2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allahım o acıları birdaha yaşatmasın canım.daha kalp atışını duymadan yaşadığım düşük bile beni çok fazla etkiledi.seni anlayabiyorum.Allahım bu sefer sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Senin yaşın genç normal prosedürü takip edebilirsin bence ama tabi senin kararın; )
Ya bu durumun yasla bi ilgisi yokki sDece bi kac kriter belirlelemisler o kriterlere gore olasiklar dusuyo yada artiyor. Allah hepimizin bebisini korusun ins

Ya bu durumun yasla bi ilgisi yokki sDece bi kac kriter belirlelemisler o kriterlere gore olasiklar dusuyo yada artiyor. Allah hepimizin bebisini korusun ins
Aminn kuzum hepsini korusun..

lakin yaşla artıyor risk.. neyse biz iyi düşünelim iyi olsunn

Amin canım cumlemizinkini inşallah.
Doktorların tek teselli ettiği konu yaşımın genc olmasi bide kendiliğinden hamile kalabilmemm. Başka içimi rahatlatacak bişi soylenmiyo. Son dusugumden sonra araştırma hastanesinde Prof. A gittim histeroskopi çekti. Rahim ağzı yetmezliği var bi daha hamile kalirsqn 11. Haftada dikiş atalım dedi.
Ama kendi doktorum izinde olduğu için bu hamileligimde başka doktor a gorundum oda sağolsun felaket tellaligi yaptı. Seninki rahim ağzı yetmezliği olamaz çünkü bebeklerin kalbi duruyo rahim ağzı yetmezliginde bebek canlı doğar filan dedi. SebeP bulundu diye sevinemiyorum bile. Son Şansın bi daha öyle olursa sana genetiği degistirilmis tüp bebek yapılması lazım filan dedi. Ama hem benim hem eşimin tüm genetik tahlillerjmiz yapıldı sorun çıkmadı. Alınan bebeklerinde patolojisi yapıldı genetiklerinde hiç bisoruna rastlanmadi. Zaten rahim de sorun varsa tüp. Bebeğin kaldırmaz diyorum denemeden bilemeyiz diyor. Deneme tahtasına döndüm resmen. Her doktor ayrı bişi deniyor.

Aminnn insaallah birdaha yasamazsn oyle bisey rabbim kmseye vermesn sebebi ogrenilmedimi peki.

hidrosalpenks falan gibi bisey yok dimi cani cnku bende vardi ya gebe kalamiyosn kalirsan dusuk dis gebelik yada tuplerin icindeki zehirli sivi yuzunden bebek ölüyomus karninda 7 aylik hamile olup karninda sivi yuzunden olenleri duydum hemen ameliyat oldum allah bebeklerimizi bize bagislasin ssaglikla kucagmiza alalim insaallah
Boyle seyler konusmak burda diger kisileride uzup korkutup etkileyebilir ama brbrmizede destek olmamiz dua etmemiz gerek .

Kızlar 1 saat önce kahverengi akıntım oldu korkuyla 10 dakikaya doktorda buldum kendimi. Çok şükür bebeğimde sorun yokmuş. Progestan igne yapıldı 2 doz ve fitil verdi doktor. Eğer devam eder artarsa dedi hastaneye yatırırız. İnsaallah gerek kalmaz. Çok korktum 2. Bebegimde de bu haftalarda kalbi durmuştu o yuzden simdi de birşey oldu sandım. Bugun evde çok iş yaptım,yoruldum ondan mı oldu bilmiyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.Saglikla kucağımıza alalım. Evlat O kadar guzel bir duygu ki, dunya da o mutluluğun eşi benzeri yok...Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum.

Iyi olmana sevindim canim. Ama madem agzin yandi azcik dikkat et artik. Temizlige karisma artik mesela. Yemegi yap yeter. Esin yardimci olsun. Uzulup ayni aciyi yasama ya,ik sana da canina da canim yaaaa

Canım bazen Allaha bırakmak gerek. Biz inanan insanlarız. Vardır herşeyde bir hayır.vardır ALLAHINDA bir bildiğin birde bir profösörle iletişim halinde olsan bence senin için daha sağlıklı olur bundan sonraki süreçte. Sonuçta alanlarında çok daha iyi oluyorlar.Böyle sorunlu durumlarda her doktor farklı görüşlere sahip oluyor. İnşallah iyi bir doktor bulursun kendine. Sende rahat edersin bebeklerinde

Iyi olmana sevindim canim. Ama madem agzin yandi azcik dikkat et artik. Temizlige karisma artik mesela. Yemegi yap yeter. Esin yardimci olsun. Uzulup ayni aciyi yasama ya,ik sana da canina da canim yaaaa
İşimden geçen hafta ayrıldım. Yemek olayida evde pek yok aslında. Temizlige de kadın geliyor ama bugun cok sinirli ve gergindim biraz inadına iş yapmış oldum ve şimdi üzülen yine benim Ah şu inadim Dikkat edeceğim inşaallah. Rabbkm korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…