- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Seninki çok hareketli deseneBilmiyorumki belki başka hastane olduğu için değişik mi göründü anlamadım bende bide ilk doktor kese solda demişti bu doktor bilemeyiz sağ mı sol mu diyor
Ben daha duyamadım 5+6haftalık şu an.Cuma ilüç yazdırmaya gideceğim o bahaneyle duyabilir miyim acaba?çok korkuyorum boş gebelik vs olmasından.Evet ilk gebelik duydum elhamdulillah canim kanama yasadim randevu gunmden erken duydum korku heyecan aglama aninda o ses hayata bagliyor insani :) korkuyor insan haliyle ben 3. Kere duydugum halde yne o korkuyla yatiyodm doktor seso acaba kadar skntiyla bekledim.
Kızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Allah yardımcın olsun canım, inşallah önemli birşey yoktur. Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallahKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Evet baya küçük o zaman çocuk ölçüsü yok keseyi ölcmus sadeceSagol canm ins dedigin gibidir.iki hafta sonra dedi bana 4 haftalik dedi. Cok kucuk san
Canm cok sagol ins aliriz bebellerimizi kucagimizi. Ben pek anlamadim cok kucuk baya kucuk
Inşallah sağlıklı güzel haberler alirsin canimKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Şimdi kontrolden geldim arkadaşlar. minigimin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ekranda 2 kese gördük bayan heyecanlandik ikiz diye ama değilmiş. Biri kist dedi Dr um. Şimdilik sorun yok şükür. Yarın kV ye gitcem bayramdan sonraya kadar kalcam istrahat etmem gerektiği için malum çocuk ta var evde tek olmuyor. Mecburi gitcez. Rabbim izin verirse sonunu gorebilirsek inşallah bende mart annesi olucam. Dualariniza eksik etmeyin nolur benim durumum çok hassasmış. Bu 6. Hamileliğim. Bi yaşayan kızım var. Bide 4 düsugum var. Hepsi 4,5 aylık.
Sebepsiz hoc bi sorun yok karnımda kalbi duruyo. Bunda sürekli yatiyorum. Hiç kalkmamam lazım. Doktor çozum değil sorunlu olan bebek yatsanda gider diyo ama ben kızımda sürekli yattigim için bunda da bi umut diyorum.
Ay bilmiyorum çok merak ediyorum yarın neler olacak bakalımBenim 2. Kızımda iki kese vardı. Sonra kanamam oldu7 haftalıkken. hemen doktora gittik. Doktorda espri yapmıştı. Bu arkadaş kardeşini yemiş. Artık tek bebekle devam edicez demişti. Kaybolan ikiz sendromuymuş olayın adı. Bu konuya nerden geldim bende anlamadım ama
Hayırlısı olsunBen daha önce hep özele gittim birsey demedi doktorum. DevleteDevlete an tahlillerimitahlillerimi yartırmak için gittim ama doktor çok ilgilendi ben riskli gebelik grubundayim daha önce 19 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim iki tane de 5 haftalık düşügüm var.direk araştırma hastanesine gitmemi söyledi çok ilgilendi.ilk defa devlette böyle ilgi alaka gördüm
Amin canim insaallah evet cok guzel resim oluyor oda ya oyuzden sadece onu dusunuyorum :)Amin, Rabbimin hediyesi başımın üstüne. “Bunu beğenmedim” deyip iade edilmez.Hayırlısıyla, sağlık sıhhatle gelsinler inşallah. O ultrasonu ben de istiyorum. Yeğenimde yapmışlardı, inan hala aynı. 7 yaşına geldi ama anne karnındaki gibi kaşı, gözü, burnu.
Valla öyle olsa niye oluyo dyorum olmasa nye olmadı.Gogus agrisi bendede basladi. Biz boyle 9 ay kendimizi dinleye dinleye bir hal olucaz belli :)
Allah yardımcınız olsunKızlar kanamam geldi acil hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur
Canm seninle aynıyız..korkularım var..senin göğüs ağrın falan varmı bende belirtide kalmadı..Ben daha duyamadım 5+6haftalık şu an.Cuma ilüç yazdırmaya gideceğim o bahaneyle duyabilir miyim acaba?çok korkuyorum boş gebelik vs olmasından.
Amin insaallah boyle incik cincik dusunmekle kafayi yemeden dogursaydik iyiydi :)Valla öyle olsa niye oluyo dyorum olmasa nye olmadı.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Masaallah canim ben 6+3 te gittimde baya kucuktu sanirim 5 yada 6 mm kadardi iyi bence senindebebegimin kesesi portakalı andiriyor 6+5 dedi doktor 8mm yaziyor crlde iyidir sanirim
Kasık ağrıları ve batması dışında hiçbir şikayetim yok iştahım çok açık.Normal mi belirti olmaması bilmiyorum ben de endişeliyim.Cuma gidip kalbini dinlemeyi düşünüyorum.Canm seninle aynıyız..korkularım var..senin göğüs ağrın falan varmı bende belirtide kalmadı..
Etiketleyememisim canmgecmis olsun canim cok uzuldm rabbim bu bebeginide kizinida sana bagislasjn insaallah bu haftalarda doktor birsorun var falan diyomuydu yada ne givi sikayetlerin oluyodu . biandami kalpleri durdu acaba
Amin Sağol canım. Rabbim kimsenin gözünü yolda bırakmasin çok zor gerçekten anca yaşayan bilir. Hastaneye normal kontrole gidiyorum tek şikayetim bebeği hissetmemek. Karnimin içi boş oluyo ve gittiğimde doktor maalesef kalp atışı yok diyo. Dr inceleyince ultrasona yaklaşıp dikkatlice bakınca bişi olduğunu anlıyorum zaten. Sonrası kabus tabi.suni sancı verilip normal doğurtuluyor üstüne kürtaj. Bide o sancilardan sonra turlu hayaller kurup girdigin kapidan kucağın boş çıkmak çok üzüyor insanı. Rabbim bi daha o günleri yasatmaz inşallah tek dileğim buugecmis olsun canim cok uzuldm rabbim bu bebeginide kizinida sana bagislasjn insaallah bu haftalarda doktor birsorun var falan diyomuydu yada ne givi sikayetlerin oluyodu . biandami kalpleri durdu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?