- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Insanlar cok nankor gercekten. En dogrusunu yaparsin canim. Benimde hergun gorustugum komsum vardi 26.haftada riskki durum yasadim dr yat kalkma dedi. Kadin benle gorusmeyi kesti hergun msj atan gelip giden. Sanki ben ondan is guc beklicem yemek isticem sanki . Kizimla yasit kizi var su cocgu bile gelsinde yarim saat oynasinlar sende uzan demedi. Ama isi olunca 5 dk die birakip 2 saat giderdi mesela. Guya samimiydik acaip sogudum . Allah kimseye muhtac etmesin amiinHiççç kötü düşünme aynı dengesiz bendede var hiç evimden çıkmayan ben hamile kalıp bulantı kusma halsizlik başlayınca hiç gelmez oldu gelmesini zaten istemiyordum ama kırmak ta istemiyordum iyi oldu kahvesini yapacak biri yoktu çünkü şimdi doğum yaklaştı iki günde bir zile basıyor geçende bebeğin kıyafetlerine bakmaya gelecek dedi bende yıkadım ütüledim kaldırdım mikrop kapasın diye dedim cvp veremedi gereksiz insanlara gerek yok bebiş doğduktan sonrada zaten kabul etmiyvem böyle insanları millet grip olsun geçmiş olsuna gidiyordum 9aydır kapımı çalan yok hiçte gerek yokmuş zil mi çaldı uykusuzum uyuyacağım diyecem
Aynısını yaşadım canım inan onun yüzünden çok acımasız oldum çokta dert değil bana diyorki şöyle sıkarak öpe öpe seveceksin bende yokkk ben yaptırmam ben ikisindede çok takıntılıyım bunda olmam dıyordum ama bunda daha beter oldum dedimInsanlar cok nankor gercekten. En dogrusunu yaparsin canim. Benimde hergun gorustugum komsum vardi 26.haftada riskki durum yasadim dr yat kalkma dedi. Kadin benle gorusmeyi kesti hergun msj atan gelip giden. Sanki ben ondan is guc beklicem yemek isticem sanki . Kizimla yasit kizi var su cocgu bile gelsinde yarim saat oynasinlar sende uzan demedi. Ama isi olunca 5 dk die birakip 2 saat giderdi mesela. Guya samimiydik acaip sogudum . Allah kimseye muhtac etmesin amiin
Gecem hafta hastane odasi gezmistim dr u beklerken bende cok heyecanlanmistim cnm :) bizim yine uygun o zaman 4 bin dedi bize ama biz suit oda istedik 200 tl fark vardi sonucta verilir :) birde kan uyusmazligi ignesi falan cikarsa ort 5 bine isimizi halletmis oluruz.Kızlar son dr kontrolünden geldim her sey normal suyu falan iyi ama agrin olursa gel hemen alalim dedi. anestezi uzmani ile görüştüm. Spinal istiyirum dedim . Önceki 2 doğumum da spinaldi çok rahattı dedim. Tahlil verdim. Doğum ücretini hesaplattim. 8.500 e gelecek en az 27 şubat perşembe saat 9 da kızımıza kavuşacağız inşallah geçen hafta 2.500 demişti Şimdi.2.800 dedi. Ben yine 1 haftada 1 kg aldim doguma kadar da 1 kg alip totalde 20 kg almis olucam sanırım 70 le doğuma giricem .Öncekilerde de aynı kiloyu aldım ve 70.le doğuma girdim. nabzım bu arada 130 cıktı tekrar ölçtürdüm 120.çıktı. Ay çok heyecanliyim Allah hepimize bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin insallah
Tam bir ruh hastasiymisBenim bi komsum vardi her hafta zile basip hamilemisin die sorardiyeni evliydik . Degilimndaa dusunmuyoruz derdim hiii su karsida binkadan var onunda cocugu olmuyo derdi . Beni gozetliyot die oturma odasinin perdesini kapali tutardim nie hep kapali gunes girsin eve derdi (yakamdan dussen accam abla diyemezdim ) hadi bize gel derdi isim var gelemem derdim o zaman ben size geleyim derdi cat girerdi iceri . Zile basardi kim die durbunden bakardim baktiginini gordum evde oldugunu biliyorum ac kapiyi derdi .
offff gerçekten mi yaaSon kontrolumde sırtustu yatmanın zararını bızzat yasadım. daha once anlatmıstım gormemıssınizdir kızlar anlatayım..
Kontrol için eşimle giderken gayet ıyıydım.ultrason İcin sedyeye yattığımda yavas tan nefesim kesilir gıbı oldu kollarım ve vucudum uyusmaya basladı basımda hafif doner ve karıncalanma gıbı bısey oldu yani bu halımı bılıyorum boyle oldumu tansiyonum dusmus demektir benim. Neyse doktor kontrol ediyor ama ben nefes nefes sırtımda da bir sıkıntı hissediyorum sanki ayaga kalkarsam gececek gıbı neyse dedim simdi doktorun hızını kesmıyeyım kontrole devam etsin zaten 2 3 dk daha surer Cok cok. Yok olmuyor gittikce fenalasıyorum dedım Dr hanım beni bi kaldırırmısınız ben Cok fenayım hemen sola cevirdi kendime geldim biraz sonra kontrol bitti kaldırdı tansiyonumu olctu 7 ye 4 aboooooovyemek yedin mi dedi yedım de geldim dedim... Neyse yavs yavas kendime geldim.. Sonra nstye yonlendırdı. Nst de yine sırtustu yatırdı Hemsıre ben yine aynı oldum sola yatırdı duzeldim.
