Hiç duymadım canım bakayım birBeyaz gurultu sesi denedinmi cnm ? Ahh o sancilar yavrum. Allah yardim etsin cmm
Evet cnm oyle diyorlar cok gazi olmazsa yaptircamKesinlikle küçükken tam zmani canim ne kadr kucukse o kadr az agrili oluyormus ,biz niyetlenmistik oncesinde ben yurtdisindayim ya biz yaşından once yapmiyoruz dedi klinikler
O zaman ilkagri baslar baslmaz benim evden cikmam lazim ,gerci bu kez nazara gelip uzun beklicem gibi geliyor ilkinde 4saatte nerdeyse olmustu
Canım 38+0, 38'in bittiği hafta oluyorTam 38 de alıyorbenjm doktorum neden 39 da alıyor anlamadım sonucta İlk dogumm sezeryan. Hayırlısı olsun ınsallah tabıkı
Canım 38+0, 38'in bittiği hafta oluyorMesela bugün 37+2 yim, 38'in içinde oluyor
Benim de ara ara kasıklarım belim adet ağrısı gibi sızlıyor çatı ağrım var benim de öyle doğum yakın diyeceğim bir belirtim yokCanım yalancı kasılmalarım sıklaştı. Ama çok ta yumurta kapıda belirtilerim henüz başlamadı. Düzenli hurma yiyorum. Bazen yürüyüş yapıyorum. Evde çok hareketli olmaya çalışıyorum. Çatı ağrısı veya baskı vs hissetmiyorum şimdilik. Kontrole en son Şubat ın başında gitmiştim. Evim merkezde değil. Hastaneye baya uzak. Doktor bunu bildiği için beni bu hafta çağırdı aslında. Randevu almak ta zor oluyor. Maşallah doktor baya yoğun. Ama sanki erken gibi hissediyorum ben. İlk doğumum da 39+5 te olmuştu. Seninle tarihlerimiz yakın görünüyor. Senin belirtilerin nasıl? Sağlıkla selametle alalım kucağımıza inşallah☺
Bak canim youtube da da var telefondan acabilirsin. Ya da ben oyuncagini aldim mesela. Ayicikli beyaz gurultu oyuncagi.Hiç duymadım canım bakayım bir
HoşgeldinKızlar merhabauzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı geç de olsa aranıza katılmak istedim herkese hayırlı doğumlar diliyorum
Aynen hiç ağrılı bişey değil ama işte kulaktan duyma laflarla korku yaşayan çok kişi oluyorkızlar bugün çatı muayenesi oldum normal doğum olduğu kesinleşti. lekelenme kanama falan olmadi ağrılı bir işlemde değil aletle değil eliyle bakıyor doktor
Canım anneliğini tebrik ediyorum, umarım bir an önce küvözden çıkar bebeğin ve evine gelirBizde de solunum sikintisi var canim
yok canım açılmam yokmuş:)Aynen hiç ağrılı bişey değil ama işte kulaktan duyma laflarla korku yaşayan çok kişi oluyor
Açılma falan varmıymş canm
HoşbuldumHoşgeldin
Benim doğumgünüm de 29 martta da benim ufaklık o kadar beklemezBen herife dedimki dogumu 15 martta ypalım babasıyla aynı gun olsunlar. İkisini de bir arada cıkarcaksın degilmi diyorvalla alakası yok sadece guzel olurdu
benim ara ara sancim oluyor ama bklm hayirlisiGünaydınlarrr
Bugün kova burcunun son günü
Bakalım bir kova bebeği gelecek mi?
O sirayi bi turlu alamadim ben zaten :)
Hosgeldin canim daha erken katilsaydin aramizaKızlar merhabauzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı geç de olsa aranıza katılmak istedim herkese hayırlı doğumlar diliyorum
Alirsin alirsin :))O sirayi bi turlu alamadim ben zaten :)
yoo iyi etmissin patavatsizlik etmisKızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?