Ablamda Antep’te yaşıyor. O da hamile acaba ondan da isteyecekler miGaziantep’te yaşıyorum canım ben de öyle yapcam zaten iki şeyi ortadan kaldırana kadar belim kopuyor umrumda bile olmaz millet görecek kusur bulacak akıl verecek diye hiç kendimi geremem
Dogumdan sonra eve gelirse dikkatli ol bence. Bebegi fazla gösterm3meye calis. Nazar falan deger, allah korusun.Zaten çok meraklı kuzum, her şeyi merak eder. Bizimkiler vardı ya dizi oradaki camda bekleyen adam gibi
Hic duymadim dedi o neymis oyle dediNeden icme dedi??
Ben de gördüm az önceKızlar ebebek in instagram da canlı yayını oluyor doktor cıkıyor sorular soruyorsunuz cevaplıyor takip edin bence guzel bısey
Canım yalancı kasılmalarım sıklaştı. Ama çok ta yumurta kapıda belirtilerim henüz başlamadı. Düzenli hurma yiyorum. Bazen yürüyüş yapıyorum. Evde çok hareketli olmaya çalışıyorum. Çatı ağrısı veya baskı vs hissetmiyorum şimdilik. Kontrole en son Şubat ın başında gitmiştim. Evim merkezde değil. Hastaneye baya uzak. Doktor bunu bildiği için beni bu hafta çağırdı aslında. Randevu almak ta zor oluyor. Maşallah doktor baya yoğun. Ama sanki erken gibi hissediyorum ben. İlk doğumum da 39+5 te olmuştu. Seninle tarihlerimiz yakın görünüyor. Senin belirtilerin nasıl? Sağlıkla selametle alalım kucağımıza inşallahCanım merhaba, var mı hiç belirtin kontrollerinde sancı falan çıkıyor mu?
Dr artık beni haftada iki gel dedi
Pazartesi gitmiştim şimdi cuma gideceğim
Senin kontrollerin ne zaman?
Hemen hemen ayniymis cnm banada 3 dedi kilosuna . Dogarsa yanina gelir sikinti olmaz dedi . Benim 36+3te bi dogumum var canim. Bu 2. Olcak suan dogum gorunmuyo ama 2. Dogumlara guven olmaz biranda hersey yolundayken olur dediAyniyiz bende pazarteside tamamliyorum o yuzden pazartesiye kdr tutalim dedi. Suan 36+1im. Kilosu hep onde gidiyordu ama suan normale donmus size gore dusuk dedi doktor. 2.750 cikti seninki kac kilo suan?
Çok doğru diyorsun canım çok teşekkür ederimValla hazırlamoyorum hiç. Ben de korkuyorum ama biliyorum ki o an bitecek ve miniğim kavuşacağım.sorulması gereken en son kişiyim sanırım çünkü ağrı eşiğim çok düşük ve inin bana Allah yardım ediyor oan geliyor ve geçiyor. Unutuyorsun. Unutmasam 3. Ye hamile klaırmıyım hiç. Sen hiç düşünme herşey vakti zamanı geldiğmde5kendiliğinden oluyor biz ne desek boş. Allaha sığın
Canim sen suyun gelirse veya samcin baslarsa evde beklicekmisin ? Beni surekli tembihkiyo dr mutlaka hemen gel die . Ebe hanimda oyle diyor.Canım yalancı kasılmalarım sıklaştı. Ama çok ta yumurta kapıda belirtilerim henüz başlamadı. Düzenli hurma yiyorum. Bazen yürüyüş yapıyorum. Evde çok hareketli olmaya çalışıyorum. Çatı ağrısı veya baskı vs hissetmiyorum şimdilik. Kontrole en son Şubat ın başında gitmiştim. Evim merkezde değil. Hastaneye baya uzak. Doktor bunu bildiği için beni bu hafta çağırdı aslında. Randevu almak ta zor oluyor. Maşallah doktor baya yoğun. Ama sanki erken gibi hissediyorum ben. İlk doğumum da 39+5 te olmuştu. Seninle tarihlerimiz yakın görünüyor. Senin belirtilerin nasıl? Sağlıkla selametle alalım kucağımıza inşallah☺
