Hayatımda duyduğum en saçma istek. Varsa böyle adetleri olanlar kızmasın ama yani zaten hepimiz ter temiz yıkadık kaldırdık. Ben evde büyük oğluma bile dokundurtmuyorum ki bir şey bulaşmasın hastalık felanKızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Canım hayırlı olsun ikimiz içinde. Minnoşlar aynı doğum gününe sahip olacaklar inşallah. İkimiz içinde güzel geçsin her şeyGünaydıııın ☀☀☀☀Bim bammm bommm çok şükür dostlaryarın doğuruyorum halay çekecem nerdeyse. Son hazırlıklarımızı da yaptık. Sezaryen ile doğum yapacağım. İnşallah sağlıkla huzurla evladımı kucağıma alırım. Dualarınızı da beklerim kızlar
Camasir makinasi kapaginda degilde yuksek sesli muzikte bide babasinin sesinde kalkiyor benimki :)
Benim planlı sezeryanım yarın 38+2 de olacak. Hayırlsıyla birşey olmayacak diye düşünüyorum sonuçta doktorum öyle istediDoktoruma sinir oluyorum yaa 27 Şubat dedim kabul etti normalde planlı sezeryan da 38+4 te alıyorlarmış ben 27 şubatta 38+2 oluyorum 38+4 29 şubata denk geliyor nasıl bi tarihe denk geliyor yaa olmazsa 29 şubatı mı kabul etsem yoksa 2 Mart mı bekleyim @aijoo bi seni biliyorum bizle günü aynı olan var mıydı bana bi akıl ver
Neden icme dedi??Gunaydin kizlar bende kontrolden geliyorum simdi 3100 gr olmus dadam
Nstye falan baglamadi bide ahududu cayini sordum icme oyle seyler dedi
Ayniyiz bende pazarteside tamamliyorum o yuzden pazartesiye kdr tutalim dedi. Suan 36+1im. Kilosu hep onde gidiyordu ama suan normale donmus size gore dusuk dedi doktor. 2.750 cikti seninki kac kilo suan?Ben sormadim dr a ne kdr dayanir diye ama simdi dogsa bile sikinti olmaz dedi canim.37den oncesi erken doguma giriyor . Bebeginin kilosu iyi mi? . Ben pztden pztsiye hagta tamamliyorum suan 36+2 . Belkide hafta sonu gelir bilemiyorum
Iyi demissin.sirf merakindan,sanki adetmis gibi yansitmis bence. Hic duymadim ben öyle birsey.Kızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Hahahahahhaha millet neye bakacağını şaşırmış ya ben iç anadolu bölgesi karadeniz bölgesinde böyle bişi daha duymadım ama çok güldürdün beniKızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Doktor 2 Mart’tan bahsediyordu ben 27 Şubat dedim tamam dedi öyle olunca kendimi tuhaf hissettim sanki çocuğu ben erken gelmesine sebep oluyormuşum gibi doktor açıklama yapmıyor beklesek daha iyi olur ya da beklemeyip risk almayalım gibisinden tarih için bi kez daha konuşmaya gidicemBenim planlı sezeryanım yarın 38+2 de olacak. Hayırlsıyla birşey olmayacak diye düşünüyorum sonuçta doktorum öyle istedi
Dogumdan sonrasina hic girmek istemiyorum canim ama o zaman hemen kabul etmiycem cunku bizde adet gecmis olsun diyip en fazla bi cay icip kalkmaktir ,ama ilk lohusaligimda gordum altingunu gibi oturdular dikislerden zaten bn oturamiyorum cok yorulmustum 1ay gecmeden dusunmuyorum
Ahahahaha hiç güleceğim yoktu. Ben rizeliyim ne bizim orda var ne kayınvalidemgillerin orda adana_niğde de. Biçok şehirden arkadasım var hiçbirinden duymadım. O kıskanmıstır naptın ne ettin meraktan görmek istemiştir. Hangi yöreymiş çok merak ettim.az bile demişsin benceKızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Al benden de o kadar kuzumAynen tamamen kendi merakını tatmin etmek için böyle bir istekte bulunuyor. Ne yapacaksa el kadar şeyleri görüp, kendine de alacak herhalde... =D Bir de bu tarz insanların iyi niyetli bakışları olduğuna pek inanmıyorum, illa ki bir kıyasa girecektir, kimsenin son dakika kötü enerjisini istemem şahsen
