- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Her şey bebeklerimiz için bende bugün zorla yumurta yedim sırf bebeğimi düşünerekKızlarrr, son kontrole gittik bugün. Sondu, çünkü pazartesi sezaryen kararı verdi doktorum. Suyu azalmış bizimkinin, bir de geçen haftadan beri sadece 100 gram filan almış. Artık fazla beslenemiyor sanırım. Zaten sıkışmıştı garibim bugün, çok komikti suratıDoktorum sorun yok, sen dışarda daha güzel beslersin onu dedi. Oksaparı en son cuma sabah vurulacam, sonra bırak dedi. Dua edin teyzeler, o güne kadar biraz daha alsın kilo
Pazartesi gunu kac hafta kac gunluk oluyor canım?Kızlarrr, son kontrole gittik bugün. Sondu, çünkü pazartesi sezaryen kararı verdi doktorum. Suyu azalmış bizimkinin, bir de geçen haftadan beri sadece 100 gram filan almış. Artık fazla beslenemiyor sanırım. Zaten sıkışmıştı garibim bugün, çok komikti suratıDoktorum sorun yok, sen dışarda daha güzel beslersin onu dedi. Oksaparı en son cuma sabah vurulacam, sonra bırak dedi. Dua edin teyzeler, o güne kadar biraz daha alsın kilo
Illa kirmizi olmasina gerek yok cnm demekki dogum yakin bikac saattede 1 haftada da olabilir :)Kizlar nişan dedigimiz gibi birsey geldi benden ama beyaz renkte kirmizilik yoktu
Her şey bebeklerimiz için bende bugün zorla yumurta yedim sırf bebeğimi düşünerek
Ama bayadir ara ara geliyordu canim kirmizilik olmadigi icin şey yapmamistim her zaman gelen birsey benden bence belirti degil yaIlla kirmizi olmasina gerek yok cnm demekki dogum yakin bikac saattede 1 haftada da olabilir :)
Kizlar nişan dedigimiz gibi birsey geldi benden ama beyaz renkte kirmizilik yoktu
Marta kimse kalmadi :)Kızlarrr, son kontrole gittik bugün. Sondu, çünkü pazartesi sezaryen kararı verdi doktorum. Suyu azalmış bizimkinin, bir de geçen haftadan beri sadece 100 gram filan almış. Artık fazla beslenemiyor sanırım. Zaten sıkışmıştı garibim bugün, çok komikti suratıDoktorum sorun yok, sen dışarda daha güzel beslersin onu dedi. Oksaparı en son cuma sabah vurulacam, sonra bırak dedi. Dua edin teyzeler, o güne kadar biraz daha alsın kilo
Ama bayadir ara ara geliyordu canim kirmizilik olmadigi icin şey yapmamistim her zaman gelen birsey benden bence belirti degil ya
Ama.bugunku biraz daha fazlaydi ondan bi sorayim dedim
Hayatimda hic nisan gormedim cnm o yuzden bisey diyemicem :) ama illa kirmizi olmasina gerek yok.Ama bayadir ara ara geliyordu canim kirmizilik olmadigi icin şey yapmamistim her zaman gelen birsey benden bence belirti degil ya
Ama.bugunku biraz daha fazlaydi ondan bi sorayim dedim
Zaten cocuklari aglatarak seven psikopatlardan Allah korusun... kimseye yuz vermeye gelmiyor gercekten .Aynısını yaşadım canım inan onun yüzünden çok acımasız oldum çokta dert değil bana diyorki şöyle sıkarak öpe öpe seveceksin bende yokkk ben yaptırmam ben ikisindede çok takıntılıyım bunda olmam dıyordum ama bunda daha beter oldum dedim
Vajinal muayene oldunmu bugun cnm ? Seffafmi ?Kizlar nişan dedigimiz gibi birsey geldi benden ama beyaz renkte kirmizilik yoktu
Bende gormedim :)Hayatimda hic nisan gormedim cnm o yuzden bisey diyemicem :) ama illa kirmizi olmasina gerek yok.
Ben ilk verdigimde kendim yapiyordum cnm oyun hamurunu tuzlu bi rarif vardintam hatirlayamadim agzina surup tukuriyodubidahada hic yeltenmedi ama tabi guven olmaz basinda duruyodum birlikte oynuyoduk. Bu bebegin cinsiyeti ne ? Hayirli olsun sunnetiniz canim Allah damatliginida gostersin imsallah
Kızlar hayırlısıyla yarın sabah benim 2.doğum olduğu için planlı sezeryan olacak. Şimdiden hepinizden dua bekliyorum hayırlı güzel bir doğum geçsin oğlumu sağlıkla kucağıma alayım. Vaktiyle güzel bir şekilde evimize dönelim. İnşallah her şey hepimiz için güzel olur
İnanmıyorım yaa. Valla ben 40 çıkmadan kimseyi eve çağırmayı planlamıyorum. Zaten 40 haftasında doğarsa 40ı da ramazana geliyoro yüzden kimseyi çağırmıcam sonra bayram yaz tatili düğün memleket vs derkeeenn eylülde mevlüt yaparım anca herkes gelir.. uğraşamam valla kimseyle.. ben yorulcam anam kardasım yorulcak gelen keyf yapacak o da hos kalırlarsa sonra gitcekler. Yok anam yoookkk
Olmadim seffaf degil beyazVajinal muayene oldunmu bugun cnm ? Seffafmi ?
Yok bacım sanmiyorumAyyy beto bızden hızlımı cıkacan bacım
Benim planlı sezaryen tarihim 28 Şubat'ta canım. Planlanandan 2hafta , beklenenden 3hafta 3 gün erken gelmiş oldu yani. Nasılsın? Bebeğin nasıl?Bizle ayni gün olan birkac arkadas daha 27sine almisti. B Babyiscoming ama o da erken dogurdu. Planli olsaydi bende 28i isterdim. 2 gun cok farketmez bence. Ama benim 3 hafta once dogmus oldu bebeğim..
Eger problem yoksa 39a kadarda bekleyebilirsin bekleyenler var. Ama 38+2 de kotu degil bence
TammmmTam bir ruh hastasiymis
Canim sen suyun gelirse veya samcin baslarsa evde beklicekmisin ? Beni surekli tembihkiyo dr mutlaka hemen gel die . Ebe hanimda oyle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?