- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Oyunu soylemedi canim ya unuttum bende sormayiMaşallah annesi kilosu Iyıboyu kacmıs mınnakın?
Oyunu soylemedi canim ya unuttum bende sormayi
Benim bi komsum vardi her hafta zile basip hamilemisin die sorardiAynen ben de öyle düşünüyorum kuzum hiç hoşlanmıyorum enerjisinden zatenAlmayım bacım onu
Canım benim doktorum su gelmesi, kanama veya çok şiddetli ani sancı olursa direk gel dedi. Hatta yolda ara beni dedi. Ama eğer önce nişanım gelirse sancılarıma dayanabildiğim kadar evde durmayı istiyorum. Hastaneye gidince panik oluyorum çünkü. Duş alıp kendimi evde daha iyi rahatlatırım gibi geliyor. Yine de hayırlısı bakalım o an heyecan yapar mıyım bilmiyorum. Senin ilk doğumun biraz erken olmuş ya canım doktor onun için direk gel demiştir. Korkma, eğer eviniz yakınsa belirtilerin başladığında bi duş alıp sakince git. Zaten eğer hazır değilsen geri eve gönderip bekletirler. Ama hemen gel dediği için bence git, için rahat eder ☺Canim sen suyun gelirse veya samcin baslarsa evde beklicekmisin ? Beni surekli tembihkiyo dr mutlaka hemen gel die . Ebe hanimda oyle diyor.
Cnm aynen bende bi dus alip gitmeyi dusunuyorum.. sanciyla baslayacagini hic dusunmedim canim hep su gelcek gibi dusunuyorum nedenseCanım benim doktorum su gelmesi, kanama veya çok şiddetli ani sancı olursa direk gel dedi. Hatta yolda ara beni dedi. Ama eğer önce nişanım gelirse sancılarıma dayanabildiğim kadar evde durmayı istiyorum. Hastaneye gidince panik oluyorum çünkü. Duş alıp kendimi evde daha iyi rahatlatırım gibi geliyor. Yine de hayırlısı bakalım o an heyecan yapar mıyım bilmiyorum. Senin ilk doğumun biraz erken olmuş ya canım doktor onun için direk gel demiştir canım. Korkma, eğer eviniz yakınsa belirtilerin başladığında bi duş alıp sakince git. Zaten eğer hazır değilsen geri eve gönderip bekletirler. Ama hemen gel dediği için bence git, için rahat eder ☺
Beklemek cok sıkıcı cnmCanım ya sen şimdi erken doğuranları görüp panik olma geçen gün arkadaşım 40 hafta bitti geçti oğluşu öle geldi sen sezeryan diye diretmediğin için bekliyor bebiş merak etme sen
Aman uzak dur ole tiplerden bacim. Sokma eve fln ya.Ben de öyle dedim kuzum, ben kaldırdım hastane çantasını da hazırladığımı söyledim ama bozuldu zaten çok meraklı bir komşudur
Kadına bak ya hafiye gibi. Kapıyı açmazsanız çilingir çağırır herhaldeBenim bi komsum vardi her hafta zile basip hamilemisin die sorardiyeni evliydik . Degilimndaa dusunmuyoruz derdim hiii su karsida binkadan var onunda cocugu olmuyo derdi . Beni gozetliyot die oturma odasinin perdesini kapali tutardim nie hep kapali gunes girsin eve derdi (yakamdan dussen accam abla diyemezdim ) hadi bize gel derdi isim var gelemem derdim o zaman ben size geleyim derdi cat girerdi iceri . Zile basardi kim die durbunden bakardim baktiginini gordum evde oldugunu biliyorum ac kapiyi derdi .