Bende kimseyi istemiyorum eve tam hastalık zamanı. Arayan olursa annemdeyim kayınvalidedeyim felan dicem. Milletin keyfini yapacam diye bebeğimi riske atamam. Alınan da alınsın napimmİnanmıyorım yaa. Valla ben 40 çıkmadan kimseyi eve çağırmayı planlamıyorum. Zaten 40 haftasında doğarsa 40ı da ramazana geliyoro yüzden kimseyi çağırmıcam sonra bayram yaz tatili düğün memleket vs derkeeenn eylülde mevlüt yaparım anca herkes gelir.. uğraşamam valla kimseyle.. ben yorulcam anam kardasım yorulcak gelen keyf yapacak o da hos kalırlarsa sonra gitcekler. Yok anam yoookkk
Gaziantep’te yaşıyorum canım ben de öyle yapcam zaten iki şeyi ortadan kaldırana kadar belim kopuyor umrumda bile olmaz millet görecek kusur bulacak akıl verecek diye hiç kendimi gerememsen hayir.dedikce niye israr etmiski bende onu anlamadim nerde gorev yapiyosun canim,amann bosver asil onunki ayip nedir bu yani sunu almis bunu almis bu yok diye konusmak icin malzeme ariyorlar kendini ,ben bu konuda tutucuyum galiba ne esyalari ne.ismi.kv ler bile gormedi aimdi misafir gelincede kilitlycem bebek odasini ben yikamis utulemisim gidip hepsini elliycekler sonrada bebege mi giydircez sirfanneye 2is hic gelemem
Öyle canım biz bilmiyoruz böyle adeti, çok saçma geldi duyduğum için de bunu uygulayan varsa da yanlış anlamasın kusura bakmasınHayatımda duyduğum en saçma istek. Varsa böyle adetleri olanlar kızmasın ama yani zaten hepimiz ter temiz yıkadık kaldırdık. Ben evde büyük oğluma bile dokundurtmuyorum ki bir şey bulaşmasın hastalık felan
Aynen alınan alınsın. Sen hasta oldugunda ya da bebek olduğunda yanında olmıcaklar bide ahkam kesecekler bi bebeğe bakamadın diye. Ağızlarına kürekle vurmalık olacaklarBende kimseyi istemiyorum eve tam hastalık zamanı. Arayan olursa annemdeyim kayınvalidedeyim felan dicem. Milletin keyfini yapacam diye bebeğimi riske atamam. Alınan da alınsın napimm
Zaten çok meraklı kuzum, her şeyi merak eder. Bizimkiler vardı ya dizi oradaki camda bekleyen adam gibiIyi demissin.sirf merakindan,sanki adetmis gibi yansitmis bence. Hic duymadim ben öyle birsey.
Ben de duymadım saçma geldi o yüzden de bir size danışayım dedimHahahahahhaha millet neye bakacağını şaşırmış ya ben iç anadolu bölgesi karadeniz bölgesinde böyle bişi daha duymadım ama çok güldürdün beni
Gaziantep kuzum, dediğiniz gibi merakından totosundan adet de uydurmuş olabilirAhahahaha hiç güleceğim yoktu. Ben rizeliyim ne bizim orda var ne kayınvalidemgillerin orda adana_niğde de. Biçok şehirden arkadasım var hiçbirinden duymadım. O kıskanmıstır naptın ne ettin meraktan görmek istemiştir. Hangi yöreymiş çok merak ettim.az bile demişsin bence
Benim de 18-25 Şubat arası her tarih olabilir demişti doktorlar. Sonra kontrollerde bu tarihe karar verdi. Ben de müdahale etmedim. Sende kontrolde içindekileri aktar tekrar sor. Hepimizde inan aynı kaygı oluyor erken mi geç mi diye ama sonuçta doktor karar veriyor.Doktor 2 Mart’tan bahsediyordu ben 27 Şubat dedim tamam dedi öyle olunca kendimi tuhaf hissettim sanki çocuğu ben erken gelmesine sebep oluyormuşum gibi doktor açıklama yapmıyor beklesek daha iyi olur ya da beklemeyip risk almayalım gibisinden tarih için bi kez daha konuşmaya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?