2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizim aile kalabalik zaten bende sirf paravan var kapaniyor rahat ederim diye dusundum isteyen girer cikar :)

Kızlar 36. haftadayım NST de 2 küçük bir de 80 i bulan sancılarım çıktı. Sizin NST lerde durum nasıldı?

Benim bebiş biraz zayıf biraz kilo alsın da öyle gelsin istiyorum
Kac kilo ? Ben bugun gittim daha doktora beni nst ye sokmadi ve kilosu 3.100 dedi maşallah

Kac kilo ? Ben bugun gittim daha doktora beni nst ye sokmadi ve kikosu 3.100 dedi maşallah
2 gün önce gittim 35+5 iken, 2300 gram. 3 hafta önce 2050 gramdı zaten. Ancak 1 hafta kadar kilo almış dedi doktor çok üzüldüm 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Kilosuna bakacağım eğer kilo almamışsa perinatolojiye yönlendiricem dedi.

O zaman kilo aldiracak seyler ye canim

@ortuka hayırla sağlıkla gelsin meleğin , insallah çok rahat gecer dualarimizdasin ❤
Canım nasıl oldu kızın daha iyi mi ameliyat sonrası?
Oğlun nasıl evde bakmak eminim ona da sana da iyi gelmiştir Oğlun emiyor mu?
Allah evlatlarını sana bağışlasın
Canım hayırlı olsun şimdiden 24 şubat Pazartesi mi olacak doğumun?

Bugun kendimi yordum resmen belim kopucak agridan :) yatak carsafi degisti.camasirlar halledildi.toz alma supurge vileda aksam yemegi dus sacimin fönu halledildi.sarma sariyordum hem biraz yarin yaparim birazda buzluga atarim diye yarim biraktim.carpintim basladi :)

Bir de onu sermekle mi uğraşacaksın? Yok artık ya.

Carpsin biraz musaade et de Dediklerinden birini yaptim..camasir serdim sadece. Yoruldum yatiom gene masallahin var. Takdir ediyorum seni valla bravo.

Komşu mu bırakan?
Ben oğlum birbuçuk yaşındayken iş saati dışında anneme bırakırken kırk kez düşünüyordum.
Komşu kaç kere işin olunca bırak severiz dedi de gülümsedim geçtim.
Kolay değil küçük çocuğu idare etmek.
Ne rahat insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…