2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Annemin komsusu da ole yapti. Kadin cocugunu bize gonderiyirdu hep, kardesimle oynuyorlardi. Bi gun de ev musait degildi, kardesim dedi ki, ben size gleiym sizde oynayalim. Cocuk annesine sordu, olmaz demis annesi.
Bizim ev oyun parki, kadinin ki ev ya ondan galiba o zman actim gozumu

Bende vip oda ayirttim valla. Yapcak bi sey yok. Kv kp gelcek. Yanlarinda emziremem. Oram buram acilir fln gerilirim. Hem kalmak isterlerse, iki uclu daha var onlar icin die istedim. Bi de minik mutfak var. Boyle daha cok icime sindi. Para kazaniliyor bi skeilde. Ama bu gunler gelmiyor

Aaaaaa insan utanir valla yaa . Bizim bide sey oluyo asla gozumde deil yesin tabi ben onun cocugunu yedirip iciriyorum benim kizim gidince hic bisey vermez . Bikere 2 saatligine birakti cocuhuda cise yeni alisti dedimki yedek koy bide abur cubur biseyler koy bem eve almiyorum artik kizim cok abartmisti o donem almiyorduk cidden.tamam dedi cok var evde koyarim Sakiz koymus 3 tane pop kek mini koymus 3 tane posette gordum bama bir sinir geldi sanki paketle koysa ben yicem.. hic vermedim cocuklara geri verdim utansin die ama nerdeee cocukda son dk altina verdi cisi degistirdim .

Tammmm . Karsi komsudan yana hic sansim yok .bu seferki karsi komsumda gece iscisi sen istiyor dush ben istiyor dush o istiyor dushh .
Bacım valla Allah sabır versin, biz tatilde denk geldik geçen yaz Allah'tan oğlan uyumuştu kocam o halde bile duvarı yumrukladı kaç kez, birde karşı komşu olsa çoktan girerlerdi birbirlerine

Bacım valla Allah sabır versin, biz tatilde denk geldik geçen yaz Allah'tan oğlan uyumuştu kocam o halde bile duvarı yumrukladı kaç kez, birde karşı komşu olsa çoktan girerlerdi birbirlerine
Valla cnm arada bi adam geliyor kaliyor o rahatsizlik vermiyirlar Allahtan ama ilk zamanlar sabah 5te 6 da zil zurna sarhos gekip yanlislikla bizim zile basiyordu bir kac defa uyardik. Simdi baya duzeldi suslenio puslenip gece 12de falan gidiyor taksiyle . O adamda hala gelir kalir gider dostu heralde. . Bide kopegi var hanimin. . .

Evlerinde hic yokmus gibi 2ser 3er isteyenler olur bizde
Ilk bebegime mevlut yaptigimizda, disardan pide siparis ettik. Iste icecegi, tatlsii vs var. Akrabalar geldi sagolsunlar.
Bi tanesi bana dedi ki, biz akrabayiz kizim, sen artanlardan bana bi paket yapiver de aksama yemek yapmiyim dedi akraba olunca insan rahatca soleyebiliyor ama yabanci olsak soleyemem dedi bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…