2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kilodan ziyade yaşa takildim çok erken değil mi anne olmak için hatta evlenmek için
Evet erken ama kime gore neye gore 3 yillik iliskiden sonra biraz normal sanirim hem uzak iliskiydi bizimkisi o yuzdende biraz erken evlendik durum boyle gerektirdi diyelim :)

amin cnm benim hamilelik basindan beri kahverangi leke var 3 kez kanama yasadim benimde hep oyle korkma ama inadina sen saril hayata bebegin de sarilsin bemde yarin işe gitcem raporum bitti

Kızlar ya bişey sorcam idrar renginiz nası koyumu açıkmı.benm çoğunlukla koyu suda içiyorum ve idrar yaparken yanma vs de yok.sebebi ne olabilir acaba

amin cnm benim hamilelik basindan beri kahverangi leke var 3 kez kanama yasadim benimde hep oyle korkma ama inadina sen saril hayata bebegin de sarilsin bemde yarin işe gitcem raporum bitti
Teşekkür ederim desteğiniz için.. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım.

Tövbeler olsun :))) ilk defa duyuyorum şimdi oğlum uyuyor olmasaydı bi bakardım yani :))

Canım renkli akıntı derken tam idrar tahlilinde birşey çıktı mi

Evet canım genetik tanı testi. Ben yaptırmıştım 3 tanesini 1i sağlam gelmişti. Ama başka pgtsiz embriyo transferi yapılmak zprunda kalmıştı. O tuttu. Şiömdi de korkuyorum acaba kromozonu bpzuk mu 12 haftaya kadar düşer mi die. Ben de 26 yaşındayım

Merhaba resmen içim bir tuhaf oldu yavrum sana şifa getirsin inşallah 2 yıl önce benimde gogsumde birşey saptandı hatta iki tane çapı 5 mm birinin 4 mm biri hemen meme kanserini sordum usg yapan hekim korktum doktora çıktım meme ca risk grubundasin 3 ayda bir gel dendi o arada herkes birşey söylüyor ben kontrol altındayım o hücreler büyüyor ben goguslerimin ikisini de aldırmak istediğimi söyledim talep ettim 1. Evreye gecersem basaramam korkusu sardı beni d osyam çapa onkolojiye gittiğinde hücrelerin biri 9.7 mm çapında biri 6.5 mm çapında idi sonra oradaki heyetten yaştan dolayı bunu yapmayacakları gebelik önerdiler gebelik ile bunun temizlenme olasılığının çok yüksek olduğu cevabı geldi ama biz dene babam dene olmadı 2 yıl boyunca dr.lara gidiyoruz bir problem yok sonra ise girdim o hücreler küçülme gösterdi bebek olayından da uzaklaştık ve şimdi geldi mucizemiz herşeyde varmış bir hayır inşallah rabbim sana da kalıcı şifa nasip etsin. Bir daha yasatmasin

Yaşım 27

Canım renkli akıntı derken tam idrar tahlilinde birşey çıktı mi
Renkli akıntı derken önce kahverengi sonra pembe oldu sonra yine kahverengi şekilde devam etti. Bunu yaşamadan 3 gün önce yaptırdığım tahlillerin hepsi temizdi. Tekrarlamadi çok şükür ama ilaç kullanmaya devam ediyorum ve nerdeyse günün yarısını yatakta geçiriyorum.

Kanaması olan arkadaşımız inşallah güzel haberlerle donmussundur evine

Güzel haberlerle donenlere de kocaman maşallah...

Merhaba canm bende bugün 7. Haftaya girdim pazartesi günü doktora gitmiştim ozman 6.5 tim doktor keseyi 5. Haftada görmüştü bu sefer gittiğimde sadece yolk saçını gördü bebeği göremedi cuma tekrar gel dedi sende durum nasl bebeği görebildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…