2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Insanlar cok nankor gercekten. En dogrusunu yaparsin canim. Benimde hergun gorustugum komsum vardi 26.haftada riskki durum yasadim dr yat kalkma dedi. Kadin benle gorusmeyi kesti hergun msj atan gelip giden. Sanki ben ondan is guc beklicem yemek isticem sanki . Kizimla yasit kizi var su cocgu bile gelsinde yarim saat oynasinlar sende uzan demedi. Ama isi olunca 5 dk die birakip 2 saat giderdi mesela. Guya samimiydik acaip sogudum . Allah kimseye muhtac etmesin amiin

Aynısını yaşadım canım inan onun yüzünden çok acımasız oldum çokta dert değil bana diyorki şöyle sıkarak öpe öpe seveceksin bende yokkk ben yaptırmam ben ikisindede çok takıntılıyım bunda olmam dıyordum ama bunda daha beter oldum dedim

Gecem hafta hastane odasi gezmistim dr u beklerken bende cok heyecanlanmistim cnm :) bizim yine uygun o zaman 4 bin dedi bize ama biz suit oda istedik 200 tl fark vardi sonucta verilir :) birde kan uyusmazligi ignesi falan cikarsa ort 5 bine isimizi halletmis oluruz.

Tam bir ruh hastasiymis

offff gerçekten mi yaa napıcam ben uyuyuamıyorum sola yatık olunca asla( en iyi ihtimalle sağa dönüyom

Bizle ayni gün olan birkac arkadas daha 27sine almisti. B Babyiscoming ama o da erken dogurdu. Planli olsaydi bende 28i isterdim. 2 gun cok farketmez bence. Ama benim 3 hafta once dogmus oldu bebeğim..
Eger problem yoksa 39a kadarda bekleyebilirsin bekleyenler var. Ama 38+2 de kotu degil bence

Geriden takip ettiğim için yazan oldu mu bilmiyorum ama ebebekte promaltta çok güzel indirim var. Geçen ay kampanya var deyip almıştım. Bugüne özel hem aynı kampanya hem de yüzde 29 indirim var. Bir senelik promalt aldım. Umarım süt yapar. Bir de etrafınızda toptancı varsa atlet külotlarınızı oralardan almaya çalışın derim. Aynı külotu geçenlerde tanesi 10 lira civarına aldım. Bugün toptancıda 12 tanesi 33 liraydı. Yüzde yüz pamuk olmasına dikkat ediyorum. Elastenli olanları giyebilenler için daha uygun olanları da vardı.

Promalt bende düşündüm ama kilo yapıyor dediler almadım

Kizlar nişan dedigimiz gibi birsey geldi benden ama beyaz renkte kirmizilik yoktu
Takip et bakalım arkadaşım nasıl gelişecek, geçen hafta lostinparadise ta ilk gelen akıntı ya da vb. Ni Nisan diye degerlendirmisti, yanlış hatırlamıyorsam 2 3 gün sonra gelmişti gerçek Nisa. Eğer nişansa da süreciniz hayırlı olsun, son donemecin evladına kavuşmadan önceki, sağlıkla buluşun inşallah

["]
Bende son ay catladim moralim boz

Aspirinin 32 den sonra kullanılması bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum isterseniz doktorunuzla konusun yeniden
Doktorum 34 haftada dedi ,aslında ama ben iki hafta daha kullanmak istedim cuma günü sorucam

Ar ara geliyordu zaten ama bugunku baya fazla gibi geldi belkide normal biseydir

Kızlarrr, son kontrole gittik bugün. Sondu, çünkü pazartesi sezaryen kararı verdi doktorum. Suyu azalmış bizimkinin, bir de geçen haftadan beri sadece 100 gram filan almış. Artık fazla beslenemiyor sanırım. Zaten sıkışmıştı garibim bugün, çok komikti suratı Doktorum sorun yok, sen dışarda daha güzel beslersin onu dedi. Oksaparı en son cuma sabah vurulacam, sonra bırak dedi. Dua edin teyzeler, o güne kadar biraz daha alsın kilo

Çok iyi demişsin, çağırma deli misin ellerini sürecekler kirlenecek. Ben ütüledim dolaba yerleştirdim, niye çıkartıp sereyim.

Rahatsız etmek istemiyorum ama peki bebeğin kilosu ultrason ölçümleriyle aynı mı çıktı ben geçen hafta gittiğimde hiç kilo almamıştı halbuki bi önceki gittiğimde 1 hafta önde demişti

Aspriirn kullanıyorum canım oksaparı doğuma beş. Gün kala bırak dedi bende sizler ne zman bırakcaksınız diye sordum
doğumun sezaryenmi ,normalmi ben kürtaj olduğumda oksaparı bir gün öncesine kadar kullndım ama doğumdam kaç gün önce bırak der bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…