2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet biraz pislik oluyo olmuyor deil . Ohh ne guzel canim masallah . Benimki kizim var bu erkek bem 40 icinde dusunuyorum sunneti

Ayy sorma ya, bende dikisliyim mesela, kadin cocugunu birakti bana, pazara gidecekmis de. Cocuk da 1.5 yasinda, bi de huysuz memnun edemiyirsun.Allahtan 1 saat kadar kaldi. Onune koymadigim sey kalmadi coocuk memnun olsun die, cikar beni disari die kapiyi gosteriyo. Neyseki aldi cocougunu da, nasildi dedi. Ayy aldim ama pisman oldum dedim. Napiym. Madem dogurdun bak. Bakamiyorsan, ben mi bakcam. Mahvoldum o gun cocugun pesinde kosmaktan, gidince de evi toplamaktan. Zaten kendime hayrim yok. Bi de bole dusuncesizliklere gelemiyorum.

Bi ara da bana zeytin verdi. Ben de para uzattim almam dedi. Borek yapiver, boregin guzel oluyor dedi. Altinda kalmiyim, laf olmasin die, kendime yemek yapamazken kalktim borek yaptim. Ama öldüm yorgunluktan. Cunku kasilmam artti fln. O gun kendime cok kizdim. Ya bi sey olsaydi, dogursaydim die.20li haftalardaydim yani.

Sonrasinda da almadim cocugunu fln eve gelmek istiyor hep. Benim dikisim var alamam bak diyorum anasi duysun die. Yuregim agzimda gun gecirirken, bi de bunlari memnun etmeye mecbur kaliyor gibi oluyo insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…