2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biz o cocugu bebekken alip 10 dk severdik de esimle. Cok sirindi. Cocuk da bize alisti. Surekli gelmek istiyor. Yani bu bi problem degil bziim acimizdan, kadin da guveniyor ama ben dedigim gibi dikisli oldugumdan yurumeye cekinirken, cocugun pesinde kosmak yorucu oldu o gun bana cok. Haliyle uzuldum yani, insan azcik dusunur die. Aynen, kucuk cocougu oyalamak da zor, yuruyor kosuyor karistiryo her seyi.

Kızlar size bir konuda içimi dökmek istiyorum. Ben eşimden küçük bir hediye istemiştim. Hamileliğimin başlarında istemiştim esasında. Maddi olarak ta çok ağır birşey değil (1000 lira gibi birşey). Eşim de bana doğum ayına girdiğimizde alacağına dair söz vermişti. Çok zamandır hiçbir şey istemiyorum. Çünkü söylemesi ayıp ama maddi olarak biraz elimiz dar. Ekstra hiçbir şey istememeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Onu yormamak için çok uğraşıyorum, çok seviyorum ve çok ta kıymet veriyorum. Bu ay almasını sürpriz yapmasını bekledim. Hiç oralı olmuyor. Dün kendi dilimle hatırlattım. Dalga geçer gibi sonra alırız gibi birşey söyledi. Ben de aptal gibi daha romantik sürpriz filan bekliyorum. O ise ipe un seriyor. Hiç eşya meraklısı maddiyat meraklısı birisi değilim. Asla bir yerde birinde birşey gördüğümde ben de istiyorum demedim bir eşya için. Herkesin kendi kısmeti nasibi farklıdır diye düşünüp, şükreder geçerim. Ama bu durum, eşimde benim aptal olduğum, sürpriz yapmaya mutlu edilmeye ihtiyacım olmadığı imajını yaratmış olmalı ki, dünkü ifadesinde bunu gördüm alaycı gülümsemesinde. Çok kırgınım. Biraz elimiz bollaşınca alalım mı demesi farklı olurdu tabi ama önemsememesi beni çok incitti.. Şimdi gerçekten hiç istemiyorum. Kendime kızıyorum böyle meseleleri kafaya takıp kendimi üzdüğüm için. Çocuk gibi afra tafra trip te yapacak değilim. İstemediğimi uygun bir dille söyleyeceğim..

İnsanın kendi çocuğunu bile idare etmesi bazen çok zor oluyorken başkasınınki çok zor.
Hele ki riskli durum varmış.
Senin evin çocuklu ev değil sonuçta, her şeye dikkat etmişsindir, saniye ayrılmamışsındır peşinden.
Aman ne bileyim.
Bazı insanlar çok rahat.

Ben olsam trip atmak yerine derdin ne senin, masraf etmemeye çalışayım derken hevesimi nasıl görmezden geliyorsun diye sorardım.
Trip atınca anlamıyorlar ki, kafaları pek basmadığı için.
Onlara 3 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatacaksın gerekirse.

Bir de şu var trip atmak ya da güzelce anlatmak ta kolay. Ama bunları yaptıktan sonra zaten benim bütün hevesim heyecanım kaçıyor. O benden birşey istese elimden gelen birşeyse asla unutmam, ertelemem, ilk sıraya koyarım istediği şeyi, tıpkı görev gibi. Bunu kıymet verdiğim için bile isteye yaparım.

Evet canım, hayırlısıyla Dualarınızı bekliyorum

Canim yaa uzulme kiyamam. Erkekler kadinlar kadar ince dusunemiyor malesef. . Bazi evliliklerde yada iliskilerde verici hep kadin oluyor. Bizdede oyle asla uzmem kirmam ne istese yaparim. Esim tatli borek corek cok sever bana suan yasak yimede evden eksik etmedim yeri geldi yaptim yemedim belki bunlar basit seyler ama suan benim icin cok kiymetli... sana tavri yanlis olmus bidahaki ay baksak diyebikirdi yada biraz daha sonra diye. Bazende arsizlik yapacaksin bence vazgecme alsin . Bikere dogumgunumde 5tas istemistim daha once hic oyle altin inci istegim olmadi tamam alalim dedi dogum gunum geldi bekliyorum supriz falan bisey yok bem bi bastim feryadi sinirimden agladim sonra beni susturdu kizi anneme biraktik kuyumcuya gittik ohh olsun iste . Papuc birakma sende hevesin geri gelir suan gebelikten . Simdide dogurayimda baska hain planlarim var kusira bakmasin mecbur alcak bak catim nasi agriyo ters donmus kaplumbaga gibiyim .

Benim de kaçar hemen hevesim.
Kolay kolay da düzelemem.
Trip atınca her şeyi kendi içimde yaşamış oluyorum yalnız.
O yüzden çemkirme taraftarıyım ben fazla da dırdır etmeden.

Benim de kaçar hemen hevesim.
Kolay kolay da düzelemem.
Trip atınca her şeyi kendi içimde yaşamış oluyorum yalnız.
O yüzden çemkirme taraftarıyım ben fazla da dırdır etmeden.
Bende cemkiririm valla . Trip atsam haberi ne yime ben sinirlencem. Ben sinirlenecegime onun kafasi sissindi

Pinkpinkblue bir şeyi çok merak ediyorum rahim ağzındaki yumuşama; kişinin kendi eliyle dokunup hissedilebilir mi?

Canim gece ye yat ben hastamede yatarken kilo vermistim .biraz fazla yedim diyet yapiyorum normalde. Yatmadan 2 dilim ekmek kizarttim tereyag surdum uzerime suzme peynir uzerime tulum peyniri severmisin bilmemde . Zeytin bide. . Muz portakal sut findik tukettim . Cilgin gibi yedim toparladik ana ogul . Insallah seninkide alir kilo . Anan yuregi iste dr oylede dese insan istiyor ele avuca gelsin die

Aynen dedigin gibi. Saniye ayrilmadim pesinde. Ya bi sey olursa die, sorumluluk duygusundan. Allah korusun bi sey olsa, agzina atsa, dusse fln die.
Bende birakamam kimseye. Minnet de etmem. Allah ettrmesin de ins hicbir zman.

Pinkpinkblue bir şeyi çok merak ediyorum rahim ağzındaki yumuşama; kişinin kendi eliyle dokunup hissedilebilir mi?
edemez canim zaten o kdar ileri goturemezsin kendin . Ama ben anlamistim yumusamis demesebile 2 cm filan acilma var dicek die bekliyordum . Baski ve cati agrim artti bi degisiklik oldugunu tahmin ediyordum

Ayy kuzum ya iyiki varsın valla şu halde güldürdün beni Tek taraflı verici olmak çok yanlış. Çok haklısın acımamak lazım. Onlar kırarken acıyorlar mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…