Daha once Cok okumustum zararını ama boyle bizzat yasarım hıc dusunmemıstım..doktoruma sordum sırtta bulunan ciddi bir damara bebek baskı yapiyormus bu sekılde yatınca buda tansiyonu dusuruyomus.youtube de videoları var izleyebilirsiniz.
Birde benim bu konuda merak ettiğim ozellıkle sezeryan sırasında sırtustu duz yatırıyorlar bu arada tansiyon duserse ne yapılıyor meraktayım
Ben eve ciktim bebek hastanede dahaİkinizde hastane de misiniz daha nasıl gidiyor büyük kızın nasıl umarım her şey yolundadır bende de endişeli bi bekleyiş var bakalım ne olacak nasıl olacak
Bizle ayni gün olan birkac arkadas daha 27sine almisti. B Babyiscoming ama o da erken dogurdu. Planli olsaydi bende 28i isterdim. 2 gun cok farketmez bence. Ama benim 3 hafta once dogmus oldu bebeğim..Doktoruma sinir oluyorum yaa 27 Şubat dedim kabul etti normalde planlı sezeryan da 38+4 te alıyorlarmış ben 27 şubatta 38+2 oluyorum 38+4 29 şubata denk geliyor nasıl bi tarihe denk geliyor yaa olmazsa 29 şubatı mı kabul etsem yoksa 2 Mart mı bekleyimAmine Busra bi seni biliyorum bizle günü aynı olan var mıydı bana bi akıl ver
Allah şifalar versin tez zamanda o da çıkar inşallahBen eve ciktim bebek hastanede daha
Promalt bende düşündüm ama kilo yapıyor dediler almadımGeriden takip ettiğim için yazan oldu mu bilmiyorum ama ebebekte promaltta çok güzel indirim var. Geçen ay kampanya var deyip almıştım. Bugüne özel hem aynı kampanya hem de yüzde 29 indirim var. Bir senelik promalt aldım. Umarım süt yapar. Bir de etrafınızda toptancı varsa atlet külotlarınızı oralardan almaya çalışın derim. Aynı külotu geçenlerde tanesi 10 lira civarına aldım. Bugün toptancıda 12 tanesi 33 liraydı. Yüzde yüz pamuk olmasına dikkat ediyorum. Elastenli olanları giyebilenler için daha uygun olanları da vardı.
Takip et bakalım arkadaşım nasıl gelişecek, geçen hafta lostinparadise ta ilk gelen akıntı ya da vb. Ni Nisan diye degerlendirmisti, yanlış hatırlamıyorsam 2 3 gün sonra gelmişti gerçek Nisa. Eğer nişansa da süreciniz hayırlı olsun, son donemecin evladına kavuşmadan önceki, sağlıkla buluşun inşallahKizlar nişan dedigimiz gibi birsey geldi benden ama beyaz renkte kirmizilik yoktu
Doktorum 34 haftada dedi ,aslında ama ben iki hafta daha kullanmak istedim cuma günü sorucam["]
Bende son ay catladim moralim boz
Aspirinin 32 den sonra kullanılması bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum isterseniz doktorunuzla konusun yeniden
Ar ara geliyordu zaten ama bugunku baya fazla gibi geldi belkide normal biseydirTakip et bakalım arkadaşım nasıl gelişecek, geçen hafta lostinparadise ta ilk gelen akıntı ya da vb. Ni Nisan diye degerlendirmisti, yanlış hatırlamıyorsam 2 3 gün sonra gelmişti gerçek Nisa. Eğer nişansa da süreciniz hayırlı olsun, son donemecin evladına kavuşmadan önceki, sağlıkla buluşun inşallah
Çok iyi demişsin, çağırma deli misin ellerini sürecekler kirlenecek. Ben ütüledim dolaba yerleştirdim, niye çıkartıp sereyim.Kızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Rahatsız etmek istemiyorum ama peki bebeğin kilosu ultrason ölçümleriyle aynı mı çıktı ben geçen hafta gittiğimde hiç kilo almamıştı halbuki bi önceki gittiğimde 1 hafta önde demiştiBizle ayni gün olan birkac arkadas daha 27sine almisti. B Babyiscoming ama o da erken dogurdu. Planli olsaydi bende 28i isterdim. 2 gun cok farketmez bence. Ama benim 3 hafta once dogmus oldu bebeğim..
Eger problem yoksa 39a kadarda bekleyebilirsin bekleyenler var. Ama 38+2 de kotu degil bence
doğumun sezaryenmi ,normalmi ben kürtaj olduğumda oksaparı bir gün öncesine kadar kullndım ama doğumdam kaç gün önce bırak der bilmiyorumAspriirn kullanıyorum canım oksaparı doğuma beş. Gün kala bırak dedi bende sizler ne zman bırakcaksınız diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?