- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Oyyy canimm kiyamammmCok sukur bugunde yemegimi yaptimAlllam insallah kocqm 1 tabakla doyarda yarinada kalir yemek cokca amiin
Sende iyiki varsin canimAyy kuzum ya iyiki varsın valla şu halde güldürdün beniTek taraflı verici olmak çok yanlış. Çok haklısın acımamak lazım. Onlar kırarken acıyorlar mı..
Helal kız sanaBenim de kaçar hemen hevesim.
Kolay kolay da düzelemem.
Trip atınca her şeyi kendi içimde yaşamış oluyorum yalnız.
O yüzden çemkirme taraftarıyım ben fazla da dırdır etmeden.
Kiz enerjini harcama lazim olcak:)Bugun kendimi yordum resmen belim kopucak agridan :) yatak carsafi degisti.camasirlar halledildi.toz alma supurge vileda aksam yemegi dus sacimin fönu halledildi.sarma sariyordum hem biraz yarin yaparim birazda buzluga atarim diye yarim biraktim.carpintim basladi :)
Cnm annem gergun geliyor sagolsun ama esim begenmiyo onun yemekleriniOyyy canimm kiyamammm
Sağol bacımyoo iyi etmissin patavatsizlik etmis
Ben sana kiyamam. Canim asla haksiz degilsin. Ince, naif yapili, esine cokca sevgi duyan bi fistiksin sen. ❤Ama erkek anacim, cok da incelik beklemicen bunlardan. Isticeksin tabi senin en dogal hakkin, o da alacak pek tabii. Simdi tekrar hormonlarimiz yukseldi, bi de duygusallik coktu hepimize. Alir merak etme, aman almasin fln da deme. Alsin arkadasim ne dmeek , sen de guzelce kullan her ne istiyorsan.Kızlar size bir konuda içimi dökmek istiyorum. Ben eşimden küçük bir hediye istemiştim. Hamileliğimin başlarında istemiştim esasında. Maddi olarak ta çok ağır birşey değil (1000 lira gibi birşey). Eşim de bana doğum ayına girdiğimizde alacağına dair söz vermişti. Çok zamandır hiçbir şey istemiyorum. Çünkü söylemesi ayıp ama maddi olarak biraz elimiz dar. Ekstra hiçbir şey istememeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Onu yormamak için çok uğraşıyorum, çok seviyorum ve çok ta kıymet veriyorum. Bu ay almasını sürpriz yapmasını bekledim. Hiç oralı olmuyor. Dün kendi dilimle hatırlattım. Dalga geçer gibi sonra alırız gibi birşey söyledi. Ben de aptal gibi daha romantik sürpriz filan bekliyorum. O ise ipe un seriyor. Hiç eşya meraklısı maddiyat meraklısı birisi değilim. Asla bir yerde birinde birşey gördüğümde ben de istiyorum demedim bir eşya için. Herkesin kendi kısmeti nasibi farklıdır diye düşünüp, şükreder geçerim. Ama bu durum, eşimde benim aptal olduğum, sürpriz yapmaya mutlu edilmeye ihtiyacım olmadığı imajını yaratmış olmalı ki, dünkü ifadesinde bunu gördüm alaycı gülümsemesinde. Çok kırgınım. Biraz elimiz bollaşınca alalım mı demesi farklı olurdu tabi ama önemsememesi beni çok incitti.. Şimdi gerçekten hiç istemiyorum. Kendime kızıyorum böyle meseleleri kafaya takıp kendimi üzdüğüm için. Çocuk gibi afra tafra trip te yapacak değilim. İstemediğimi uygun bir dille söyleyeceğim..
İnsanları anlamak zor canım benimBir de onu sermekle mi uğraşacaksın? Yok artık ya.
Bende diyorum hasatcim nerdeeBugun kendimi yordum resmen belim kopucak agridan :) yatak carsafi degisti.camasirlar halledildi.toz alma supurge vileda aksam yemegi dus sacimin fönu halledildi.sarma sariyordum hem biraz yarin yaparim birazda buzluga atarim diye yarim biraktim.carpintim basladi :)
Tatlım zaten aç yatamıyorumCanim gece ye yatben hastamede yatarken kilo vermistim .biraz fazla yedim diyet yapiyorum normalde. Yatmadan 2 dilim ekmek kizarttim tereyag surdum uzerime suzme peynir uzerime tulum peyniri severmisin bilmemde . Zeytin bide. . Muz portakal sut findik tukettim . Cilgin gibi yedim toparladik ana ogul . Insallah seninkide alir kilo . Anan yuregi iste dr oylede dese insan istiyor ele avuca gelsin die
Ah ah kimisi kilo alsın diye neler yapıyor kimisi de bnm gibi kilosu haftasına göre önde sırf normal Doğum olsun diye Bnde kilo almamasına dikkat ediyorumTatlım zaten aç yatamıyorumiki üç gündür gece zeytin, helva ekmek arası yiyip yatıyorum ama son birkaç gün pekmez de yiyeyim diyorum inşallah fayda eder
Valla benim 20-25 arası çıkıyor nstKızlar 36. haftadayım NST de 2 küçük bir de 80 i bulan sancılarım çıktı. Sizin NST lerde durum nasıldı?
Benim bebiş biraz zayıf biraz kilo alsın da öyle gelsin istiyorum
Yarın gelebilir diye mi bu hazırlıkBugun kendimi yordum resmen belim kopucak agridan :) yatak carsafi degisti.camasirlar halledildi.toz alma supurge vileda aksam yemegi dus sacimin fönu halledildi.sarma sariyordum hem biraz yarin yaparim birazda buzluga atarim diye yarim biraktim.carpintim basladi :)
Meyve yiyin bol bol.Öyle yapıyorum canım. Baya tatlıya yöneldim, pekmez, muz, kaşar, kuru üzüm yiyorum. Umarım gittiğimde kilo aldığını duyarım. Sağlıkla gelsinler minikler
Ben de sünnetten sonra mevlüt okutucam bunlardan yaptırmayı düşünüyorumBende bundan 40 mevludumuzde istiyorum canim
Kızımda kimse istemeden kv herkese ikişer üçer vermişti sağolsunEvlerinde hic yokmus gibi 2ser 3er isteyenler olur bizde
Bonkor bebenneKızımda kimse istemeden kv herkese ikişer üçer vermişti sağolsun
Insallah insallahTatlım zaten aç yatamıyorumiki üç gündür gece zeytin, helva ekmek arası yiyip yatıyorum ama son birkaç gün pekmez de yiyeyim diyorum inşallah fayda eder
Benim kız da hergün bir arkadaşını çağırır eve.Habire yiyecek birşeyler hazırla bir de dağıtıp odayı bırakıyorlar öylece.6.aydan sonra söyledim kızım ben uğraşamıyorum artık diye şimdi yavrum kardeşim doğsun da arkadaşımı çağırayım diyor.Bu hafta çağırıcam hepsini içim gitti öyle deyince.Yok kuzum ben de sokmayı hiç düşünmüyorum, çağırırsa felan gitmiyorum ki o da bana gelmek istemesin diye ama yine de istiyor işte
Bonkor bebenne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?