- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hahahahaja oluyor ole seyler iste . Ben tenezul etmemde . Yok gelinime yok kizima die 3 4 almak isticekler yani eminimIlk bebegime mevlut yaptigimizda, disardan pide siparis ettik. Iste icecegi, tatlsii vs var. Akrabalar geldi sagolsunlar.
Bi tanesi bana dedi ki, biz akrabayiz kizim, sen artanlardan bana bi paket yapiver de aksama yemek yapmiyim dediakraba olunca insan rahatca soleyebiliyor ama yabanci olsak soleyemem dedi bi de
Senin kızından lazım demekki benim komşuya bir tane canımmHahahajajja yaaa ne komikhayir neyine bakcan . Ayy suan aklima kizim gledi eve gelen misafirlere kardesimin dolabi diye diye her seyini gosterdi her ne kdr sinir olsamda engel olmadim .
Yok kuzum ben de sokmayı hiç düşünmüyorum, çağırırsa felan gitmiyorum ki o da bana gelmek istemesin diye ama yine de istiyor işteAman uzak dur ole tiplerden bacim. Sokma eve fln ya.
Bizim komsu olsaydi merakini giderirdi kizim .Senin kızından lazım demekki benim komşuya bir tane canımm
Sesleri gelmiyorsa birşey yapılmaz ki zaten ne diyeceksin, inşallah bundan sonra iyi komşular denk gelir.. benim yan komsumda bir garip ilk oglum gazlı bir çocuktu, uykusu problemdi. Birgün kapıyı çaldı oğlum ağlıyordu ver ver ben çıkarayım gazını dedi,ben şok iptal, şaşkınlıktan birşeyde diyemedim iki pis pisladi çocuğu susmadı ama gitti öyleValla cnm arada bi adam geliyor kaliyor o rahatsizlik vermiyirlar Allahtan ama ilk zamanlar sabah 5te 6 da zil zurna sarhos gekip yanlislikla bizim zile basiyordu bir kac defa uyardik. Simdi baya duzeldi suslenio puslenip gece 12de falan gidiyor taksiyle . O adamda hala gelir kalir gider dostu heralde. . Bide kopegi var hanimin. . .
Ay sesli guldumSesleri gelmiyorsa birşey yapılmaz ki zaten ne diyeceksin, inşallah bundan sonra iyi komşular denk gelir.. benim yan komsumda bir garip ilk oglum gazlı bir çocuktu, uykusu problemdi. Birgün kapıyı çaldı oğlum ağlıyordu ver ver ben çıkarayım gazını dedi,ben şok iptal, şaşkınlıktan birşeyde diyemedim iki pis pisladi çocuğu susmadı ama gitti öylebakakaldim arkasından
Elimden geldikçe uzak duruyorum kuzum ama daha fazla özen göstercem bebekten sonra, serklajım alındı kuzum aynen doktor 1 hafta zaman verdi bana ama bilemiyoruz yine de 2 parmak açıklık var dedi, farklı bir his olmadı canım öncesinde de ara ara baskı artıyordu ama sanki benim tutuş rahatladı gibi geliyorCanım nedir bu merak şaka gibi belki durumun yok az aldın vs çok şaşırtıcı bence ayıp etmemişsin hatta iyi etmişsin doğumdan sonra dakkasına gelip seni rahatsız etmesin uzak tut kendini böyle meraklılarda
Bu arada serklajın alındı nasılsın? Altta bir baskı falan hissediyor musun?
