2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ebebek in instagram da canlı yayını oluyor doktor cıkıyor sorular soruyorsunuz cevaplıyor takip edin bence guzel bısey

Canım merhaba, var mı hiç belirtin kontrollerinde sancı falan çıkıyor mu?
Dr artık beni haftada iki gel dedi
Pazartesi gitmiştim şimdi cuma gideceğim
Senin kontrollerin ne zaman?
Canım yalancı kasılmalarım sıklaştı. Ama çok ta yumurta kapıda belirtilerim henüz başlamadı. Düzenli hurma yiyorum. Bazen yürüyüş yapıyorum. Evde çok hareketli olmaya çalışıyorum. Çatı ağrısı veya baskı vs hissetmiyorum şimdilik. Kontrole en son Şubat ın başında gitmiştim. Evim merkezde değil. Hastaneye baya uzak. Doktor bunu bildiği için beni bu hafta çağırdı aslında. Randevu almak ta zor oluyor. Maşallah doktor baya yoğun. Ama sanki erken gibi hissediyorum ben. İlk doğumum da 39+5 te olmuştu. Seninle tarihlerimiz yakın görünüyor. Senin belirtilerin nasıl? Sağlıkla selametle alalım kucağımıza inşallah

Ayniyiz bende pazarteside tamamliyorum o yuzden pazartesiye kdr tutalim dedi. Suan 36+1im. Kilosu hep onde gidiyordu ama suan normale donmus size gore dusuk dedi doktor. 2.750 cikti seninki kac kilo suan?
Hemen hemen ayniymis cnm banada 3 dedi kilosuna . Dogarsa yanina gelir sikinti olmaz dedi . Benim 36+3te bi dogumum var canim. Bu 2. Olcak suan dogum gorunmuyo ama 2. Dogumlara guven olmaz biranda hersey yolundayken olur dedi

Çok doğru diyorsun canım çok teşekkür ederim O an Allah'a sığınıp odaklanacağız. Bi bakmışız kucağımızda kuzularımız inşallah

Canim sen suyun gelirse veya samcin baslarsa evde beklicekmisin ? Beni surekli tembihkiyo dr mutlaka hemen gel die . Ebe hanimda oyle diyor.

O boşlukta sanırım nereye saracağını şaşırmış sapıtmış. Antepli arkadaşımda var onlarda da öyle bişey yok. O bitarafından uydurmuş sırf gezmek hasetlik yapmak seni bozmak için. Doğumdan sonrada alma eve onu bacım. Sevmedim tavrını kadının..

Aspriirn kullanıyorum canım oksaparı doğuma beş. Gün kala bırak dedi bende sizler ne zman bırakcaksınız diye sordum

Aynen ben de öyle düşünüyorum kuzum hiç hoşlanmıyorum enerjisinden zatenAlmayım bacım onu

Kızlar son dr kontrolünden geldim her sey normal suyu falan iyi ama agrin olursa gel hemen alalim dedi. anestezi uzmani ile görüştüm. Spinal istiyirum dedim . Önceki 2 doğumum da spinaldi çok rahattı dedim. Tahlil verdim. Doğum ücretini hesaplattim. 8.500 e gelecek en az 27 şubat perşembe saat 9 da kızımıza kavuşacağız inşallah geçen hafta 2.500 demişti Şimdi.2.800 dedi. Ben yine 1 haftada 1 kg aldim doguma kadar da 1 kg alip totalde 20 kg almis olucam sanırım 70 le doğuma giricem .Öncekilerde de aynı kiloyu aldım ve 70.le doğuma girdim. nabzım bu arada 130 cıktı tekrar ölçtürdüm 120.çıktı. Ay çok heyecanliyim Allah hepimize bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin insallah

Hahahajajja yaaa ne komik hayir neyine bakcan . Ayy suan aklima kizim gledi eve gelen misafirlere kardesimin dolabi diye diye her seyini gosterdi her ne kdr sinir olsamda engel olmadim .

Bu arada kandile denk geliyor 27 si nem 19 kg aldım 20 kg olur haftaya kadar ben de çok.heyecanliyim 2800 dedi bana dr bu hafta hayırlısı sağlıkla.dogsinlar da artik

Peki sizin son adet tarihiniz neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…