MaşaAllah paşayaGunaydin kizlar bende kontrolden geliyorum simdi 3100 gr olmus dadam
Nstye falan baglamadi bide ahududu cayini sordum icme oyle seyler dedi
Bizde de solunum sikintisi var canimSolunum sıkıntısı vardı ve sarılık oldu ama geçti çok şükür
Nasıl insanlar ya çağırdın diye gelmeleri mi lazım, benim arkadaşlar gelmiyor kesinlikle hamile kadının son haftalarında gidilmez diyorlar. Ben bazen yemek yapmak istemiyorum, bu akşam mesela hiç halim yoktu yapmadım.
Zamanlamalarim muthistir yazin sunnetini yaptirdik 3azisi patladi ustunede benim bulantilar başladi 1ay ruh gibi gezdikOyy yerim cok tatli 2 yas arefesi sendrom kardes azi dis herseyi cok ii ayarlamissin. Cnm oyun hamuru tavsiye ederim cok guzrl oyalaniyor birde kagit kesme yada parcalama yaptirabilirsin enerjsini bosaltir .
İkinizde hastane de misiniz daha nasıl gidiyor büyük kızın nasıl umarım her şey yolundadır bende de endişeli bi bekleyiş var bakalım ne olacak nasıl olacakSizin sorun neydi gözün aydin canim
Doktoruma sinir oluyorum yaa 27 Şubat dedim kabul etti normalde planlı sezeryan da 38+4 te alıyorlarmış ben 27 şubatta 38+2 oluyorum 38+4 29 şubata denk geliyor nasıl bi tarihe denk geliyor yaa olmazsa 29 şubatı mı kabul etsem yoksa 2 Mart mı bekleyimBizde de solunum sikintisi var canim
Evde cok daha rahat olur canim sen stres yapma bol bol sütun olur ins.ikinizde hemen toparlanirsiniz artik evde hastane streside etkilemistirDenemedim onları canım dün tüm gün hastanedeydim emzirme eğitimi bakım eğitimi falan yemek yemeği unutmusum resmenevimize geldik şükür artık süt için daha fazla uğraşacağım
Keske canim ama 1ay daha dikkat etmem gerekiyor. Arada yerim amaYaaa doğru canım Allah yardımcın olsun. Özellikle hamilelikte zaten tatlıya dayanmak çok zor. Ama az kaldı inşallah. Lohusalığında bol bol tatlı ye, bebişko da tatlı sütleri içsin
Ben ilk verdigimde kendim yapiyordum cnm oyun hamurunu tuzlu bi rarif vardintam hatirlayamadim agzina surup tukuriyoduZamanlamalarim muthistir yazin sunnetini yaptirdik 3azisi patladi ustunede benim bulantilar başladi 1ay ruh gibi gezdiksimdi sonuncular bunlardan başka cikicak yok rahatliycaz insallahhh .. oyun hamuru verdimde az oynayip yemeye gidiyor yemek yersem yemez
Ben sormadim dr a ne kdr dayanir diye ama simdi dogsa bile sikinti olmaz dedi canim.37den oncesi erken doguma giriyor . Bebeginin kilosu iyi mi? . Ben pztden pztsiye hagta tamamliyorum suan 36+2 . Belkide hafta sonu gelir bilemiyorumBana doktor 40i gormucez o kesin dedi benmde yumusamis seninle gunumuzde ayni acaba ne zaman dogurucaz. Banada pazartesiye kdr kalsin haftasni tamamlasin sonra gelebilir dedi. 37+1den sonra dogsa sikinti olmaz dmi?
Herkese günaydın 3 gün üzerine deliksiz olmasa da kolay daldığım bir uyku uyudum çpk şükür...
Yok artık yahuu.. insan hamileye yardıma gider eksiğiniz gediğiniz yapamadığın edemediğin diye. İnsanlar ne garip. Çoktandır görüşmüyoruz sanki keyfi.. bide doğumdan sonra gelip öyle oturanlarda var onları pataklayasım var...
Kızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Canım ya sen şimdi erken doğuranları görüp panik olma geçen gün arkadaşım 40 hafta bitti geçti oğluşu öle geldi sen sezeryan diye diretmediğin için bekliyor bebiş merak etme senAha yarindan itibaren en kidemli gebe ben oluyorum :)
Canım senin adına sevindim. Sağlıkla kavuştunuz sonuçtaÇıktık canım dün akşam çok şükür evimizdeyiz. Sizde çıkarsınız hiç sıkma canını sağlıklı olsun da☺
Ben de öyle dedim kuzum, ben kaldırdım hastane çantasını da hazırladığımı söyledim ama bozuldu zaten çok meraklı bir komşudurNe münasebet? Kimseye göstermek zorunda değilsiniz. Bence çoktan yıkayıp ütüleyip poşetlediğinizi, sermeyi düşünmediğinizi söyleyin. İnsanlardaki hadsizlik şaşırtıcı gerçekten...
Kızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Ben de öyle dedim kuzum, ben kaldırdım hastane çantasını da hazırladığımı söyledim ama bozuldu zaten çok meraklı bir komşudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?