Aynen canim degildir degil sırami sizlere savıyorum ozellikle deBende zannetmiyorum ama dikkatli ol yinede takip et tabi
Evet biraz pislik oluyo olmuyor deilBende hazir vermedimde iste yinede her yere sürüp agzina sokuyorAllah razi olsun canim ameliyat kismi oldu biraz kendini bilincede ins sunnet dugununu yapicaz nasip olursa bu kiz oglan olsaydi ikisini bir yapica
Ktik cinsiyet belli degildi o zman
Sagsalim kavusursunuz ins. Tum dualarimiz sizlerle @uniuqqeee 2bebis daha geliyor ❤
Yanimda annem yada biri olsa dert etmem kuzumda tek basimayim zaten bi kv var ona anca arkadaslariyla gelir bisey yapiyim mi filan derde bende sevmiyorum oyle icime sinmiyor ,cocuklarin yaninda dyrsada hakkindan gelemez bakalim Allah kerim dediğin gibi denk gelirse benimkini anca 6 aylik gorurler cunku paspaortu alip asilarini yaptirdim mi ucucam turkiyeye
Sure olarak daha kisa suruyormus cnm o yuzden baska sebep yokSadece 2.daha cabuk gelişir diye mi baska bi sebep mi var cnm
Sumuuu akmistir bisey olmaz beyazda olsa icimde kan veya kahverengi leke olmasi lazim beyaz nisan kurdelesi hic duymadimOlmadim seffaf degil beyaz
hee iyi o zaman:)Saka yapiyorumdaofff heyecanliyim iste
Cok guzel canim gule gule dagit insallah. Kac adet ne kdara yaptirdin canim ? Ben hala kararsizim yaaEki Görüntüle 2593047 kızlar hediyeliklerim geldi
Degildir benden normaldede geliyordu cunku canimSumuuu akmistir bisey olmaz beyazda olsa icimde kan veya kahverengi leke olmasi lazim beyaz nisan kurdelesi hic duymadim. Yinede takip et tabi canim.
Canin mi sikkin seni hic gulmuyosunDegildir benden normaldede geliyordu cunku canim
50 adet 115 kargo kapıda ödeme içinde.Cok guzel canim gule gule dagit insallah. Kac adet ne kdara yaptirdin canim ? Ben hala kararsizim yaa
Yok kiz cok ciddi konu konusuyoruz ondandirCanin mi sikkin seni hic gulmuyosun
50 bana yetmez heralde50 adet 115 kargo kapıda ödeme içinde.
Bende bundan 40 mevludumuzde istiyorum canimEki Görüntüle 2593047 kızlar hediyeliklerim geldi
Cok ciddi gitmis beyaz akintiya nisan die milletide heyecanlandiriyosun ayip biseYok kiz cok ciddi konu konusuyoruz ondandir
Hahahahah ne bileyim ben nişan ne demek daha gecen hafta ogrendim ben ne bekliyonCok ciddi gitmis beyaz akintiya nisan die milletide heyecanlandiriyosun ayip bise
Bende 100 dusunuyorum ama ben sadece mevlutte dagitcam
Bize yeter gibi geldi burda fazla kimse yok çünkü
Ben mevlutte ayri yaptircam cok zenginiz yaBende 100 dusunuyorum ama ben sadece mevlutte dagitcam
Aman yettigi kadar canim ya sona kalan dona kalirBize yeter gibi geldi burda fazla kimse yok çünkü
Ayy sorma ya, bende dikisliyim mesela, kadin cocugunu birakti bana, pazara gidecekmis de. Cocuk da 1.5 yasinda, bi de huysuz memnun edemiyirsun.Allahtan 1 saat kadar kaldi. Onune koymadigim sey kalmadi coocuk memnun olsun die, cikar beni disari die kapiyi gosteriyo. Neyseki aldi cocougunu da, nasildi dedi. Ayy aldim ama pisman oldum dedim. Napiym. Madem dogurdun bak. Bakamiyorsan, ben mi bakcam. Mahvoldum o gun cocugun pesinde kosmaktan, gidince de evi toplamaktan. Zaten kendime hayrim yok. Bi de bole dusuncesizliklere gelemiyorum.Hiççç kötü düşünme aynı dengesiz bendede var hiç evimden çıkmayan ben hamile kalıp bulantı kusma halsizlik başlayınca hiç gelmez oldu gelmesini zaten istemiyordum ama kırmak ta istemiyordum iyi oldu kahvesini yapacak biri yoktu çünkü şimdi doğum yaklaştı iki günde bir zile basıyor geçende bebeğin kıyafetlerine bakmaya gelecek dedi bende yıkadım ütüledim kaldırdım mikrop kapasın diye dedim cvp veremedi gereksiz insanlara gerek yok bebiş doğduktan sonrada zaten kabul etmiyvem böyle insanları millet grip olsun geçmiş olsuna gidiyordum 9aydır kapımı çalan yok hiçte gerek yokmuş zil mi çaldı uykusuzum uyuyacağım diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?