2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy kuzum ya iyiki varsın valla şu halde güldürdün beni Tek taraflı verici olmak çok yanlış. Çok haklısın acımamak lazım. Onlar kırarken acıyorlar mı..
Sende iyiki varsin canim . Benim esim istedigimi yapar ama bazen isi yokusa surer hallederiz der dirdirlan dio illa napim . Seninkide suan oyle ver gazi

Kiz enerjini harcama lazim olcak:)

Ben sana kiyamam. Canim asla haksiz degilsin. Ince, naif yapili, esine cokca sevgi duyan bi fistiksin sen. ❤Ama erkek anacim, cok da incelik beklemicen bunlardan. Isticeksin tabi senin en dogal hakkin, o da alacak pek tabii. Simdi tekrar hormonlarimiz yukseldi, bi de duygusallik coktu hepimize. Alir merak etme, aman almasin fln da deme. Alsin arkadasim ne dmeek , sen de guzelce kullan her ne istiyorsan.

Bende diyorum hasatcim nerdee ellerine saglik canim

Tatlım zaten aç yatamıyorum iki üç gündür gece zeytin, helva ekmek arası yiyip yatıyorum ama son birkaç gün pekmez de yiyeyim diyorum inşallah fayda eder

Tatlım zaten aç yatamıyorum iki üç gündür gece zeytin, helva ekmek arası yiyip yatıyorum ama son birkaç gün pekmez de yiyeyim diyorum inşallah fayda eder
Ah ah kimisi kilo alsın diye neler yapıyor kimisi de bnm gibi kilosu haftasına göre önde sırf normal Doğum olsun diye Bnde kilo almamasına dikkat ediyorum

Kızlar 36. haftadayım NST de 2 küçük bir de 80 i bulan sancılarım çıktı. Sizin NST lerde durum nasıldı?

Benim bebiş biraz zayıf biraz kilo alsın da öyle gelsin istiyorum
Valla benim 20-25 arası çıkıyor nst
Yarın gelebilir diye mi bu hazırlık

Yok kuzum ben de sokmayı hiç düşünmüyorum, çağırırsa felan gitmiyorum ki o da bana gelmek istemesin diye ama yine de istiyor işte
Benim kız da hergün bir arkadaşını çağırır eve.Habire yiyecek birşeyler hazırla bir de dağıtıp odayı bırakıyorlar öylece.6.aydan sonra söyledim kızım ben uğraşamıyorum artık diye şimdi yavrum kardeşim doğsun da arkadaşımı çağırayım diyor.Bu hafta çağırıcam hepsini içim gitti öyle deyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…