2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet cnm oyle diyorlar cok gazi olmazsa yaptircam . Aa oylemi cnm degisikmis orda. . Oooo masallah 4 saat harika budefa 2 satte kucakta ins . Bnm 12 saat surmustu

Benim de ara ara kasıklarım belim adet ağrısı gibi sızlıyor çatı ağrım var benim de öyle doğum yakın diyeceğim bir belirtim yok benim ilk bebek ben de 39+larda gelir diye tahmin ediyorum.
Doğuma yardımcı olması için tarçın çayı ahududu yaprağı çayı içiyorum, bugün merdiven çıkma işine başladım doktorum da normal doğumun kolay geçmesi için bol bol yürüyüş yap dedi ama yarım saat yürüsem inanılmaz tuvaletim geliyorum
İnşallah sağsalim herkes bebeklerine kavuşur

kızlar bugün çatı muayenesi oldum normal doğum olduğu kesinleşti. lekelenme kanama falan olmadi ağrılı bir işlemde değil aletle değil eliyle bakıyor doktor
Aynen hiç ağrılı bişey değil ama işte kulaktan duyma laflarla korku yaşayan çok kişi oluyor

Açılma falan varmıymş canm

Bizde de solunum sikintisi var canim
Canım anneliğini tebrik ediyorum, umarım bir an önce küvözden çıkar bebeğin ve evine gelir

Yanlış hatırlamıyorsam bebeğinin bir ara kilosu düşüktü, doktor mu yanlış ölçmüştü. Maşallah haftasına göre güzel doğmuş kilosu özel birşey mi yaptın kilo alması için. Benim bebeğimin de kilosu geriden geliyor. NST de sancılarım çıktı erken gelirse diye biraz kilo alsa diye bakıyorum.

yoo iyi etmissin patavatsizlik etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…