2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen ben de öyle düşünüyorum kuzum hiç hoşlanmıyorum enerjisinden zatenAlmayım bacım onu
Benim bi komsum vardi her hafta zile basip hamilemisin die sorardi yeni evliydik . Degilimndaa dusunmuyoruz derdim hiii su karsida binkadan var onunda cocugu olmuyo derdi . Beni gozetliyot die oturma odasinin perdesini kapali tutardim nie hep kapali gunes girsin eve derdi (yakamdan dussen accam abla diyemezdim ) hadi bize gel derdi isim var gelemem derdim o zaman ben size geleyim derdi cat girerdi iceri . Zile basardi kim die durbunden bakardim baktiginini gordum evde oldugunu biliyorum ac kapiyi derdi .

Canim sen suyun gelirse veya samcin baslarsa evde beklicekmisin ? Beni surekli tembihkiyo dr mutlaka hemen gel die . Ebe hanimda oyle diyor.
Canım benim doktorum su gelmesi, kanama veya çok şiddetli ani sancı olursa direk gel dedi. Hatta yolda ara beni dedi. Ama eğer önce nişanım gelirse sancılarıma dayanabildiğim kadar evde durmayı istiyorum. Hastaneye gidince panik oluyorum çünkü. Duş alıp kendimi evde daha iyi rahatlatırım gibi geliyor. Yine de hayırlısı bakalım o an heyecan yapar mıyım bilmiyorum. Senin ilk doğumun biraz erken olmuş ya canım doktor onun için direk gel demiştir. Korkma, eğer eviniz yakınsa belirtilerin başladığında bi duş alıp sakince git. Zaten eğer hazır değilsen geri eve gönderip bekletirler. Ama hemen gel dediği için bence git, için rahat eder ☺

Cnm aynen bende bi dus alip gitmeyi dusunuyorum.. sanciyla baslayacagini hic dusunmedim canim hep su gelcek gibi dusunuyorum nedense . Cok heyecanli hayirlisi olsun herkes icin

Kadına bak ya hafiye gibi. Kapıyı açmazsanız çilingir çağırır herhalde

Kadına bak ya hafiye gibi. Kapıyı açmazsanız çilingir çağırır herhalde
Cok sukur tasindim kurtuldum. Bide cani iaterse konusurdu . Bazen mrb abla nasilsin derdim cattt kapiyi yuzume kapatirdi . Esime anlatiyodum yok ya sana oyle gelmistir diyodu . Bikerede onun yaninda yapmisti

Ben de öyle dedim kuzum, ben kaldırdım hastane çantasını da hazırladığımı söyledim ama bozuldu zaten çok meraklı bir komşudur
Canım nedir bu merak şaka gibi belki durumun yok az aldın vs çok şaşırtıcı bence ayıp etmemişsin hatta iyi etmişsin doğumdan sonra dakkasına gelip seni rahatsız etmesin uzak tut kendini böyle meraklılarda
Bu arada serklajın alındı nasılsın? Altta bir baskı falan hissediyor musun?

Cnm aynen bende bi dus alip gitmeyi dusunuyorum.. sanciyla baslayacagini hic dusunmedim canim hep su gelcek gibi dusunuyorum nedense . Cok heyecanli hayirlisi olsun herkes icin
Herkesin doğum hikayesi o kadar farklı ki.. Bi akrabamız doğum yapacağı gün yanında olmak için gitmiştim. Henüz evdeydi ama sancıları çok sıklaşmıştı. Boncuk boncuk terliyordu sancıdan. Hadi gidelim artık diyorduk o hayır daha değil diyordu Baya zorlanıyordu artık ama anlaşılıyordu halinden. Sonra bizim ısrarımızla gitmişti. Senin dediğin çok doğru. Benim de önce nişanım gelmişti ve 2 saat sonra da sancılarım. Sanki yine öyle bekliyorum gibi. Mesela su gelmesi durumunu bilmiyorum. Gelirse ne yaparım bilmiyorum. Geçen gün markete gidecektik. Kocaman gece pedi kullandım ya yolda suyum gelirse diye ☺

Canım yarın allah yardımcın olsun Buraya çıkınca iyi haberini verirsin
günümüz aynı seninle bakalım bebiş kaç kilo doğacak

Hiççç kötü düşünme aynı dengesiz bendede var hiç evimden çıkmayan ben hamile kalıp bulantı kusma halsizlik başlayınca hiç gelmez oldu gelmesini zaten istemiyordum ama kırmak ta istemiyordum iyi oldu kahvesini yapacak biri yoktu çünkü şimdi doğum yaklaştı iki günde bir zile basıyor geçende bebeğin kıyafetlerine bakmaya gelecek dedi bende yıkadım ütüledim kaldırdım mikrop kapasın diye dedim cvp veremedi gereksiz insanlara gerek yok bebiş doğduktan sonrada zaten kabul etmiyvem böyle insanları millet grip olsun geçmiş olsuna gidiyordum 9aydır kapımı çalan yok hiçte gerek yokmuş zil mi çaldı uykusuzum uyuyacağım diyecem

Sağlıcakla al inşallah yavruşunu canım

Yaaa haahahahah cok tatlisin ped koymus . Ayy baya istikrarla beklemis masallah . Bende iste bisan sanci bilmiyorum herkes sanki bildigini istiyor gibi . Su gelmisti 1 saate hast gittim hic acilma yoktu .lavman yapip suni sanci taktilar 2 3 5 derken oldu cok sukur. Yine bir sekilde oluck bosuna dusunuyoruz aslinda ama iste ....

Dualarimiz seninle cnm merakta birakma yarin bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…