- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Benimkini bir görsen adamın kulağında kulaklık video izlemeden uyumaz, debeleniyorum noldu noldu diyo zıkkımın peki diyorumAynen cnm her gece heralde dogurcam diyorumbugun gunduzde kotuyum . Hahahahahaha bende adami cekistirip kalkiyorum bazem uykusunda kiziyo bana iiiii die ilk zamanlar nereye biseymi oldu die korkardi simdi alisti heyecanini kaybetti
Amin canım benim inşallahAllah razi olsum canim guzel duana amiiinn diyorum .rabbim herkese saglik mutluluk versin insallah evlatlarimiza kavustursun
Oglumun mevlüdünde bizde pide yaptirmistik. Biraz fazla gelince, kimse birsey demeden herkese bir kac tane eve götürsünler diye hazirlamistik. Vermeseydik evde sürünüp cöpe giderdi.Ayy ne guzel yaa masaallah darisi bizlere. Bende son demlerimi yasiyorum heralde her yerim sizliyor
Isicez heraldeBenimkini bir görsen adamın kulağında kulaklık video izlemeden uyumaz, debeleniyorum noldu noldu diyo zıkkımın peki diyorum
Birde Bunu dene canım günde 3 4 bardak. İnşallah faydasını görürsünEşim almış bi tane anne çayı içiyorum ama sanki faydası yok ya onura deneyelim
Var öyle garip insanlar ne yazık ki, sürekli okunacagina emin olsam inan hiç takilmam ama almış olmak için alıyorlar, utanmamazlik birde. Cemiyet sahibini zor duruma düşüreceğini bile farketmiyor. Ben böyle zamanlarda hep dağıtan olmak isterim hediyelikleri kimse birşey diyemez misafir sayısına göre hediyeliklerimiz kalırsa sorarım cemiyet sahibine diyorum kimse gikini çıkarmıyorHahahahaja oluyor ole seyler iste . Ben tenezul etmemde . Yok gelinime yok kizima die 3 4 almak isticekler yani eminim
Şükür iyiyim uyudukça daha iyi oluyorumNaber taze guzel anniss
Evet kesinlikle katiliyorum cnm sirf almis olmak icin istiyorlar.. neysr bakalim ne yapacagiz .planimi iyi yapmam lazim belki esimin ailesine ayri kendi aileme ayrida yapabilirim cok kalabalik istemiyorum acikcasi 2aile cok olucak gibi geliyor. En dogrusu valla bende hic dagitmak istemem yuzum yumusakVar öyle garip insanlar ne yazık ki, sürekli okunacagina emin olsam inan hiç takilmam ama almış olmak için alıyorlar, utanmamazlik birde. Cemiyet sahibini zor duruma düşüreceğini bile farketmiyor. Ben böyle zamanlarda hep dağıtan olmak isterim hediyelikleri kimse birşey diyemez misafir sayısına göre hediyeliklerimiz kalırsa sorarım cemiyet sahibine diyorum kimse gikini çıkarmıyor
Beyaz gurultu sesi denedinmi cnm ? Ahh o sancilar yavrumŞükür iyiyim uyudukça daha iyi oluyorumkolik bir bebişim var ama mutluyuz
Valla cnm pide cektiOglumun mevlüdünde bizde pide yaptirmistik. Biraz fazla gelince, kimse birsey demeden herkese bir kac tane eve götürsünler diye hazirlamistik. Vermeseydik evde sürünüp cöpe giderdi.
Dayanak noktası önemli tabi, hepimizin adamlari kaldıraç görevi görüyor bu donemde geceleriBenim ağrım genelde geceleri oluyor kuzum valla çişim gelecek diye korkuyorum artık, bir sürü kez kalkmaktan bir hal oluyorum her seferinde ters dönmüş tosbağa gibi debeleniyorum yatağın içinde eşimin destek alacağım diye tutmadığım yeri kalmıyor
Allah kabul etsinOglumun mevlüdünde bizde pide yaptirmistik. Biraz fazla gelince, kimse birsey demeden herkese bir kac tane eve götürsünler diye hazirlamistik. Vermeseydik evde sürünüp cöpe giderdi.
Tabiki destek çok önemliDayanak noktası önemli tabi, hepimizin adamlari kaldıraç görevi görüyor bu donemde geceleri
Evet canım yaaa zamanını bekleyen bebe yokMarta kimse kalmadi :)
38+0 canımPazartesi gunu kac hafta kac gunluk oluyor canım?
Ben faydalı her şeyi yememe rağmen çok almadı canım. Yemekle de alakası yok, maalesef yerleri daralıyor, suları azalıyor, fazla almıyorlar bu ara. Bizimki erken boy attı kendine yer bırakmadıHer şey bebeklerimiz için bende bugün zorla yumurta yedim sırf bebeğimi düşünerek
Evet biraz pislik oluyo olmuyor deil. Ohh ne guzel canim masallah . Benimki kizim var bu erkek bem 40 icinde dusunuyorum sunneti
O zaman ilkagri baslar baslmaz benim evden cikmam lazim ,gerci bu kez nazara gelip uzun beklicem gibi geliyor ilkinde 4saatte nerdeyse olmustuSure olarak daha kisa suruyormus cnm o yuzden baska sebep yok
38+0 canım
Ama hep geliyordu oyle ara ara benden bugun biraz daha fazlaydi sadeceBence hastaneye git,bi baktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?