2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen cnm her gece heralde dogurcam diyorum bugun gunduzde kotuyum . Hahahahahaha bende adami cekistirip kalkiyorum bazem uykusunda kiziyo bana iiiii die ilk zamanlar nereye biseymi oldu die korkardi simdi alisti heyecanini kaybetti
Benimkini bir görsen adamın kulağında kulaklık video izlemeden uyumaz, debeleniyorum noldu noldu diyo zıkkımın peki diyorum

Hahahahaja oluyor ole seyler iste . Ben tenezul etmemde . Yok gelinime yok kizima die 3 4 almak isticekler yani eminim
Var öyle garip insanlar ne yazık ki, sürekli okunacagina emin olsam inan hiç takilmam ama almış olmak için alıyorlar, utanmamazlik birde. Cemiyet sahibini zor duruma düşüreceğini bile farketmiyor. Ben böyle zamanlarda hep dağıtan olmak isterim hediyelikleri kimse birşey diyemez misafir sayısına göre hediyeliklerimiz kalırsa sorarım cemiyet sahibine diyorum kimse gikini çıkarmıyor

Evet kesinlikle katiliyorum cnm sirf almis olmak icin istiyorlar.. neysr bakalim ne yapacagiz .planimi iyi yapmam lazim belki esimin ailesine ayri kendi aileme ayrida yapabilirim cok kalabalik istemiyorum acikcasi 2aile cok olucak gibi geliyor. En dogrusu valla bende hic dagitmak istemem yuzum yumusak . Kardesim halleder herhalde .

Yetisip cevap veremiyorum yazanlara ara ara okuyuyorum. Ama ben ilklerden olurum sanarken baya baya geri kalmisim :))) geceleri uyku sifir done done asla uyuyamiyorum esim ise gidiyor oyle uyuyorum. Bir de ufaktan dogum korkusu basladi galiba. Normal bekliyorim yuzlerce evde derede hastanede dogum videosu izledim ama hala basima gelicekleri bilmedigim icin korkuyorum. Su anki kafamla epidural istemiyorum ama dayanabilicek miyim bilmiyorum.

Dayanak noktası önemli tabi, hepimizin adamlari kaldıraç görevi görüyor bu donemde geceleri

Her şey bebeklerimiz için bende bugün zorla yumurta yedim sırf bebeğimi düşünerek
Ben faydalı her şeyi yememe rağmen çok almadı canım. Yemekle de alakası yok, maalesef yerleri daralıyor, suları azalıyor, fazla almıyorlar bu ara. Bizimki erken boy attı kendine yer bırakmadı

Evet biraz pislik oluyo olmuyor deil . Ohh ne guzel canim masallah . Benimki kizim var bu erkek bem 40 icinde dusunuyorum sunneti

Kesinlikle küçükken tam zmani canim ne kadr kucukse o kadr az agrili oluyormus ,biz niyetlenmistik oncesinde ben yurtdisindayim ya biz yaşından once yapmiyoruz dedi klinikler

Sure olarak daha kisa suruyormus cnm o yuzden baska sebep yok
O zaman ilkagri baslar baslmaz benim evden cikmam lazim ,gerci bu kez nazara gelip uzun beklicem gibi geliyor ilkinde 4saatte nerdeyse olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…