2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Her şey bebeklerimiz için bende bugün zorla yumurta yedim sırf bebeğimi düşünerek

Pazartesi gunu kac hafta kac gunluk oluyor canım?

Her şey bebeklerimiz için bende bugün zorla yumurta yedim sırf bebeğimi düşünerek

Off sorma bende ızgara türü et yıyemıyorum midem bulanıyor ama dun zorla yedım sırf bebısımı gitsin diye

Illa kirmizi olmasina gerek yok cnm demekki dogum yakin bikac saattede 1 haftada da olabilir :)
Ama bayadir ara ara geliyordu canim kirmizilik olmadigi icin şey yapmamistim her zaman gelen birsey benden bence belirti degil ya
Ama.bugunku biraz daha fazlaydi ondan bi sorayim dedim

Marta kimse kalmadi :)

Ama bayadir ara ara geliyordu canim kirmizilik olmadigi icin şey yapmamistim her zaman gelen birsey benden bence belirti degil ya

Bende zannetmiyorum ama dikkatli ol yinede takip et tabi

Hayatimda hic nisan gormedim cnm o yuzden bisey diyemicem :) ama illa kirmizi olmasina gerek yok.

Zaten cocuklari aglatarak seven psikopatlardan Allah korusun... kimseye yuz vermeye gelmiyor gercekten .

Bende hazir vermedimde iste yinede her yere sürüp agzina sokuyor Allah razi olsun canim ameliyat kismi oldu biraz kendini bilincede ins sunnet dugununu yapicaz nasip olursa bu kiz oglan olsaydi ikisini bir yapica
Ktik cinsiyet belli degildi o zman

Sagsalim kavusursunuz ins. Tum dualarimiz sizlerle uniuqqeee 2bebis daha geliyor ❤

Yanimda annem yada biri olsa dert etmem kuzumda tek basimayim zaten bi kv var ona anca arkadaslariyla gelir bisey yapiyim mi filan derde bende sevmiyorum oyle icime sinmiyor ,cocuklarin yaninda dyrsada hakkindan gelemez bakalim Allah kerim dediğin gibi denk gelirse benimkini anca 6 aylik gorurler cunku paspaortu alip asilarini yaptirdim mi ucucam turkiyeye

Benim planlı sezaryen tarihim 28 Şubat'ta canım. Planlanandan 2hafta , beklenenden 3hafta 3 gün erken gelmiş oldu yani. Nasılsın? Bebeğin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…