir diye ama simdi dogsa bile sikinti olmaz dedi canim.37den oncesi erken doguma giriyor . Bebeginin kilosu iyi mi? . Ben pztden pztsiye hagta tamamliyorum suan 36+2 . Belkide hafta sonu gelir bilemiyorum

Kızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedim çok mu ayıp etmişim

Dogumdan sonrasina hic girmek istemiyorum canim ama o zaman hemen kabul etmiycem cunku bizde adet gecmis olsun diyip en fazla bi cay icip kalkmaktir ,ama ilk lohusaligimda gordum altingunu gibi oturdular dikislerden zaten bn oturamiyorum cok yorulmustum 1ay gecmeden dusunmuyorum

Ne münasebet? Kimseye göstermek zorunda değilsiniz. Bence çoktan yıkayıp ütüleyip poşetlediğinizi, sermeyi düşünmediğinizi söyleyin. İnsanlardaki hadsizlik şaşırtıcı gerçekten...

Ne münasebet? Kimseye göstermek zorunda değilsiniz. Bence çoktan yıkayıp ütüleyip poşetlediğinizi, sermeyi düşünmediğinizi söyleyin. İnsanlardaki hadsizlik şaşırtıcı gerçekten...
Ben de öyle dedim kuzum, ben kaldırdım hastane çantasını da hazırladığımı söyledim ama bozuldu zaten çok meraklı bir komşudur

sen hayir.dedikce niye israr etmiski bende onu anlamadim nerde gorev yapiyosun canim,amann bosver asil onunki ayip nedir bu yani sunu almis bunu almis bu yok diye konusmak icin malzeme ariyorlar kendini ,ben bu konuda tutucuyum galiba ne esyalari ne.ismi.kv ler bile gormedi aimdi misafir gelincede kilitlycem bebek odasini ben yikamis utulemisim gidip hepsini elliycekler sonrada bebege mi giydircez sirfanneye 2is hic gelemem

Ben de öyle dedim kuzum, ben kaldırdım hastane çantasını da hazırladığımı söyledim ama bozuldu zaten çok meraklı bir komşudur

Aynen tamamen kendi merakını tatmin etmek için böyle bir istekte bulunuyor. Ne yapacaksa el kadar şeyleri görüp, kendine de alacak herhalde... =D Bir de bu tarz insanların iyi niyetli bakışları olduğuna pek inanmıyorum, illa ki bir kıyasa girecektir, kimsenin son dakika kötü enerjisini istemem şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…