Ole de bi komsum vardi tasindi Allahtan.Yok kuzum ben de sokmayı hiç düşünmüyorum, çağırırsa felan gitmiyorum ki o da bana gelmek istemesin diye ama yine de istiyor işte
Çok haklısın kuzum ben de 2 buçuk ay yattım da hiç kalkmadan al bir tabak çorba demedi şimdi de meraktan çatlıyacak ne yapıp ettiğimi merak ediyor uzak dursun dediğin gibi bizden öyleleriHiççç kötü düşünme aynı dengesiz bendede var hiç evimden çıkmayan ben hamile kalıp bulantı kusma halsizlik başlayınca hiç gelmez oldu gelmesini zaten istemiyordum ama kırmak ta istemiyordum iyi oldu kahvesini yapacak biri yoktu çünkü şimdi doğum yaklaştı iki günde bir zile basıyor geçende bebeğin kıyafetlerine bakmaya gelecek dedi bende yıkadım ütüledim kaldırdım mikrop kapasın diye dedim cvp veremedi gereksiz insanlara gerek yok bebiş doğduktan sonrada zaten kabul etmiyvem böyle insanları millet grip olsun geçmiş olsuna gidiyordum 9aydır kapımı çalan yok hiçte gerek yokmuş zil mi çaldı uykusuzum uyuyacağım diyecem
Rahatlamistir cnm tabi sonicta orda bi baski vardi . Ayyy Allah yardimcimiz olsun. Benimde rahimda acilma yok ama yumusamis .bugun baya rahatsizim baski ve cari agrim arttiElimden geldikçe uzak duruyorum kuzum ama daha fazla özen göstercem bebekten sonra, serklajım alındı kuzum aynen doktor 1 hafta zaman verdi bana ama bilemiyoruz yine de 2 parmak açıklık var dedi, farklı bir his olmadı canım öncesinde de ara ara baskı artıyordu ama sanki benim tutuş rahatladı gibi geliyorpsikolojik mi bilmiyorum ama sanki bir gerginlikten kurtulmuş gibi
Ben senin kızını yerim yaBizim komsu olsaydi merakini giderirdi kizim .
İşte millette öyle düşünce yok canım, zaten kafa yapımız da hiç uyuşmuyor gelmesini istemedim açıkcası doğumdan sonra da öyle olcamÇok iyi demişsin, çağırma deli misin ellerini sürecekler kirlenecek. Ben ütüledim dolaba yerleştirdim, niye çıkartıp sereyim.
Benimkinden bir tane dahaOle de bi komsum vardi tasindi Allahtan.
Ben bi kere gittim dikisten sonra ayip olmasin die, 15 dk anca oturdum. Dedim, iyi degilim kalamam.
Bunun uzerine surekli bana gelmeye basladi. Ve bana dedi ki, snein yanina her gun bi arkadasin, komsun gelsin, canin sikilmaz diyordu. Canim sikiliyor gibi bi cumle kurmadim bileher gun gelecek ya, bahane ariyordu.
Cok cimcime teyzesi cokkBen senin kızını yerim yaTam bir cimcime desene
Bence hastaneye git,bi baktir.Degildir benden normaldede geliyordu cunku canim
Benim ağrım genelde geceleri oluyor kuzum valla çişim gelecek diye korkuyorum artık, bir sürü kez kalkmaktan bir hal oluyorum her seferinde ters dönmüş tosbağa gibi debeleniyorum yatağın içinde eşimin destek alacağım diye tutmadığım yeri kalmıyorRahatlamistir cnm tabi sonicta orda bi baski vardi . Ayyy Allah yardimcimiz olsun. Benimde rahimda acilma yok ama yumusamis .bugun baya rahatsizim baski ve cari agrim artti
Maşallah kuzum, Rabbim evlatlarına sana ailene sağlık huzur mutluluk versin inşallahCok cimcime teyzesi cokk.
Aynen cnm her gece heralde dogurcam diyorumBenim ağrım genelde geceleri oluyor kuzum valla çişim gelecek diye korkuyorum artık, bir sürü kez kalkmaktan bir hal oluyorum her seferinde ters dönmüş tosbağa gibi debeleniyorum yatağın içinde eşimin destek alacağım diye tutmadığım yeri kalmıyor
Allah razi olsum canim guzel duana amiiinn diyorum .rabbim herkese saglik mutluluk versin insallah evlatlarimiza kavustursunMaşallah kuzum, Rabbim evlatlarına sana ailene sağlık huzur mutluluk versin inşallah
Sezeryan cnmdoğumun sezaryenmi ,normalmi ben kürtaj olduğumda oksaparı bir gün öncesine kadar kullndım ama doğumdam kaç gün önce bırak der bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?