- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Gorursun gorursun nisanida sanciyida suyuda selide ogrenirsinHahahahah ne bileyim ben nişan ne demek daha gecen hafta ogrendim ben ne bekliyon
Belki enfeksiyondur canim. Bi doktora sor bakalimKizlar nişan dedigimiz gibi birsey geldi benden ama beyaz renkte kirmizilik yoktu
Ana olunca benGorursun gorursun nisanida sanciyida suyuda selide ogrenirsin
Evlerinde hic yokmus gibi 2ser 3er isteyenler olur bizdeAman yettigi kadar canim ya sona kalan dona kalir
Annemin komsusu da ole yapti. Kadin cocugunu bize gonderiyirdu hep, kardesimle oynuyorlardi. Bi gun de ev musait degildi, kardesim dedi ki, ben size gleiym sizde oynayalim. Cocuk annesine sordu, olmaz demis annesi.Insanlar cok nankor gercekten. En dogrusunu yaparsin canim. Benimde hergun gorustugum komsum vardi 26.haftada riskki durum yasadim dr yat kalkma dedi. Kadin benle gorusmeyi kesti hergun msj atan gelip giden. Sanki ben ondan is guc beklicem yemek isticem sanki . Kizimla yasit kizi var su cocgu bile gelsinde yarim saat oynasinlar sende uzan demedi. Ama isi olunca 5 dk die birakip 2 saat giderdi mesela. Guya samimiydik acaip sogudum . Allah kimseye muhtac etmesin amiin
Enfeksiyonum vardi zaten canim sorarim bakalimBelki enfeksiyondur canim. Bi doktora sor bakalim
Bende vip oda ayirttim valla. Yapcak bi sey yok. Kv kp gelcek. Yanlarinda emziremem. Oram buram acilir fln gerilirim. Hem kalmak isterlerse, iki uclu daha var onlar icin die istedim. Bi de minik mutfak var. Boyle daha cok icime sindi. Para kazaniliyor bi skeilde. Ama bu gunler gelmiyorGecem hafta hastane odasi gezmistim dr u beklerken bende cok heyecanlanmistim cnm :) bizim yine uygun o zaman 4 bin dedi bize ama biz suit oda istedik 200 tl fark vardi sonucta verilir :) birde kan uyusmazligi ignesi falan cikarsa ort 5 bine isimizi halletmis oluruz.
Aaaaaa insan utanir valla yaaAnnemin komsusu da ole yapti. Kadin cocugunu bize gonderiyirdu hep, kardesimle oynuyorlardi. Bi gun de ev musait degildi, kardesim dedi ki, ben size gleiym sizde oynayalim. Cocuk annesine sordu, olmaz demis annesi.
Bizim ev oyun parki, kadinin ki ev ya ondan galibao zman actim gozumu
Geçer canım merak etmeBizde de solunum sikintisi var canim
Bacım valla Allah sabır versin, biz tatilde denk geldik geçen yaz Allah'tan oğlan uyumuştu kocam o halde bile duvarı yumrukladı kaç kez, birde karşı komşu olsa çoktan girerlerdi birbirlerineTammmm. Karsi komsudan yana hic sansim yok .bu seferki karsi komsumda gece iscisi sen istiyor dush ben istiyor dush o istiyor dushh .
Benim annem oyle seviyorZaten cocuklari aglatarak seven psikopatlardan Allah korusun... kimseye yuz vermeye gelmiyor gercekten .
İnşallah canımEvde cok daha rahat olur canim sen stres yapma bol bol sütun olur ins.ikinizde hemen toparlanirsiniz artik evde hastane streside etkilemistir
Yaaa belki kiyamaz dedigin gibiBenim annem oyle seviyorteyzem de ısırıyor minnacik cocuklari
Belki kendi torunu olunca yapmaz die dusunuyroum bi umut
Eşim almış bi tane anne çayı içiyorum ama sanki faydası yok ya onura deneyelimHumana stilltea yi denesene bir canım. Birde bol uyku bol su
İyiyim canım kızım uyuyor bende başında öylece bekliyorumTaze guzel annis nasilsin
Valla cnm arada bi adam geliyor kaliyor o rahatsizlik vermiyirlar Allahtan ama ilk zamanlar sabah 5te 6 da zil zurna sarhos gekip yanlislikla bizim zile basiyordu bir kac defa uyardik. Simdi baya duzeldi suslenio puslenip gece 12de falan gidiyor taksiyle . O adamda hala gelir kalir gider dostu heralde. . Bide kopegi var hanimin. . .Bacım valla Allah sabır versin, biz tatilde denk geldik geçen yaz Allah'tan oğlan uyumuştu kocam o halde bile duvarı yumrukladı kaç kez, birde karşı komşu olsa çoktan girerlerdi birbirlerine
Ilk bebegime mevlut yaptigimizda, disardan pide siparis ettik. Iste icecegi, tatlsii vs var. Akrabalar geldi sagolsunlar.Evlerinde hic yokmus gibi 2ser 3er isteyenler olur bizde
Ayy ne guzel yaa masaallah darisi bizlereİyiyim canım kızım uyuyor bende başında öylece bekliyorumyoutubeden piyano açtım dinliyorum huzura erdim süt bekliyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?