Humana stilltea yi denesene bir canım. Birde bol uyku bol suDeneyeyim canım evde beyaz kuru dut var sütümün artması lazım hala az
28 MayısPeki sizin son adet tarihiniz neydi
Cok sukur tasindim kurtuldum. Bide cani iaterse konusurdu . Bazen mrb abla nasilsin derdim cattt kapiyi yuzume kapatirdiKadına bak ya hafiye gibi. Kapıyı açmazsanız çilingir çağırır herhalde
Kızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Canım nedir bu merak şaka gibi belki durumun yok az aldın vs çok şaşırtıcı bence ayıp etmemişsin hatta iyi etmişsin doğumdan sonra dakkasına gelip seni rahatsız etmesin uzak tut kendini böyle meraklılardaBen de öyle dedim kuzum, ben kaldırdım hastane çantasını da hazırladığımı söyledim ama bozuldu zaten çok meraklı bir komşudur
Naber taze guzel annissHumana stilltea yi denesene bir canım. Birde bol uyku bol su
Herkesin doğum hikayesi o kadar farklı ki.. Bi akrabamız doğum yapacağı gün yanında olmak için gitmiştim. Henüz evdeydi ama sancıları çok sıklaşmıştı. Boncuk boncuk terliyordu sancıdan. Hadi gidelim artık diyorduk o hayır daha değil diyorduCnm aynen bende bi dus alip gitmeyi dusunuyorum.. sanciyla baslayacagini hic dusunmedim canim hep su gelcek gibi dusunuyorum nedense. Cok heyecanli hayirlisi olsun herkes icin
Canım yarın allah yardımcın olsunKızlar hayırlısıyla yarın sabah benim 2.doğum olduğu için planlı sezeryan olacak. Şimdiden hepinizden dua bekliyorum hayırlı güzel bir doğum geçsin oğlumu sağlıkla kucağıma alayım. Vaktiyle güzel bir şekilde evimize dönelim. İnşallah her şey hepimiz için güzel olur
Hiççç kötü düşünme aynı dengesiz bendede var hiç evimden çıkmayan ben hamile kalıp bulantı kusma halsizlik başlayınca hiç gelmez oldu gelmesini zaten istemiyordum ama kırmak ta istemiyordum iyi oldu kahvesini yapacak biri yoktu çünkü şimdi doğum yaklaştı iki günde bir zile basıyor geçende bebeğin kıyafetlerine bakmaya gelecek dedi bende yıkadım ütüledim kaldırdım mikrop kapasın diye dedim cvp veremedi gereksiz insanlara gerek yok bebiş doğduktan sonrada zaten kabul etmiyvem böyle insanları millet grip olsun geçmiş olsuna gidiyordum 9aydır kapımı çalan yok hiçte gerek yokmuş zil mi çaldı uykusuzum uyuyacağım diyecemKızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Sağlıcakla al inşallah yavruşunu canımKızlar hayırlısıyla yarın sabah benim 2.doğum olduğu için planlı sezeryan olacak. Şimdiden hepinizden dua bekliyorum hayırlı güzel bir doğum geçsin oğlumu sağlıkla kucağıma alayım. Vaktiyle güzel bir şekilde evimize dönelim. İnşallah her şey hepimiz için güzel olur
Yaaa haahahahah cok tatlisin ped koymusHerkesin doğum hikayesi o kadar farklı ki.. Bi akrabamız doğum yapacağı gün yanında olmak için gitmiştim. Henüz evdeydi ama sancıları çok sıklaşmıştı. Boncuk boncuk terliyordu sancıdan. Hadi gidelim artık diyorduk o hayır daha değil diyorduBaya zorlanıyordu artık ama anlaşılıyordu halinden. Sonra bizim ısrarımızla gitmişti. Senin dediğin çok doğru. Benim de önce nişanım gelmişti ve 2 saat sonra da sancılarım. Sanki yine öyle bekliyorum gibi. Mesela su gelmesi durumunu bilmiyorum. Gelirse ne yaparım bilmiyorum. Geçen gün markete gidecektik. Kocaman gece pedi kullandım ya yolda suyum gelirse diye ☺
Dualarimiz seninle cnm merakta birakma yarin bizi :)Kızlar hayırlısıyla yarın sabah benim 2.doğum olduğu için planlı sezeryan olacak. Şimdiden hepinizden dua bekliyorum hayırlı güzel bir doğum geçsin oğlumu sağlıkla kucağıma alayım. Vaktiyle güzel bir şekilde evimize dönelim. İnşallah her şey hepimiz için güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?