2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben daha duyamadım 5+6haftalık şu an.Cuma ilüç yazdırmaya gideceğim o bahaneyle duyabilir miyim acaba?çok korkuyorum boş gebelik vs olmasından.

Sagol canm ins dedigin gibidir.iki hafta sonra dedi bana 4 haftalik dedi. Cok kucuk san

Canm cok sagol ins aliriz bebellerimizi kucagimizi. Ben pek anlamadim cok kucuk baya kucuk
Evet baya küçük o zaman çocuk ölçüsü yok keseyi ölcmus sadece

Ay bilmiyorum çok merak ediyorum yarın neler olacak bakalım

Hayırlısı olsun

Reactions: Eva
Amin canim insaallah evet cok guzel resim oluyor oda ya oyuzden sadece onu dusunuyorum :)

gecmis olsun canim cok uzuldm rabbim bu bebeginide kizinida sana bagislasjn insaallah bu haftalarda doktor birsorun var falan diyomuydu yada ne givi sikayetlerin oluyodu . biandami kalpleri durdu acaba

Canm seninle aynıyız..korkularım var..senin göğüs ağrın falan varmı bende belirtide kalmadı..
Kasık ağrıları ve batması dışında hiçbir şikayetim yok iştahım çok açık.Normal mi belirti olmaması bilmiyorum ben de endişeliyim.Cuma gidip kalbini dinlemeyi düşünüyorum.

gecmis olsun canim cok uzuldm rabbim bu bebeginide kizinida sana bagislasjn insaallah bu haftalarda doktor birsorun var falan diyomuydu yada ne givi sikayetlerin oluyodu . biandami kalpleri durdu acaba
Amin Sağol canım. Rabbim kimsenin gözünü yolda bırakmasin çok zor gerçekten anca yaşayan bilir. Hastaneye normal kontrole gidiyorum tek şikayetim bebeği hissetmemek. Karnimin içi boş oluyo ve gittiğimde doktor maalesef kalp atışı yok diyo. Dr inceleyince ultrasona yaklaşıp dikkatlice bakınca bişi olduğunu anlıyorum zaten. Sonrası kabus tabi.suni sancı verilip normal doğurtuluyor üstüne kürtaj. Bide o sancilardan sonra turlu hayaller kurup girdigin kapidan kucağın boş çıkmak çok üzüyor insanı. Rabbim bi daha o günleri yasatmaz inşallah tek dileğim buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…