O boşlukta sanırım nereye saracağını şaşırmış sapıtmış. Antepli arkadaşımda var onlarda da öyle bişey yok. O bitarafından uydurmuş sırf gezmek hasetlik yapmak seni bozmak için. Doğumdan sonrada alma eve onu bacım. Sevmedim tavrını kadının..Gaziantep kuzum, dediğiniz gibi merakından totosundan adet de uydurmuş olabilirbir komşumda doğum yapmış 1 hafta bile olmadı her gün gidip geliyor ona bana da diyor keşke bi gelseydin görmeye bebeği dedim 40ı çıkmadan görmek çok iyi olmaz hem bebek için hem annenin rahatı için☺Bana da gelmek isterlerse öyle diycem
Aspriirn kullanıyorum canım oksaparı doğuma beş. Gün kala bırak dedi bende sizler ne zman bırakcaksınız diye sordumCanım sen ,iğne mi yoksa ,aspirin+ iğnemi kullanıyosun ,benim doktorum aspirini bırak ,iğneye 40 kın çıkana kadar devam dedi ama ben aspirini de bırakmadım daha bişey olur diye çok endişeliyim açıkcası.
Belli olmaz kuzum alsın tedbiriniAblamda Antep’te yaşıyor. O da hamile acaba ondan da isteyecekler mi
Aynen ben de öyle düşünüyorum kuzum hiç hoşlanmıyorum enerjisinden zatenO boşlukta sanırım nereye saracağını şaşırmış sapıtmış. Antepli arkadaşımda var onlarda da öyle bişey yok. O bitarafından uydurmuş sırf gezmek hasetlik yapmak seni bozmak için. Doğumdan sonrada alma eve onu bacım. Sevmedim tavrını kadının..
Kabul etmem kuzum baya bir süre sonra da gelcem derse dikkat ederimDogumdan sonra eve gelirse dikkatli ol bence. Bebegi fazla gösterm3meye calis. Nazar falan deger, allah korusun.
Hahahajajja yaaa ne komikKızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Aynen ben de öyle düşünüyorum kuzum hiç hoşlanmıyorum enerjisinden zaten☺Almayım bacım onu
Gunaydin kizlar bende kontrolden geliyorum simdi 3100 gr olmus dadam
Nstye falan baglamadi bide ahududu cayini sordum icme oyle seyler dedi
Bu arada kandile denk geliyor 27 si nem 19 kg aldım 20 kg olur haftaya kadar ben de çok.heyecanliyim 2800 dedi bana dr bu hafta hayırlısı sağlıkla.dogsinlar da artikCanım merhaba. Ancak cvp yazabiliyorum. Benimde seninle aynı bir iki gün var aramızda. Ben şuanda 37+2 yim. Geçen hafta 3010 gr dedi. Bugün kontrolde 3160 gr. Fazla almamış. Zaten bende çok kilolu bir bebek beklemiyorum. 2700-2900 arası doğar büyük ihtimalle.Çünkü yanılma paylarıda oluyor ve göbeğimde hala 7 aylık gibibende 13 kg aldım toplamda. Sağlıklı olsunlarda kilo sonradanda alırlar. Bu arada öğleden sonra anestezi uzmanıyla randevum var. 27 sinde olucak ameliyat. Çok heyecanlıyım
Peki sizin son adet tarihiniz neydiBenim de 18-25 Şubat arası her tarih olabilir demişti doktorlar. Sonra kontrollerde bu tarihe karar verdi. Ben de müdahale etmedim. Sende kontrolde içindekileri aktar tekrar sor. Hepimizde inan aynı kaygı oluyor erken mi geç mi diye ama sonuçta doktor karar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?