2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahahahaja oluyor ole seyler iste . Ben tenezul etmemde . Yok gelinime yok kizima die 3 4 almak isticekler yani eminim

Sesleri gelmiyorsa birşey yapılmaz ki zaten ne diyeceksin, inşallah bundan sonra iyi komşular denk gelir.. benim yan komsumda bir garip ilk oglum gazlı bir çocuktu, uykusu problemdi. Birgün kapıyı çaldı oğlum ağlıyordu ver ver ben çıkarayım gazını dedi,ben şok iptal, şaşkınlıktan birşeyde diyemedim iki pis pisladi çocuğu susmadı ama gitti öyle bakakaldim arkasından

Ay sesli guldum bence gazi oldugundan emin olmak istemis . Aynen cnm napalim muhattap deilim mrb mrb o kdr . Insallah iyi komsular denk gelir

Elimden geldikçe uzak duruyorum kuzum ama daha fazla özen göstercem bebekten sonra, serklajım alındı kuzum aynen doktor 1 hafta zaman verdi bana ama bilemiyoruz yine de 2 parmak açıklık var dedi, farklı bir his olmadı canım öncesinde de ara ara baskı artıyordu ama sanki benim tutuş rahatladı gibi geliyor psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bir gerginlikten kurtulmuş gibi

Yok kuzum ben de sokmayı hiç düşünmüyorum, çağırırsa felan gitmiyorum ki o da bana gelmek istemesin diye ama yine de istiyor işte
Ole de bi komsum vardi tasindi Allahtan.
Ben bi kere gittim dikisten sonra ayip olmasin die, 15 dk anca oturdum. Dedim, iyi degilim kalamam.
Bunun uzerine surekli bana gelmeye basladi. Ve bana dedi ki, snein yanina her gun bi arkadasin, komsun gelsin, canin sikilmaz diyordu. Canim sikiliyor gibi bi cumle kurmadim bile her gun gelecek ya, bahane ariyordu.

Çok haklısın kuzum ben de 2 buçuk ay yattım da hiç kalkmadan al bir tabak çorba demedi şimdi de meraktan çatlıyacak ne yapıp ettiğimi merak ediyor uzak dursun dediğin gibi bizden öyleleri

Rahatlamistir cnm tabi sonicta orda bi baski vardi . Ayyy Allah yardimcimiz olsun. Benimde rahimda acilma yok ama yumusamis .bugun baya rahatsizim baski ve cari agrim artti

Çok iyi demişsin, çağırma deli misin ellerini sürecekler kirlenecek. Ben ütüledim dolaba yerleştirdim, niye çıkartıp sereyim.
İşte millette öyle düşünce yok canım, zaten kafa yapımız da hiç uyuşmuyor gelmesini istemedim açıkcası doğumdan sonra da öyle olcam

Benimkinden bir tane daha aman uzak olsun arkadaşım boşver sıkılmayız biz

Rahatlamistir cnm tabi sonicta orda bi baski vardi . Ayyy Allah yardimcimiz olsun. Benimde rahimda acilma yok ama yumusamis .bugun baya rahatsizim baski ve cari agrim artti
Benim ağrım genelde geceleri oluyor kuzum valla çişim gelecek diye korkuyorum artık, bir sürü kez kalkmaktan bir hal oluyorum her seferinde ters dönmüş tosbağa gibi debeleniyorum yatağın içinde eşimin destek alacağım diye tutmadığım yeri kalmıyor

Aynen cnm her gece heralde dogurcam diyorum bugun gunduzde kotuyum . Hahahahahaha bende adami cekistirip kalkiyorum bazem uykusunda kiziyo bana iiiii die ilk zamanlar nereye biseymi oldu die korkardi simdi alisti heyecanini kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…