- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bizim aile kalabalik zaten bende sirf paravan var kapaniyor rahat ederim diye dusundum isteyen girer cikar :)Bende vip oda ayirttim valla. Yapcak bi sey yok. Kv kp gelcek. Yanlarinda emziremem. Oram buram acilir fln gerilirim. Hem kalmak isterlerse, iki uclu daha var onlar icin die istedim. Bi de minik mutfak var. Boyle daha cok icime sindi. Para kazaniliyor bi skeilde. Ama bu gunler gelmiyor
Evet keşke daha erken katılsaydım ama takip ettim sizi hepinizi tanıyorumHosgeldin canim daha erken katilsaydin aramiza
Amin insallah
Niye gec kaldin bu kadar okumaya calismaktan miEvet keşke daha erken katılsaydım ama takip ettim sizi hepinizi tanıyorumartık heyecan dorukta ben de sizinle bu heyecanı paylaşmak istedim
Kac kilo ? Ben bugun gittim daha doktora beni nst ye sokmadi ve kilosu 3.100 dedi maşallahKızlar 36. haftadayım NST de 2 küçük bir de 80 i bulan sancılarım çıktı. Sizin NST lerde durum nasıldı?
Benim bebiş biraz zayıf biraz kilo alsın da öyle gelsin istiyorum
Ayy ne guzel yaa masaallah darisi bizlere. Bende son demlerimi yasiyorum heralde her yerim sizliyor
İnşallah canımBirde Bunu dene canım günde 3 4 bardak. İnşallah faydasını görürsün
2 gün önce gittim 35+5 iken, 2300 gram. 3 hafta önce 2050 gramdı zaten. Ancak 1 hafta kadar kilo almış dedi doktor çok üzüldüm 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Kilosuna bakacağım eğer kilo almamışsa perinatolojiye yönlendiricem dedi.Kac kilo ? Ben bugun gittim daha doktora beni nst ye sokmadi ve kikosu 3.100 dedi maşallah
O zaman kilo aldiracak seyler ye canim2 gün önce gittim 35+5 iken, 2300 gram. 3 hafta önce 2050 gramdı zaten. Ancak 1 hafta kadar kilo almış dedi doktor çok üzüldüm 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Kilosuna bakacağım eğer kilo almamışsa perinatolojiye yönlendiricem dedi.
Canım nasıl oldu kızın daha iyi mi ameliyat sonrası?@ortuka hayırla sağlıkla gelsin meleğin , insallah çok rahat gecer dualarimizdasin ❤
Canım hayırlı olsun şimdidenKızlarrr, son kontrole gittik bugün. Sondu, çünkü pazartesi sezaryen kararı verdi doktorum. Suyu azalmış bizimkinin, bir de geçen haftadan beri sadece 100 gram filan almış. Artık fazla beslenemiyor sanırım. Zaten sıkışmıştı garibim bugün, çok komikti suratıDoktorum sorun yok, sen dışarda daha güzel beslersin onu dedi. Oksaparı en son cuma sabah vurulacam, sonra bırak dedi. Dua edin teyzeler, o güne kadar biraz daha alsın kilo
Öyle yapıyorum canım. Baya tatlıya yöneldim, pekmez, muz, kaşar, kuru üzüm yiyorum. Umarım gittiğimde kilo aldığını duyarım. Sağlıkla gelsinler miniklerO zaman kilo aldiracak seyler ye canim
Ben ben benMarta kimse kalmadi :)
Kızlar ben görev icabı başka bir şehirde yaşıyorum, az önce komşuyla karşılaştım dedi ki müsait bir zamanda gelip bebek eşyalarına bakcam dedi tabi ben hiç böyle bişey duymadım şaşırdım, dedim oda yapmadık biz tayin istiycez diye ne yani göstermeyecek misin dedi? Ben de neyi göstermem lazım dedim adet felansa bizim oralarda olmaz da dedim o da dediki bebeğin eşyaları gelin çeyizi gibi serilirmiş gelen giden bakarmış, ben de bizim orada öyle bir adet yok dedimçok mu ayıp etmişim
Benimki haric :)Evet canım yaaa zamanını bekleyen bebe yok
Carpsin biraz musaade et deBugun kendimi yordum resmen belim kopucak agridan :) yatak carsafi degisti.camasirlar halledildi.toz alma supurge vileda aksam yemegi dus sacimin fönu halledildi.sarma sariyordum hem biraz yarin yaparim birazda buzluga atarim diye yarim biraktim.carpintim basladi :)
Komşu mu bırakan?Ayy sorma ya, bende dikisliyim mesela, kadin cocugunu birakti bana, pazara gidecekmis de. Cocuk da 1.5 yasinda, bi de huysuz memnun edemiyirsun.Allahtan 1 saat kadar kaldi. Onune koymadigim sey kalmadi coocuk memnun olsun die, cikar beni disari die kapiyi gosteriyo. Neyseki aldi cocougunu da, nasildi dedi. Ayy aldim ama pisman oldum dedim. Napiym. Madem dogurdun bak. Bakamiyorsan, ben mi bakcam. Mahvoldum o gun cocugun pesinde kosmaktan, gidince de evi toplamaktan. Zaten kendime hayrim yok. Bi de bole dusuncesizliklere gelemiyorum.
Bi ara da bana zeytin verdi. Ben de para uzattim almam dedi. Borek yapiver, boregin guzel oluyor dedi. Altinda kalmiyim, laf olmasin die, kendime yemek yapamazken kalktim borek yaptim. Ama öldüm yorgunluktan. Cunku kasilmam artti fln. O gun kendime cok kizdim. Ya bi sey olsaydi, dogursaydim die.20li haftalardaydim yani.
Sonrasinda da almadim cocugunu fln eve gelmek istiyor hep. Benim dikisim var alamam bak diyorum anasi duysun die. Yuregim agzimda gun gecirirken, bi de bunlari memnun etmeye mecbur kaliyor gibi oluyo insan.
Banamisin demiyorum ama massallah diyeyim kendime :)Carpsin biraz musaade et deDediklerinden birini yaptim..camasir serdim sadece. Yoruldum yatiom gene masallahin var. Takdir ediyorum seni valla bravo.
Ohhh maşallah tosuncuğaaaGunaydin kizlar bende kontrolden geliyorum simdi 3100 gr olmus dadam
Nstye falan baglamadi bide ahududu cayini sordum icme oyle seyler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?